Galaxy Gio CyanogenMod 7.2 RC1 (Resmi Sürüme En Yakın) (Son Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Gio CyanogenMod 7.2 RC1 (Resmi Sürüme En Yakın) (Son Sürüm)
-Galaxy Gio S5660 İçin XDA 'da yayınlanan ve OFFICAL(RESMİ) sürüme en yakın sürümdür..

-XDA da ilk olarak PHIEXZ tarafından gio'ya portlanan bu romu XDA da Marcin isimli üye en son (mayıs) kodlarını kullanarak en stabil hale getirilmiştir.. Kaynak :

---Çalışan Özellikler : Herşey..

---Çalışmayan yada stabil çalışmayan Özellikler: FM radyo (Bluetooth olmadan çalışmaz + cızırtılı)

---Bu sürümde neler yeni?

---En son Samsung kaynak kodları entegre edilmiştir (Samsung (CL1095098) Mayıs 2012)

--İnit.d desteği ( extra scriptler yüklemek için örn: uzun pil ömrü scripti performans scripti vb)

--En Son CyanogenMod kaynakları kullanılarak oluşturulmuştur

--Super Light(ışık özelliği) 100 MB daha az yer..

--En iyi batarya ömrü (tüm CM7 sürümlerinin en dayanıklısı)

--İNDİRME LİNKİ MEDIAFIRE : 85 MB

Nasıl yükleme yapılır?

Klasik bildiğimiz tüm CM7 lerle aynı

--önce bunu indirin ( CWM 5.0.2.7)

--sonra bu linkten CM7 romunu indirin --İNDİRME LİNKİ MEDIAFIRE : 85 MB

--şimdi yükleme işlemi için ;

Yukarıdaki dosyları telefonunuza atın.Sonra CWM'yi açarak Apply Update From SDCard'ı seçerek yukarıda verdiğim CWM 5.0.2.7'yi yükleyin.Sonrada yeniden CWM'yi açın Install Zip From SDCard'ı seçerek yukarıda verdiğim CM7.2 Romu Yükleyin CWM Menü'den Wipe/Data Factory Reset yapın.

TELEFONUNUZDA OLUŞABİLECEK ZARARLARDAN BEN VE MAXICEP SORUMLU DEĞİLDİR !

Örnek Resimler;

Şehriyar

Şehriyar

Üye
teşekkürler

Sertug1991

Sertug1991

Üye
eline sağlık abi çok güzel konu bende yakında polonya play'e geçicem

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık abi çok güzel konu bende yakında polonya play'e geçicem

rica ederim kardeşim..iyi yaparsın ama sana bi tavsiyem olacak tabi beni dinlersen eğer..

kimse farkında değil ama 2.3.6'nın en son avrupa sürümü çıktı hem de türkçe..

ismi macaristan rom (Hungary (Telenor) ama macaristan rom değil aslında;) bildiğin en stabil avrupa rom..ram tüketimi harika..160larda.. hemde nisan ayına ait tavsiye ederim..

Sertug1991

Sertug1991

Üye
rica ederim kardeşim..iyi yaparsın ama sana bi tavsiyem olacak tabi beni dinlersen eğer..

kimse farkında değil ama 2.3.6'nın en son avrupa sürümü çıktı hem de türkçe..

ismi macaristan rom (Hungary (Telenor) ama macaristan rom değil aslında;) bildiğin en stabil avrupa rom..ram tüketimi harika..160larda.. hemde nisan ayına ait tavsiye ederim..

One package mi yoksa diğeri mi?

Sarangni

Sarangni

Üye
ROM yapan kişi Phiexz kodlarının eski olduğunu. Kendi kodlarının son kodlar olduğunu yazmış. Birkaç gün kullandım fena değil ama Phiexz yaptığı 02.06 güncellemesi daha güzel.

hamza06018

Üye
hocam yukledım androıd yazısını gecemedı neden acaba arastırdım bı kac bırseydaha yaptım yıne aynı androıd yazısını gecemedı odınle yuklemek daha ıyı sankı odınle yuklemek ıcın bı onerınız varmı

Martin Riggs

Martin Riggs

Üye
    Konu Sahibi
hocam yukledım androıd yazısını gecemedı neden acaba arastırdım bı kac bırseydaha yaptım yıne aynı androıd yazısını gecemedı odınle yuklemek daha ıyı sankı odınle yuklemek ıcın bı onerınız varmı

bu rom odin ile yüklenmez.. teli kapat sonra telefonun orta tuşuna ve tel açma tuşuna uzun basılı tut çıkan ekrandan ses açma tuşlarını kullanarak önce wipe data factory seç yes de daha sonra wipe cache parition seç yes de son olarak reboot system now de telin açılır..

hamza06018

Üye
Hocam arastirdim bu dediklerin hepsini yaptim acilmadi 5 dk bekledim bende tekrar 2.3.6 yukledim macar rom'u

Sarangni

Sarangni

Üye

hamza06018

Üye
Nasil yani hocam tam anlamadim ext4 formatter nasil kuracagim yada calistiracagim

HOCAN BİDE ext4 formatter DOSYASINI VEREBILIRSENIZ COK IYI OLUR

okan_okay

okan_okay

Üye
Kardeşim bana acil yardım et hiçbirşeyi yanlış yapmadım telefon açılmıyor acil bekliyorum , msnden yardım ederseniz cok ıyı olur :(((

mu86

mu86

Üye
en iyi şarjı giden ve en stabil işlemci ayarları hangisi sizce?

yeniceri2011

Üye
selamun aleykum hocam dosyaları sd karta attım ama dediğin cwm falan hiç bir dosya yok

53cc

53cc

Üye
@Yunus hocam eline sağlık seni görmek güzel :-)

yeniceri2011

Üye
bende de android yazısından öteye gitmedi odinle 2.3.6 geri yükledim neden olmadı anlamadım direktifleri harfiyyen uyguladım

altuns

Üye
yaw buna marketi nasıl yüklüdiniz ya başka siteden yükledim marketsiz geldi

- - - Eklendi - - -

romda sorun var heralde androidde kalıyo normalde başka rom yüklüyorum ama bunu yüklemedi
zaten yüklerken instaling update diyo 30 sn sonra install from sdcard complete diyo yüklemeyi bitiriyo yani tam yüklemiyo

karabasmayan

karabasmayan

Üye
yaw buna marketi nasıl yüklüdiniz ya başka siteden yükledim marketsiz geldi

- - - Eklendi - - -

romda sorun var heralde androidde kalıyo normalde başka rom yüklüyorum ama bunu yüklemedi
zaten yüklerken instaling update diyo 30 sn sonra install from sdcard complete diyo yüklemeyi bitiriyo yani tam yüklemiyo

marketi normal uygulama yükler gibi değil recovery modda yükleyeceksiniz.

bu linkten kendi cihazınız için olanı indirip, recovery moddan kuracaksınız. sistem uygulamalarını normal uygulamalar gibi kuramazsınız.

google apps en altında sayfanın.

• Beğen
Tepkiler: altuns
mu86

mu86

Üye
Once aroma olani kurun uzerine bunu kurun drek bunu kurunca acilmiyor

Üst Alt