Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aplle hayranlarından lumia900 yorunları gelmeye devam ediyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T
Üye
Ülkemize gelsede kullansak bi hep video ile olmuyor ki.
Cezzbedici3
Üye
wp marketin adı marketplace mi oluyor?
Bide bu 90000 uygulama nokia mağaza gibi çöplük gibiyse milyonların bi anlamı yok biliyosunuz nokia mağazada arasanız 1000 tane adam gibi uygulama oyun var gerisi hep reklamlı çöpler...
Bide bu 90000 uygulama nokia mağaza gibi çöplük gibiyse milyonların bi anlamı yok biliyosunuz nokia mağazada arasanız 1000 tane adam gibi uygulama oyun var gerisi hep reklamlı çöpler...
Yani çok kötüleri de var ama genelde kaliteli uygulamalar.
genpoker
Üye
lumia 900 kamerası hafif kasma mı yapıyor??
sadece bu video da değil bi kaç tane videoda görmüştüm
Del Rey
Üye
AppStore ve çöp uygulama kavramını anlayamadım. Herneyse. Diyeceğim şu ki: Scott, anam, Nokia Lumia'nın insanı büyüleyen gösterişli dünyasına hoşgeldin
AppStore ve çöp uygulama kavramını anlayamadım. Herneyse. Diyeceğim şu ki: Scott, anam, Nokia Lumia'nın insanı büyüleyen gösterişli dünyasına hoşgeldin
-Aynı işlevi gerçekleştiren uygulamalar.(Örn;iki tane banka uyg.)
-Esas uygulama ile alakası olmayan yazılımlar(Örn;bi cut the rope diye aratıyorsun,guide muide birşeyler çıkıyor.)
-Kalitesiz yazılımlar.(Bu ne yazıkki wp'da da var...)
-Aynı işlevi gerçekleştiren uygulamalar.(Örn;iki tane banka uyg.)
-Esas uygulama ile alakası olmayan yazılımlar(Örn;bi cut the rope diye aratıyorsun,guide muide birşeyler çıkıyor.)
-Kalitesiz yazılımlar.(Bu ne yazıkki wp'da da var...)
windows phone da da var ama şu anda abd forumlarındaki kullanıcılar marketten uygulamalr kayboluyor diye yorumlarda bulunuyorlar. Gecenlerde verdigimiz marketplace kalite politikası haberini hatırlarsanız kalite politkasına uymayan uygulamalar kaldırılacak uyarısı verilmişti ve şu anda yavaş yavaş kaldırılıyor.
windows phone da da var ama şu anda abd forumlarındaki kullanıcılar marketten uygulamalr kayboluyor diye yorumlarda bulunuyorlar. Gecenlerde verdigimiz marketplace kalite politikası haberini hatırlarsanız kalite politkasına uymayan uygulamalar kaldırılacak uyarısı verilmişti ve şu anda yavaş yavaş kaldırılıyor.