x-scarface
Üye
Haklısın..
2.1 i ben kendi cfwmde kullanıyorum sorun yok ama samet kardeşimin bi bildiği vardır bu sürümü kullandıysa sonuçta kendi fwsi saygı duymak gerekir

Haklısın..

da topbar ingilizcemi ben mi öyle gördümtürkçe 2.1 neden kullanmadın ki?
Haklısın..

2.1 i ben kendi cfwmde kullanıyorum sorun yok ama samet kardeşimin bi bildiği vardır bu sürümü kullandıysa sonuçta kendi fwsi saygı duymak gerekir![]()

belle top barın bende türkçesi var öyle kullanıcaktım ama email ve çevrimiçi paylaşım olmadıgı için vazgeçtim benim cfw lerde tercih ettigim uygulamalar ama bunda email yok olsa süper olurdu birde c5 tuş kilidi yerine sürüklemeliyi tercih ederdim çünkü cfw lerde sorun çıkarıyor bu yüzden 3 defa tuş takımlarının ışıkları gitti degiştirmek zorunda kaldım eger bunları modlayıp paylaşırsan sevinirim normal bir kullanıcı böylede kullanabilir tabii cfw bu haliyle güzel görünüyor başarıların devamını dilerim...

mrb cevap verdigin için teşkkür ederim bu şebeke ve batarya ikonu nasıl gizleniyor sitede buldum sadece klasörler verilmiş nfe ile rofsa uygulayın diye ama içindekilerimi uyguluycam yok klasörleriylemi beraber atıcam kullandıgım cfw ye şimdiden teşekkürlerÇevrimiçi Paylaşım Telefonda Mevcut. Telefonda ki E-Mail Uygulaması Yerine E-Buddy veya Windows Live Messenger Kullanabilirsin. C5-03 Tuş Kilidi Daha Çok Sevildiği için Kullanıyorum. Ayrıca Ben Cfw Kullanmaya Başladığımdan Beri C5-03 Tuş Kilidi Kullandığım Halde Tuş Takımlarında Bir Sorun Olmadı.
Düşüncelerin için Çok Teşekkür Ederim.![]()
mrb cevap verdigin için teşkkür ederim bu şebeke ve batarya ikonu nasıl gizleniyor sitede buldum sadece klasörler verilmiş nfe ile rofsa uygulayın diye ama içindekilerimi uyguluycam yok klasörleriylemi beraber atıcam kullandıgım cfw ye şimdiden teşekkürler
kafama takılan bir konu var; flash dosyasındaki dcp, vpl ve signature.bin dosyalarını videoda kullanmadı dolayısıyla bende kullanmadım. bu dosyaları flash atarken kullanacakmıydık yoksa sonradan mı kullanacagız?Öncelikle emeklerin için cok tesekkurler... az once yukledim ve hard format attım fakat menuye giremedim, medyabar calışmadı, telefonu yeniden baslat dedim nokia yazısında takıldı kaldı yeniden başlatamadı neyse ki bataryayı cıkarıp telefonu acınca hiçbir sorunla karsılasmadım(aynı sorunla karsılasan olursa diye yazdımkafama takılan bir konu var; flash dosyasındaki dcp, vpl ve signature.bin dosyalarını videoda kullanmadı dolayısıyla bende kullanmadım. bu dosyaları flash atarken kullanacakmıydık yoksa sonradan mı kullanacagız?

al kardeşim belle topbar 2.1 türkçe ᓳ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Öncelikle emeklerin için cok tesekkurler... az once yukledim ve hard format attım fakat menuye giremedim, medyabar calışmadı, telefonu yeniden baslat dedim nokia yazısında takıldı kaldı yeniden başlatamadı neyse ki bataryayı cıkarıp telefonu acınca hiçbir sorunla karsılasmadım(aynı sorunla karsılasan olursa diye yazdımkafama takılan bir konu var; flash dosyasındaki dcp, vpl ve signature.bin dosyalarını videoda kullanmadı dolayısıyla bende kullanmadım. bu dosyaları flash atarken kullanacakmıydık yoksa sonradan mı kullanacagız?
hepsi RM356 klasörüne atılıp flash atılacak sonradan kullanılacak bi durum yok dostum.
---------- Eklendi @ 17:31:48 ---------- Yazıldı @ 17:31:00 ----------
ha ne işe yarıyor dersen bilmem![]()

içimi rahatlatttın sağolasın
O Dosyalar X-Scarface'nin Dediği Gibi Klasörde durması Yeterli
Neye Yaradığını Bende Çözemedim. 
arkadaşım o dediğin dosyalar telefonun orjinal dosyalarıdır mesela garantiye göndermek zorunda kalırsan falan o dosyalar yoksa garanti dışı bşka br prblm olmz .D ama arkadaşlar bende tam emin değilim kızmayn sonra .D
zaten garantiye 2 sebebten gıder telefon yazılımsal ve donanımsal.. yazılımsal sorunda jafla başka cfw yükler kurtulur donanımsalda ise ofw yükler gönderir yani garanti süresi bitmemişse garanti dışı kalma gibi bir proplem olmaz asla 
ne demek kardeşim ne yaptım ki.
birde anasayfa da sağ tuşa rehber değilde menü koysak menü simgesi çıkıyormu![]()
arkadaşım o dediğin dosyalar telefonun orjinal dosyalarıdır mesela garantiye göndermek zorunda kalırsan falan o dosyalar yoksa garanti dışı bşka br prblm olmz .D ama arkadaşlar bende tam emin değilim kızmayn sonra .D
tam emin değilsen kafaları karıştırma zaten biz gereken açıklamayı yaptık adamı durduk yere huzursuz etmene gerek yok yanizaten garantiye 2 sebebten gıder telefon yazılımsal ve donanımsal.. yazılımsal sorunda jafla başka cfw yükler kurtulur donanımsalda ise ofw yükler gönderir yani garanti süresi bitmemişse garanti dışı kalma gibi bir proplem olmaz asla
![]()

Tşk gerçekten en iyi 5800 cfw si bunun v4 kullanıyorum şimdi gördüm yenisini kullanacağım çok teşekkür ederim
müzikçalaradan cıkınca menuye atıyor baska yasayan var mı bu sorunu?

Olabiliyor da Simgesi Benim Hoşuma Gitmedi Diyebilirim.![]()
ᒰᒰᒰ
Garanti ile Nasıl Bir Alakası Var Çözemedim ama Doğru Olabilir Tabi. Yinede Önemli Dosyalar Değil Sorun Etmeyin Bu Dosyaları Bu Kadar![]()

signature vs ordan tahmin ettim