Aplle hayranlarından lumia900 yorunları gelmeye devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eyvallah abi içmiş kadar oldum afiyet olsun :) Sana uğrarsam halkalıya gidişim 12 yi bulur :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir kaç tane de resim koyalım bakalım nasıl çekmiş gerçi ben pek anlamam sizce nasıl resim kalitesi

---------- Eklendi @ 21:12:00 ---------- Yazıldı @ 21:10:47 ----------

---------- Eklendi @ 21:12:25 ---------- Yazıldı @ 21:12:00 ----------

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kedinin göz bebeğine girdim resmen çok iyi abi ya carl zeiss farkı :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

theposies

theposies

Üye
1. Resime bayıldım abi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en güzeli de bu

rapman

rapman

Üye
Zamaninda Nokiacilar Stephan Elop'a az sovmedi demek ki neymis oyle aynstaynlik yapmakla ele bir sey gecmiyormus

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
resimler çok iyi ya benim için kamera 3. 4. planda ama 900 yada 800 alınca bol bol resim çekicem anlaşılan :) Yalnoz o odaklanmayo nasıl yapmışlar abi :hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
şahsen ben kalaylardım herifi :ehe yalnız symbianı geliştirmede aşırı geç kalmış ve meego gibi bir sitemin getireceklerini akıl edememiştir..şimdiye belki nokianın dünya piyasasında hatrı sayılır bir yeri olacaktı..sadece ''yaşşa len elop kedi olalı bir fare tuttun'' derim şimdi :D

Türe

Türe

Üye

Belki on tane video izlemisimdir bu karsilastirmalarla ilgili ikisinin de birbirlerine bariz bir ustunlugu yok. Hem sayfa acma hizi hem de gezinme rahatligi birbirlerine ayni neredeyse. Arada sadece lumia900 lte ve dc hspa+ yongasiyla safarinin onune gecebilir.

Yani abi ben safari ustun demedim ki zaten :) ikisi de ayni . Bazen ie9 bazen safari hizli aciyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
piyasadaki en iyi tarayıcılardan birisidir iphone 4s in safarisi sizce hangisi daha kullanışlı ve başarılı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Yani abi ben safari ustun demedim ki zaten :) ikisi de ayni . Bazen ie9 bazen safari hizli aciyor
yanlış anlama süleyman senin için demedim zaten ama belirtmek istedim zaten kimse eline bir lumia90o almamış bari inceleme ve karşılaştırma videolarını seyredipte konuşalım diye belirttim onu

---------- Eklendi @ 21:31:34 ---------- Yazıldı @ 21:30:21 ----------

Abi bu lte ile mi ?
süleyman resimleri o kadar inceledim lte mi 3g mi belli olmuyor ama muhtemelen lte dir dikkatimi çeken başka bir nokta da test tekrarlandıkca yükselmiş sonuçlar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Değişken olduğuna göre Lte dir abi.. Baksana 9 28 24 17 32 bu sayılarla sayısal yapmak lazım :d:

Türe

Türe

Üye
yanlış anlama süleyman senin için demedim zaten ama belirtmek istedim zaten kimse eline bir lumia90o almamış bari inceleme ve karşılaştırma videolarını seyredipte konuşalım diye belirttim onu

---------- Eklendi @ 21:31:34 ---------- Yazıldı @ 21:30:21 ----------

süleyman resimleri o kadar inceledim lte mi 3g mi belli olmuyor ama muhtemelen lte dir dikkatimi çeken başka bir nokta da test tekrarlandıkca yükselmiş sonuçlar

Evet abi netteki inceleme videolarina baktim daha bugun , adam 5-6 defa yineliyor her seferinde yukseliyor hizi . Demek ki ne kadar gezersek nette o kadar hizlanacagiz :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
uçuşa geçiyoruz Süleyman :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...