Rpm Edition v5 (C6 v42.0.004) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

4burak5

Üye
Cfw'in çok güzel. 2 haftadan beri kullanıyorum. Symbian Belle v5.1 yükledim. Aşağıdaki simgeler çıkmıyor , onun yerine değişik değişik yazı tipleri çıkıyor. Ben yanlış bişey mi yükledim diye tekrar yükledim gene aynı gene aynı. Belle v5.1 için gerekenleride yükledim ama sorun hala aynı. Sebebi nedir bunun ?

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5

potman55

Üye
cfw henüz denemedim ama birşey soracaktım bu cfw de sadece E/music E/image yada değişik olabilir bu klasörler hariç diğerlerini taratıyormu cevap verirsen çok sevinirm bazı gizli dosyalarım var resimlerde müziklerde ve videolarda görünmemesini istemediğim inşallah yoktur

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye

böyle bir hata veriyor yardım eder misiniz

pili çıkar tak aç telefonunu tamamdır :oke: o jafın genel hatası zarar gelmez yani :D

- - - Eklendi - - -

Cfw'in çok güzel. 2 haftadan beri kullanıyorum. Symbian Belle v5.1 yükledim. Aşağıdaki simgeler çıkmıyor , onun yerine değişik değişik yazı tipleri çıkıyor. Ben yanlış bişey mi yükledim diye tekrar yükledim gene aynı gene aynı. Belle v5.1 için gerekenleride yükledim ama sorun hala aynı. Sebebi nedir bunun ?

acaba rofstaki fonts klasörüyle oynadın mı?

- - - Eklendi - - -

cfw henüz denemedim ama birşey soracaktım bu cfw de sadece E/music E/image yada değişik olabilir bu klasörler hariç diğerlerini taratıyormu cevap verirsen çok sevinirm bazı gizli dosyalarım var resimlerde müziklerde ve videolarda görünmemesini istemediğim inşallah yoktur

dostum ilk sayfaya baksaydın bu soruya hiç gerek kalmayacaktı.
*e/music klasörünü tarar
*e/gizli adında klasör olusur oraya atabilirsin görünmesin istediğin dosyaları :oke:

• Beğen
Mert045

Mert045

Üye

Gördüğüme göre masaüstünde reseource klasörünu yedeklemişsin galiba onu geri hafıza kartına attın yada hafıza kartını biçimlendirmedin.

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye

Gördüğüme göre masaüstünde reseource klasörünu yedeklemişsin galiba onu geri hafıza kartına attın yada hafıza kartını biçimlendirmedin.

evet benim alacağım cevaptan sonraki söyleyeceklerimi söylemişsin :D

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
telefon dili ingilizce iken çalısıyor ama türkce yapınca çalısmıyor

kardeşim önceden bu uygulama ovi mağazada vardı. Sonra nokia cihazları için yeni güncellemeler çıkınca bu facebook uygulamasi yeni versiyonlarla sorun çıkarmaya başladı . Bunun üzerine nokia bu uygulamayı mağazadan kaldırdırdi. Bir daha da koymadı. Elimizde bir tek bu var. Ve şuan bende çalışıyor. Onuda söyle yaptım. Telefonun dilini ingilizce yapıyorsun. Yeniden başlattıktan sonra o programla oturum acıyorsun. Hiç bir sorun kalmıyor. Daha sonra telefonun dilini Türkçe yapabilirsin. Bir sorun olmuyor. Şahsen ben şuan kullanıyorum

Kardeş formatta bi sorun yaşıyorum neden oluyo bu anlayamadım bi türlü bir sürü cfw yükledim ilk kez böle bir hatayla karşılaşıyorum

Dosyaların hepsini teker seçtim Flash dedim hata verdi evet dedi
PRESS POWER ON NOW! yazdı açma kapama düğmesine bastımSearching for phone...Found
Flash files are corupted or missing... yazıyor kalıyor :S

samet kardeşime ayıp olmazsa ben cevap vermek isterim.
Dostum Aldığın hata flash dosyalarinin eksik veya bozuk olduğunu söylüyor. Yükleme yaparken doğru dosyalari seçtiğine ve doğru yerleri işaretledigine emin ol. Indirdiğin dosyalarda sorun olabilir. Tekrar indirmelisin. Çünkü dosyalarda sorun yok. Ben indirip yükledim. 2haftadır kullanıyorum sorun yok. Canavar gibi telefon

Ne Ayıbı Kardeşim :) Cevapladığın, İlgilendiğin için Çok Teşekkür Ederim. :)

kardeşim v5i bugün bi parçaladım baktım kullandığın zil sesleri helede şu nokia serisine bayıldım :D hemen araklayıp kendi fw'me attım haberin olsun :)

Benimde Çok Hoşuma Gitmişti. :D Daha Eklemediğim Zil Sesleride Var Elimde Ben Ayıklamıştım Bunları İçerisinden. İstersen Siteye Yükleyip Sana Bağlantısını Yollayabilirim :D

böyle bir hata veriyor yardım eder misiniz

pili çıkar tak aç telefonunu tamamdır :oke: o jafın genel hatası zarar gelmez yani :D

acaba rofstaki fonts klasörüyle oynadın mı?

evet benim alacağım cevaptan sonraki söyleyeceklerimi söylemişsin :D

Cevaplamışlar ama Bende Cevaplıyım Eksik Kalmıyım :D

"Resource/Fonts" Klasörüyle İlgili Bir Değişiklik Olması Lazım. Başka Bir Nedeni Yoktur Sanırım.

dostum ilk sayfaya baksaydın bu soruya hiç gerek kalmayacaktı.
*e/music klasörünü tarar
*e/gizli adında klasör olusur oraya atabilirsin görünmesin istediğin dosyaları :oke:

"E/İmages" İçerisinde Backgrounds'u da Taramaz. Data, Download Tarzı Klasörleride Taramıyor Olması Lazım.

-> Konuyla İlgilendiğiniz, Sorunlara Yanıt Verdiğiniz için Çok Çok Teşekkür Ederim. Elinize Sağlık. :)

x-scarface

x-scarface

Üye
kardeşim o halde bağlantı bekliyorum :D

• Beğen
MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Kardeşim eline sağlık güzele benziyor ama ben v5 belle nin ikonlarını anna ikonu yapmak istiyorum. mümkün mü ? bi sıkıntı olur mu ?

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim eline sağlık güzele benziyor ama ben v5 belle nin ikonlarını anna ikonu yapmak istiyorum. mümkün mü ? bi sıkıntı olur mu ?

Teşekkür Ederim. :)

- Bir Sıkıntı Olacağını Zannetmiyorum.

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Hocam bi sorum daha var. Kamera nerde ? Ve v5 Belle ye N8 tuş kilidi koymak istiyorum. çakışma olur mu ?

mamix74

mamix74

Üye
kardeşim önceden bu uygulama ovi mağazada vardı. Sonra nokia cihazları için yeni güncellemeler çıkınca bu facebook uygulamasi yeni versiyonlarla sorun çıkarmaya başladı . Bunun üzerine nokia bu uygulamayı mağazadan kaldırdırdi. Bir daha da koymadı. Elimizde bir tek bu var. Ve şuan bende çalışıyor. Onuda söyle yaptım. Telefonun dilini ingilizce yapıyorsun. Yeniden başlattıktan sonra o programla oturum acıyorsun. Hiç bir sorun kalmıyor. Daha sonra telefonun dilini Türkçe yapabilirsin. Bir sorun olmuyor. Şahsen ben şuan kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

samet kardeşime ayıp olmazsa ben cevap vermek isterim.
Dostum Aldığın hata flash dosyalarinin eksik veya bozuk olduğunu söylüyor. Yükleme yaparken doğru dosyalari seçtiğine ve doğru yerleri işaretledigine emin ol. Indirdiğin dosyalarda sorun olabilir. Tekrar indirmelisin. Çünkü dosyalarda sorun yok. Ben indirip yükledim. 2haftadır kullanıyorum sorun yok. Canavar gibi telefon

malesef olmuyor ingilizce iken oluyor ama türkçede olmuyor teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Tamam, Beklemedeyim.

Ney Düzeliyor mu?

olmadı üstad belkide ben hata yapıyorum diycem ama daha önceki anchor cfwde kullanıyordum neyse saol.

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
malesef olmuyor ingilizce iken oluyor ama türkçede olmuyor teşekkürler

- - - Eklendi - - -

olmadı üstad belkide ben hata yapıyorum diycem ama daha önceki anchor cfwde kullanıyordum neyse saol.

O Anlattığım Şekilde Yaptım. Gerçekten Türkçe Dilde Kullanıyorum Şuan. İlginç Bir Durum. :hmmm

4burak5

Üye
Ben hafıza kartını biçimlendirdim. Biçimlendirdikten sonra resource dosyası oluşturup fonts klasörü yaratıp yazı tipini değiştirdim. Acaba o yüzden midir .s ?

Ali Emre Çirik

Üye
bu bellebar android4 ICS nereye ekleyeceğiz nfede ?

x-scarface

x-scarface

Üye
  • Beğen
wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
v6 cıkarmı? :D

• Beğen
dready112

dready112

Üye
flash dosyalarının linkinde bi sorun var galiba indiremedim, elimdeki başka flash dosyalarıyla flashlasam sorun olur mu ?

Üst Alt