kardeşim önceden bu uygulama ovi mağazada vardı. Sonra nokia cihazları için yeni güncellemeler çıkınca bu facebook uygulamasi yeni versiyonlarla sorun çıkarmaya başladı . Bunun üzerine nokia bu uygulamayı mağazadan kaldırdırdi. Bir daha da koymadı. Elimizde bir tek bu var. Ve şuan bende çalışıyor. Onuda söyle yaptım. Telefonun dilini ingilizce yapıyorsun. Yeniden başlattıktan sonra o programla oturum acıyorsun. Hiç bir sorun kalmıyor. Daha sonra telefonun dilini Türkçe yapabilirsin. Bir sorun olmuyor. Şahsen ben şuan kullanıyorum
Kardeş formatta bi sorun yaşıyorum neden oluyo bu anlayamadım bi türlü bir sürü cfw yükledim ilk kez böle bir hatayla karşılaşıyorum
Dosyaların hepsini teker seçtim Flash dedim hata verdi evet dedi
PRESS POWER ON NOW! yazdı açma kapama düğmesine bastımSearching for phone...Found
Flash files are corupted or missing... yazıyor kalıyor :S
samet kardeşime ayıp olmazsa ben cevap vermek isterim.
Dostum Aldığın hata flash dosyalarinin eksik veya bozuk olduğunu söylüyor. Yükleme yaparken doğru dosyalari seçtiğine ve doğru yerleri işaretledigine emin ol. Indirdiğin dosyalarda sorun olabilir. Tekrar indirmelisin. Çünkü dosyalarda sorun yok. Ben indirip yükledim. 2haftadır kullanıyorum sorun yok. Canavar gibi telefon