N8 belle RM-596_111.040.0904_03.01-(Tam turkce) 02-06-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler akşama flash var yine:)

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92

juju6611

juju6611

Üye
tşkler güsel olmuş biraz hızlı ve stabil çalışıyor yalnız fazla kurcaladıgımda menü ekranına gelirken çok hafif kastı benm telefonmdan herhalde hafıza kartı ful cakılı 8gb :) bide yükledigimiz uygulamalar silindi sanırım :( ama emeginize saglık daha iyisi cıkana kadar bunu kullanacagım teşekkürler

MoLeCK

Üye
kustuluş hocam üst msjmda belirttğm diğer sorularda cevaplaman mümkün mü?

Tracy35

Tracy35

Üye
tekekürler kurdum guzel gayet hızlı ve stabıl calısıyor

tempestshine

tempestshine

Üye
müzik çalar widgetının adı ne?

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
teşekkürler kurtulus hocam güzel olmuş

MoLeCK

Üye
hocam şunlara biraz açklık getirsen?mesela bide e de tool dosyasında bi kac sis dosyası war,bunlar kurulacak mı?birde şu starter uygulamasnı fln açklarsan sevinrm hocam

gonulyorgunu29

Üye
abi c7 için yokmu

kraldost

kraldost

Üye
biliyorum sizinle bir alakası yok içindeki ufak tefek bir iki sorundan (efect, web browser kasılması, bir iki widgetin ingilizce kalması dışında bir sorunla rastlamadım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
müzik çalar widgetının adı ne?
ekteki resime bakabilirsin
teşekkürler kurtulus hocam güzel olmuş
rica ederim
hocam şunlara biraz açklık getirsen?mesela bide e de tool dosyasında bi kac sis dosyası war,bunlar kurulacak mı?birde şu starter uygulamasnı fln açklarsan sevinrm hocam
isterseniniz kurabilirsiniz.
o dediniz prgramlar E ve F birseyler yapiyor ama cozmus degilim ben geldigi gibi cevirip verdim hic birsey cikarmadim.
abi c7 için yokmu
Malesef ama cikar yakinda
biliyorum sizinle bir alakası yok içindeki ufak tefek bir iki sorundan (efect, web browser kasılması, bir iki widgetin ingilizce kalması dışında bir sorunla rastlamadım
hatalari yazicaksin dostum bende duzenliycem ben bulamadim.

Ekli dosyalar

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
sahinim selamlarkurdun mu sen cfw'yi? Gfv var mi? Yoksa anlatr misin nasil yapcgmi? Umarm cfw'ye gömmeden yapiliyodur. Iyi gclr kardesim

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
SuaT6027

SuaT6027

Üye
ellrine yüreğine emeğine sağlık....

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya arkadaşlar bende flash attım ama ovi store yi yükleyemiyorum.böyle sorun yaşayan varmı acaba.

MoLeCK

Üye
kurtuluş hocam bu starter ,restore,backup ne ise yarıyor?bilglendirirsen sevinirim hocam

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar benim yaşadığım ovistore sorununu başka yaşayan olmadımı acaba.ben hala mağaza ya giremiyorum

wherease

Üye
elinize sağlık gayet güzel olmuş sorunlar illaki çıkacaktır ama genel anlamda baya iyi :) birde içerisindeki programların açılımlarını ne işe yaradıklarını çözemedim açıklama yaparsanız iyi olur :S MyID,Starter,ClockSync,Guardian vs. ( bu arada ben bir şey isteyeceğim bir önceki cwf de mini digital saat vardı bunu nereden bulabilirim ?)

- - - Eklendi - - -

CameraLevelN8.sis ; Çeşitli Kamera Çözünürlükleri Getiriyor
ErgosMemoryInfo ; Ekrana Widget Olarak Hafıza Durumlarını Vs. Getiriyor.
Hs TexMod ; Ana Ekrandaki İcon İsimlerini Göstermek İçin Ama Zaten Yüklü Geliyor.
MenuLayout ; Toplu Menü Haline Getiriyor (ancak sorunlu bazı icon isimleri farklı oluyor ama düzenle yapıp düzeltebilirsin)
hatam varsa kusura bakma ama anladığım kadarıyla açıkladım.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Arkadaşlar benim yaşadığım ovistore sorununu başka yaşayan olmadımı acaba.ben hala mağaza ya giremiyorum
Evet mağaza sorunu bendede var yüklenmiyor hata veriyor Reis'in cfw'sindede bu sorun vardı Kurtuluş bir el atar herhalde..
Kurtuluş bizim kullanmayacağımız (Guardian) veya benzeri şeyleri temizlemek mümkün değilmi ?

Üst Alt