Aplle hayranlarından lumia900 yorunları gelmeye devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Uzuuun ve trafikliydi abi 2.5 saat gidiş bir o kadar da dönüş lakin değdi son derece keyifliydi Senle de nasip olur inşallah :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Kim demis ? |-) Benim actigim konularda lumia 800 vs. iPhone 4s konusu var onun icinde lumia 900 vs. iPhone 4s videosu var onu bir izle .
Belki on tane video izlemisimdir bu karsilastirmalarla ilgili ikisinin de birbirlerine bariz bir ustunlugu yok. Hem sayfa acma hizi hem de gezinme rahatligi birbirlerine ayni neredeyse. Arada sadece lumia900 lte ve dc hspa+ yongasiyla safarinin onune gecebilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Abi o değil de bir ara başlığa el atıver "aplle" ve "yorunları" kısımlarına bi rütuş lazım :ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Belki on tane video izlemisimdir bu karsilastirmalarla ilgili ikisinin de birbirlerine bariz bir ustunlugu yok. Hem sayfa acma hizi hem de gezinme rahatligi birbirlerine ayni neredeyse. Arada sadece lumia900 lte ve dc hspa+ yongasiyla safarinin onune gecebilir.

Hünkarım bir de şu var: iPhone 4s müthiş ama ekran küçüklüğü,tarayıcının çift barlı olması ve tarayıcının android yahut wp kadar esnek harekete sahip olmamasıyla 900 öne geçiyor.Kızmayın bana,gerçekten öyle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hünkarım bir de şu var: iPhone 4s müthiş ama ekran küçüklüğü,tarayıcının çift barlı olması ve tarayıcının android yahut wp kadar esnek harekete sahip olmamasıyla 900 öne geçiyor.Kızmayın bana,gerçekten öyle.
orası ayrı hemen hemen 15 gündür iphone kullanıyorum tarayıcı altta ve üstte çift bar olunca sayfaya bir şey kalmıyor zaten ekran 3.5 inç bir de çift bar olunca sıkıntı oluyor özellikle forumda yorum yazarken ve yorumlarda düzenleme yaparken zor oluyor

theposies

theposies

Üye
ben şu sıralar note kullanıyorum gayet iyi .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
5" ekran :kop:

theposies

theposies

Üye
2 bardada bişey yok ama . Olsaydı bile fark etmezdi :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
O kadar ilgisizim samsung a gör işte Hünkarım daha dün kurcaladık ama hala bilmiyorum kaç " :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ekranında bu sonucları görmeyi kim istemez ki:oke:

theposies

theposies

Üye
görcez abi görcez :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Allah ım sana geliyorum :oha: Ben pcde görmedim bu hızı daha yeminle :d:

theposies

theposies

Üye
telefon akıyo be abi :oha:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
8 mbps upload var benim gördüğüm maksimum download 7.4 mb :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Hade baalım :ehe 5 hazirana az kaldı Ali abi bi çay koy da sana geleyim halkalıya gidiyorum geçerken uğrayayım :P: :ehe
buyur gel kardeşim vallahi şimdi açtım çayı koydum bardaga pc ye gectim kalbin temizmiş

---------- Eklendi @ 21:07:14 ---------- Yazıldı @ 21:06:14 ----------

8 mbps upload var benim gördüğüm maksimum download 7.4 mb :d:
sagdaki results bölümüne iyi bak 11.09 upload var orada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...