Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aplle hayranlarından lumia900 yorunları gelmeye devam ediyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Eyvallah abi içmiş kadar oldum afiyet olsun Sana uğrarsam halkalıya gidişim 12 yi bulur
papakudioflu
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
bir kaç tane de resim koyalım bakalım nasıl çekmiş gerçi ben pek anlamam sizce nasıl resim kalitesi
resimler çok iyi ya benim için kamera 3. 4. planda ama 900 yada 800 alınca bol bol resim çekicem anlaşılan Yalnoz o odaklanmayo nasıl yapmışlar abi
doctorrr
Üye
şahsen ben kalaylardım herifi yalnız symbianı geliştirmede aşırı geç kalmış ve meego gibi bir sitemin getireceklerini akıl edememiştir..şimdiye belki nokianın dünya piyasasında hatrı sayılır bir yeri olacaktı..sadece ''yaşşa len elop kedi olalı bir fare tuttun'' derim şimdi
Belki on tane video izlemisimdir bu karsilastirmalarla ilgili ikisinin de birbirlerine bariz bir ustunlugu yok. Hem sayfa acma hizi hem de gezinme rahatligi birbirlerine ayni neredeyse. Arada sadece lumia900 lte ve dc hspa+ yongasiyla safarinin onune gecebilir.
yanlış anlama süleyman senin için demedim zaten ama belirtmek istedim zaten kimse eline bir lumia90o almamış bari inceleme ve karşılaştırma videolarını seyredipte konuşalım diye belirttim onu
süleyman resimleri o kadar inceledim lte mi 3g mi belli olmuyor ama muhtemelen lte dir dikkatimi çeken başka bir nokta da test tekrarlandıkca yükselmiş sonuçlar
yanlış anlama süleyman senin için demedim zaten ama belirtmek istedim zaten kimse eline bir lumia90o almamış bari inceleme ve karşılaştırma videolarını seyredipte konuşalım diye belirttim onu
süleyman resimleri o kadar inceledim lte mi 3g mi belli olmuyor ama muhtemelen lte dir dikkatimi çeken başka bir nokta da test tekrarlandıkca yükselmiş sonuçlar
Evet abi netteki inceleme videolarina baktim daha bugun , adam 5-6 defa yineliyor her seferinde yukseliyor hizi . Demek ki ne kadar gezersek nette o kadar hizlanacagiz