C6-01 Nokia Belle Yenile 111.040.1511 v1.06 01.06.2013

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Belco hocam senin şu önceki CFW'lerde kullandığın kısayol widgetı çok kullanışlıydı.
Bir sürü ana ekran eklemeye gerek kalmadan 15 uygulamaya anında tek yerden ulaşılıyordu.
Bu v4.01 sürümünde de var mı?
Yoksa ona göre eski sürümü yükleyeceğim.
Bu arada o widgetın ismi nedir?

Edit: Tamam buldum. "Favourite Apps - Belle" imiş.
4.01 versiyonunda var mı bu?
Yoksa rofs2'ye gömüp öyle yükleyeceğim hocam.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Belco hocam senin şu önceki CFW'lerde kullandığın kısayol widgetı çok kullanışlıydı.
Bir sürü ana ekran eklemeye gerek kalmadan 15 uygulamaya anında tek yerden ulaşılıyordu.
Bu v4.01 sürümünde de var mı?
Yoksa ona göre eski sürümü yükleyeceğim.
Bu arada o widgetın ismi nedir?

Edit: Tamam buldum. "Favourite Apps - Belle" imiş.
4.01 versiyonunda var mı bu?
Yoksa rofs2'ye gömüp öyle yükleyeceğim hocam.

4.01 var favori uygulamalar türkçe

79mm79

79mm79

Üye
Resource'un içindeki "Apps" klasörünün içine atacaksın. Doğrudan resource'un içine değil.
Ayrıca xplore ile değiştiremeyebilirsin, değiştirsen bile etkin hale gelmeyebilir.
Tıpkı Wi-fi widgetı gibi pil göstergesi de muhtemelen sadece flaşlama ile değişir.
O yüzden rofs2 yada rofs3 dosyasını nokia cooker ile açıp Resource/apps'ın içine attıktan sonra
tekrar flaşlaman gerekecek.
xplore ile olmuyor. belco2 nin yüklediği rofs3 ile tekrar flash attım oldu. çok güzel duruyor. cfw de gayet başarılı 2 gündür kullanıyorum hiç bir soruna, donmaya rastlamadım gayet stabil ve hızlı emeği geçen herkese teşekkürler

tempestshine

tempestshine

Üye
bu cfw harbi king :D

interka

interka

Üye
Finla sürümünü yükledim oldukça başarılı olmuş begendim fakat benim şöyle bir sorunum var mesaj yolladıktan sonra gelen kutusundayken geriye bastıgımda cıkış yapmıyor beyaz bir sayfa cıkıyor hiçbir dügme işlemiyor tuşlar kilitlenince tuş kilidini acıyorum gelen kutusu acılıyor tekrar geri dedigimde yine beyaz sayfa cıkıyor telefonu kapatmazsam düzelmiyor ve bunu sürekli yapıyor bir cozumu varmı bunun zira ben cok mesaj atan biriyim :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
alakasız ama tema efektleri açıkken bende de yapmıştı. tema efektlerini kapat öyle dene bir de.

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
Finla sürümünü yükledim oldukça başarılı olmuş begendim fakat benim şöyle bir sorunum var mesaj yolladıktan sonra gelen kutusundayken geriye bastıgımda cıkış yapmıyor beyaz bir sayfa cıkıyor hiçbir dügme işlemiyor tuşlar kilitlenince tuş kilidini acıyorum gelen kutusu acılıyor tekrar geri dedigimde yine beyaz sayfa cıkıyor telefonu kapatmazsam düzelmiyor ve bunu sürekli yapıyor bir cozumu varmı bunun zira ben cok mesaj atan biriyim :)

yazılımda bi sorun yok test edilmiştir yeniden yükle iyi eylenceler

kutayvar

Üye
ustalar
Bu konularda çok yeniyi.Verilen bu programları c6-01 nasıl yükleyeceğim nasıl bir program kullanmam gerekiyor
bir yol gösterirseniz sevinirim

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
ustalar
Bu konularda çok yeniyi.Verilen bu programları c6-01 nasıl yükleyeceğim nasıl bir program kullanmam gerekiyor

[video=youtube;d-VTFvFfmms]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d-VTFvFfmms[/video]

bu video izle nasıl yüklendini görürsün

tipo2000

tipo2000

Üye
S.A hayırlı forumlar . telefondaki burda ve şimdi uygulamasını ve camerademo uygulamasını nasıl kaldırabiliriz

aykutozkann

aykutozkann

Üye
ustalar
bu konuda yeniysen kendin atmaya çalışma yanlış birşey yaparsan telefonun açılmaz :)

jakobs21

Üye
ya telefona kurarsam garaantisi gidermi

Üst Alt