N8 belle RM-596_111.040.0904_03.01-(Tam turkce) 02-06-2012

Sponsorlu Bağlantılar

MoLeCK

Üye
biçimlendirmede yaptım,formatta attm,2 gndür bu sorun war

- - - Eklendi - - -

biçimlendirmede yaptım,formatta attm,2 gndür bu sorun war

iatis

iatis

Üye
Emekleriniz için teşekkür ederim. RomPatcher+' i açtığım zaman veri yok yazıyor ve hiç bir yama görünmüyor. FavoritteApps v1.2 yükleniyor, ancak uygulma değişikliği yapılamıyor. Bu hatalar benden mi kaynaklıyor acaba... Saygılarımla
FavoritteApps aynen bende de çalışmıyor.Bu genel bir sorun galiba.:hmmm

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Emekleriniz için teşekkür ederim. RomPatcher+' i açtığım zaman veri yok yazıyor ve hiç bir yama görünmüyor. FavoritteApps v1.2 yükleniyor, ancak uygulma değişikliği yapılamıyor. Bu hatalar benden mi kaynaklıyor acaba... Saygılarımla

Bunu rardan cikartin ve patches klasorunu oldugu gibi E kok klasorune atin..telefonu kapatip acin tamamdir..butun yamlari gorur.

• Beğen
Tepkiler: SamiMaMi

SamiMaMi

Üye
ben çok beğendim tavsiye ederim arkadaşlar ellerinize sağlık

- - - Eklendi - - -

sleeping screen ve diger ekran koruyucularını calıstırmadı

- - - Eklendi - - -

ama çok iyi

- - - Eklendi - - -

Bunu rardan cikartin ve patches klasorunu oldugu gibi E kok klasorune atin..telefonu kapatip acin tamamdir..butun yamlari gorur.

Kardes yaptım öyle uygula dediğimde yeşil yanıyor fakat hiç bir dosyayı açmıyor.Nasıl diyim tüm yamaları uygula dediğimde sonra müzik calara felan girmeye calıstıgımda girmiyor sadece müzik degil hic bir seye girmiyor :S

MoLeCK

Üye
yardmcı oluck kimse yok mu,ekrana kısa yol eklenmiyo,power saving denen programı silemiyorum,şimdidn tşk

inferno

Üye
bende şimdi flashladım teli
daha once hard format falan yemedi sadece soft format atmıştım

nokia store çalışıyor

xplore ve tweak uygulamaları türkçe değil
birde e deki tool klasorunde menu layout uygulaması kuruldugu zaman telefonda klasorleme oluyor..
&qtn_apps_office_list; böyle bu tarz isimler verdi bi kaç klasore bunuda sorun olarak kabul etmiyorum zaten
klasor ustune basılı tutup yeniden isim vermek çok zor gelmese gerek :)

myid uygulamasını soranlar olmuş arama esnasında numara gizleme ve açma işine yarıyor

guardian uygulaması ise sanırsam sim kart kilidi olarak çalışıyor telefona farklı sim kart takıldıgında direkman bilgileri istediğiniz numaraya sms atıyor ayriyetten de teldeki uygulamaları engelleyebiliyorsunuz sanırsam

backup ve restore uygulamarı
back up telefonda yedek almak için
restore ise aldıgınız yedeklerden geri dönmek için kullanılıyor

starter uygulaması
ilk açtığınızda flash tool başlasınmı diye soruyor
flash tool sanırsam direk teldeki cfw ek guncellemelerini usb üzerinden değilde hafıza kartından gömmek için kullanılıyor olabilir denemedim bilmiyorum tam olarak sadece varsayım

iptal dediğinizde bu seferde uda tool başlasın mı soruyor ( Universal Diagnostic and Repair Kit )
sanırsam telefonda testler yapmaya yarıyor

tekrar iptal dediğinizde fast installer uygulamasını soruyor
forumda böyle bi uygulama var ama link paylaşamıyorum ezik gördü beni forum :) ( Üyelik tarihi:
23.05.2005
)
fast installer diye google da bile arayında buraya atıyor zaten sizi

birthday uygulaması bildiğimiz doğum günü uygulaması oluyor kanımca :)

clocksync uygulaması
internet üzerinden tel saatini senkronize etmeye yarıyor... otomatik saat ayarlama diyelim...

screen snap uygulaması telefondan ekran görüntüsü alma işine yarıyor...

dediğim gibi sadece iki uygulamada dil farklılıgı gözettim bunun yanında gözüme çarpan bi sorun yok
aklımın el verdiğince de içerikteki uygulamaları acıklamaya çalıştım
telefon tarayıcısını sadece girip operayı indirmek için kullandım bi sorun gözetmedim
bu arada e sürücüsü ayırma boyutu olarak 64kb olarak formatlı telefon belleği daha hızlı olarak kullanabılıyor
bu yüzden de gayet stabıl çalışıyor uygulamalar ( opera, ebuddy, fmobi v.s )

proje üzerinde çalışan arkadaslara cok teşekkürler
elleri dert görmesin diyorum

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

MoLeCK

Üye
inferno peki auto install dosyası ne ise yarıyor,ayrıca ekrana kısa yol atamıyrm,bu konuda bilgin war mı

inferno

Üye
tekrar telefonu formatlayıp yeniden flashlamalısın kanımca...
auto install muhabbetide oraya attıgın kurulumları telefon acılırken kuruyor olabilir..

handsome_22fb

handsome_22fb

Üye
kurtuluş hoca ellerine sağlık bi isteğim olacak aşağıdaki resimdeki gibi 5 ikonlu menü alt bar nereden yükleyebiriz? paylaşırmısınz

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Ag66

Üye

Teşekkürler, RomPatcher+ sorunu çözüldü...

Tracy35

Tracy35

Üye
teşekürler

BreakerZote

BreakerZote

Üye
İlk Olarak Teşekkürler İndirip Denedim Fakat Telefon 3 Kez Dondu Bataryayı Çıkartmak Zorunda Bıraktı 2 Kez Web'de 1 Kez Oyun Oynarken Dondu 4 Ev Ekranı Var Fazla Widget Yok Ekranlarda Ortalama Ram Oranı 125 Mb CFW Atmadan Depo Hafızayı ve Hafıza Kartınıda Formatladım Ama Arada Kitlenme Problemi Devam Edecek Gibi Sistem Gayet Hızlı Çalışmasına Rağmen Kitlenme Neden Olabilir ?

juju6611

juju6611

Üye
Google Maps'i yükledim. Ama açmak istediğimde uygulama açılmadı. Acaba neden olabilir Kurtuluş Bey

karasahinemre

Üye
İlk Olarak Teşekkürler İndirip Denedim Fakat Telefon 3 Kez Dondu Bataryayı Çıkartmak Zorunda Bıraktı 2 Kez Web'de 1 Kez Oyun Oynarken Dondu 4 Ev Ekranı Var Fazla Widget Yok Ekranlarda Ortalama Ram Oranı 125 Mb CFW Atmadan Depo Hafızayı ve Hafıza Kartınıda Formatladım Ama Arada Kitlenme Problemi Devam Edecek Gibi Sistem Gayet Hızlı Çalışmasına Rağmen Kitlenme Neden Olabilir ?

valla bataryayı çıkarttıysan helal olsun

• Beğen
Tepkiler: handsome_22fb
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Google Maps'i yükledim. Ama açmak istediğimde uygulama açılmadı. Acaba neden olabilir Kurtuluş Bey
inan bilmiyorum bende yukledim simdi acmadi arastiririm neymis bulursam yazarim

curtaincall

curtaincall

Üye
hocam bu yayınladığınız sürümün

bu linktekiyle alakası var mı ?
yoksa fp2 daha gelmedi mi ?
resimlere baktım çok farklı ,bunu nasıl yaparsınız ?

- - - Eklendi - - -

hatta fark ettim de farklıymış 111 değil 113.010.0205 bu harika

- - - Eklendi - - -

klavyesi de farklı

otomatik olarak kelime popups yazılıma entegre olarak geliyor

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: handsome_22fb
juju6611

juju6611

Üye
bekliyorum kurtuluş bey tmm

inferno

Üye
muzik çalar ile ilgili bi kaç problem keşf ettim sanırsammuzik çalar açıkken otomatik ekran kilitlenmiyorkoşuya çıktıgımda bi sorun daha fark ettim kulaklıktan ileri geri play pause özelliklerini kullanamıyorum..deneyen arkadaslar olursa sonucları yazabilierlermi

Üst Alt