flash dosyalarının linkinde bi sorun var galiba indiremedim, elimdeki başka flash dosyalarıyla flashlasam sorun olur mu ?

o belletop bar çok dandik be kardeş
v6 cıkarmı?![]()

v4 olmayabilir eve geçince pc'ye bakacam forumdaki diğer cfwlerin flash dosyaları iş görmez mi
www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/ametro-revision-topbar-650625.html#post4757539öbürkü skinlerin linkleri var mı ?

ram bilgileri nasıl peki?

kardeş eline sağlık da ben bu topbarı kullanmak istemiyorum. ama biraz zorunda bırakmışsın. internete bağlanıldığını gösteren E veya 3G simgesi yok rom'un. bunu etkinleştirebiliyomuyuz?

yamaları aktif et c/sys/bin deki avkon.dll yi sil restart çek tamamdır. Ama avkonu dırek sılemezsin önce adını ve uzantısını değiştir restart cek sonra silyok kardeş yine çok dandik duruyor yazıların üstüne falan geliyor. ya ben bu programı istemiyorum üst bölümü orjinaldeki olsun yeter. -tabi tüm simge ve fonksiyonlarıyla- . orjinale nasıl alırız bu üst bölümü?

kardeşim ben de önce topbarlı olanı (5.1) indirip denedim aynı sendeki gibi, ya yazılar üst üste geliyor ya da topbarın temasını değiştiriyorum bu kez de menüye girince üstteki menü yazısını yarısı görünüyor falan, dandik gözüküyor kısacası. o yüzden top bar olmayan rpm 5 belle olanı indir onu kullan üst kısım orijinal olsun istiyorum demişsin. yani belle 5.1 olanı indirme, rpm 5 belle olanı indir.yok kardeş yine çok dandik duruyor yazıların üstüne falan geliyor. ya ben bu programı istemiyorum üst bölümü orjinaldeki olsun yeter. -tabi tüm simge ve fonksiyonlarıyla- . orjinale nasıl alırız bu üst bölümü?
Fonttan o fonttanBende olmuyor metro skininde.
muhtemelen öyle samet kardeşim sadece batarya sebeke kaldıran yama uygulamış sanırım avkon değil mi acabaEe bendede sorunsuz cfw denmi o zaman ?
bilemedim ki 
Doğru senin yayınladığın dosyanın içindeki avkon dll sıkıntılıydı.Benim yayınladığımı kullanıp deneyebilir bide.

ben şuan o sıkıntılı dediğini kullanıyorum ama![]()