Rpm Edition v5 (C6 v42.0.004) [Nokia 5800, RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Pesimistt5

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
da topbar ingilizcemi ben mi öyle gördüm :hmmm türkçe 2.1 neden kullanmadın ki?

Türkçesi Elimde Olmadığı için Onu Paylaştım. Sistemde Gömülü Değil Zaten Türkçesini Bulan Onu Kullanabilir. Bende Bir Bakayım Link Bulursam Bunun Yerine Onu Koyarım. :)

2.1 i ben kendi cfwmde kullanıyorum sorun yok ama samet kardeşimin bi bildiği vardır bu sürümü kullandıysa sonuçta kendi fwsi saygı duymak gerekir :good:

Düşüncen için Çok Teşekkür Ederim ama Bu Belle Top Bar Fazla Araştırmadığım için Türkçesinden Haberim Bile Yok. :)

yanlizsevdali

Üye
belle top barın bende türkçesi var öyle kullanıcaktım ama email ve çevrimiçi paylaşım olmadıgı için vazgeçtim benim cfw lerde tercih ettigim uygulamalar ama bunda email yok olsa süper olurdu birde c5 tuş kilidi yerine sürüklemeliyi tercih ederdim çünkü cfw lerde sorun çıkarıyor bu yüzden 3 defa tuş takımlarının ışıkları gitti degiştirmek zorunda kaldım eger bunları modlayıp paylaşırsan sevinirim normal bir kullanıcı böylede kullanabilir tabii cfw bu haliyle güzel görünüyor başarıların devamını dilerim...

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
belle top barın bende türkçesi var öyle kullanıcaktım ama email ve çevrimiçi paylaşım olmadıgı için vazgeçtim benim cfw lerde tercih ettigim uygulamalar ama bunda email yok olsa süper olurdu birde c5 tuş kilidi yerine sürüklemeliyi tercih ederdim çünkü cfw lerde sorun çıkarıyor bu yüzden 3 defa tuş takımlarının ışıkları gitti degiştirmek zorunda kaldım eger bunları modlayıp paylaşırsan sevinirim normal bir kullanıcı böylede kullanabilir tabii cfw bu haliyle güzel görünüyor başarıların devamını dilerim...

Çevrimiçi Paylaşım Telefonda Mevcut. Telefonda ki E-Mail Uygulaması Yerine E-Buddy veya Windows Live Messenger Kullanabilirsin. C5-03 Tuş Kilidi Daha Çok Sevildiği için Kullanıyorum. Ayrıca Ben Cfw Kullanmaya Başladığımdan Beri C5-03 Tuş Kilidi Kullandığım Halde Tuş Takımlarında Bir Sorun Olmadı. :hmmm

Düşüncelerin için Çok Teşekkür Ederim. :)

yanlizsevdali

Üye
Çevrimiçi Paylaşım Telefonda Mevcut. Telefonda ki E-Mail Uygulaması Yerine E-Buddy veya Windows Live Messenger Kullanabilirsin. C5-03 Tuş Kilidi Daha Çok Sevildiği için Kullanıyorum. Ayrıca Ben Cfw Kullanmaya Başladığımdan Beri C5-03 Tuş Kilidi Kullandığım Halde Tuş Takımlarında Bir Sorun Olmadı. :hmmm

Düşüncelerin için Çok Teşekkür Ederim. :)
mrb cevap verdigin için teşkkür ederim bu şebeke ve batarya ikonu nasıl gizleniyor sitede buldum sadece klasörler verilmiş nfe ile rofsa uygulayın diye ama içindekilerimi uyguluycam yok klasörleriylemi beraber atıcam kullandıgım cfw ye şimdiden teşekkürler

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
mrb cevap verdigin için teşkkür ederim bu şebeke ve batarya ikonu nasıl gizleniyor sitede buldum sadece klasörler verilmiş nfe ile rofsa uygulayın diye ama içindekilerimi uyguluycam yok klasörleriylemi beraber atıcam kullandıgım cfw ye şimdiden teşekkürler

NFE İle Rofs2.v02 Dosyasını Açtıktan Sonra; Dosyanın klasör yolu "Sys/Bin/avkon.dll" olması lazım. Direk At Klasörle Farketmez. Değiştirilsin mi diye sorar tamam dediğin zaman Yeniden Paketleyip Telefona Flaş Atman Yeterli.

x-scarface

x-scarface

Üye
al kardeşim belle topbar 2.1 türkçe ᓳ

• Beğen

lagun

Üye
Öncelikle emeklerin için cok tesekkurler... az once yukledim ve hard format attım fakat menuye giremedim, medyabar calışmadı, telefonu yeniden baslat dedim nokia yazısında takıldı kaldı yeniden başlatamadı neyse ki bataryayı cıkarıp telefonu acınca hiçbir sorunla karsılasmadım(aynı sorunla karsılasan olursa diye yazdım:) kafama takılan bir konu var; flash dosyasındaki dcp, vpl ve signature.bin dosyalarını videoda kullanmadı dolayısıyla bende kullanmadım. bu dosyaları flash atarken kullanacakmıydık yoksa sonradan mı kullanacagız?​

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Öncelikle emeklerin için cok tesekkurler... az once yukledim ve hard format attım fakat menuye giremedim, medyabar calışmadı, telefonu yeniden baslat dedim nokia yazısında takıldı kaldı yeniden başlatamadı neyse ki bataryayı cıkarıp telefonu acınca hiçbir sorunla karsılasmadım(aynı sorunla karsılasan olursa diye yazdım:) kafama takılan bir konu var; flash dosyasındaki dcp, vpl ve signature.bin dosyalarını videoda kullanmadı dolayısıyla bende kullanmadım. bu dosyaları flash atarken kullanacakmıydık yoksa sonradan mı kullanacagız?​

hepsi RM356 klasörüne atılıp flash atılacak sonradan kullanılacak bi durum yok dostum.

---------- Eklendi @ 17:31:48 ---------- Yazıldı @ 17:31:00 ----------

ha ne işe yarıyor dersen bilmem :d:

• Beğen

lagun

Üye
içimi rahatlatttın sağolasın

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
al kardeşim belle topbar 2.1 türkçe ᓳ

Çok Teşekkürler Sağolasın. :)

hepsi RM356 klasörüne atılıp flash atılacak sonradan kullanılacak bi durum yok dostum.

---------- Eklendi @ 17:31:48 ---------- Yazıldı @ 17:31:00 ----------

ha ne işe yarıyor dersen bilmem :d:

Vakit Ayırıp Cevapladığın için Çok Teşekkürler :)

içimi rahatlatttın sağolasın

-> Arkadaş Cevaplamış ama Bende Yazayım Bir şeyler :)

- O Sorunlar Doğal Bende Neredeyse Hep Oldu ama İlk Defa Karşılaşanlar için Tabi Sorun Gibi Görünür :) O Dosyalar X-Scarface'nin Dediği Gibi Klasörde durması Yeterli :) Neye Yaradığını Bende Çözemedim. :)

x-scarface

x-scarface

Üye
ne demek kardeşim ne yaptım ki.
birde anasayfa da sağ tuşa rehber değilde menü koysak menü simgesi çıkıyormu :hmmm

• Beğen
lazye

lazye

Üye
arkadaşım o dediğin dosyalar telefonun orjinal dosyalarıdır mesela garantiye göndermek zorunda kalırsan falan o dosyalar yoksa garanti dışı bşka br prblm olmz .D ama arkadaşlar bende tam emin değilim kızmayn sonra .D

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
arkadaşım o dediğin dosyalar telefonun orjinal dosyalarıdır mesela garantiye göndermek zorunda kalırsan falan o dosyalar yoksa garanti dışı bşka br prblm olmz .D ama arkadaşlar bende tam emin değilim kızmayn sonra .D

tam emin değilsen kafaları karıştırma zaten biz gereken açıklamayı yaptık adamı durduk yere huzursuz etmene gerek yok yani :oke: zaten garantiye 2 sebebten gıder telefon yazılımsal ve donanımsal.. yazılımsal sorunda jafla başka cfw yükler kurtulur donanımsalda ise ofw yükler gönderir yani garanti süresi bitmemişse garanti dışı kalma gibi bir proplem olmaz asla :oke:

• Beğen
Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
    Konu Sahibi
ne demek kardeşim ne yaptım ki.
birde anasayfa da sağ tuşa rehber değilde menü koysak menü simgesi çıkıyormu :hmmm

Olabiliyor da Simgesi Benim Hoşuma Gitmedi Diyebilirim. :)

tam emin değilsen kafaları karıştırma zaten biz gereken açıklamayı yaptık adamı durduk yere huzursuz etmene gerek yok yani :oke: zaten garantiye 2 sebebten gıder telefon yazılımsal ve donanımsal.. yazılımsal sorunda jafla başka cfw yükler kurtulur donanımsalda ise ofw yükler gönderir yani garanti süresi bitmemişse garanti dışı kalma gibi bir proplem olmaz asla :oke:

-> Yine Teşekkür Ederim. :)

Garanti ile Nasıl Bir Alakası Var Çözemedim ama Doğru Olabilir Tabi. Yinede Önemli Dosyalar Değil Sorun Etmeyin Bu Dosyaları Bu Kadar :)

qweratomic

qweratomic

Üye
Tşk gerçekten en iyi 5800 cfw si bunun v4 kullanıyorum şimdi gördüm yenisini kullanacağım çok teşekkür ederim

• Beğen

lagun

Üye
müzikçalaradan cıkınca menuye atıyor baska yasayan var mı bu sorunu?

• Beğen

lagun

Üye
evet güncellemiştim ondan galiba neyse artık boyle kullanacagız :) ayıca mesajlara sabırla cevap verdiğin için cok teşekkurler senin yerinde olsam forumu terkederdim galiba :)

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
Olabiliyor da Simgesi Benim Hoşuma Gitmedi Diyebilirim. :)
ᒰᒰᒰ
Garanti ile Nasıl Bir Alakası Var Çözemedim ama Doğru Olabilir Tabi. Yinede Önemli Dosyalar Değil Sorun Etmeyin Bu Dosyaları Bu Kadar :)

hoşuna gitmediyse font creatorla 2 dk da değiştirebilirsin dostum :oke:

birde nokianın orjinal yazılım ımzaları o dosyalarda olabilir hani :hmmm signature vs ordan tahmin ettim :D

• Beğen

Üst Alt