Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aplle hayranlarından lumia900 yorunları gelmeye devam ediyor
Belki on tane video izlemisimdir bu karsilastirmalarla ilgili ikisinin de birbirlerine bariz bir ustunlugu yok. Hem sayfa acma hizi hem de gezinme rahatligi birbirlerine ayni neredeyse. Arada sadece lumia900 lte ve dc hspa+ yongasiyla safarinin onune gecebilir.
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Abi o değil de bir ara başlığa el atıver "aplle" ve "yorunları" kısımlarına bi rütuş lazım
Belki on tane video izlemisimdir bu karsilastirmalarla ilgili ikisinin de birbirlerine bariz bir ustunlugu yok. Hem sayfa acma hizi hem de gezinme rahatligi birbirlerine ayni neredeyse. Arada sadece lumia900 lte ve dc hspa+ yongasiyla safarinin onune gecebilir.
Hünkarım bir de şu var: iPhone 4s müthiş ama ekran küçüklüğü,tarayıcının çift barlı olması ve tarayıcının android yahut wp kadar esnek harekete sahip olmamasıyla 900 öne geçiyor.Kızmayın bana,gerçekten öyle.
Hünkarım bir de şu var: iPhone 4s müthiş ama ekran küçüklüğü,tarayıcının çift barlı olması ve tarayıcının android yahut wp kadar esnek harekete sahip olmamasıyla 900 öne geçiyor.Kızmayın bana,gerçekten öyle.
orası ayrı hemen hemen 15 gündür iphone kullanıyorum tarayıcı altta ve üstte çift bar olunca sayfaya bir şey kalmıyor zaten ekran 3.5 inç bir de çift bar olunca sıkıntı oluyor özellikle forumda yorum yazarken ve yorumlarda düzenleme yaparken zor oluyor