Aplle hayranlarından lumia900 yorunları gelmeye devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aplle hayranlarından lumia900 yorunları gelmeye devam ediyor
Size daha önce Apple’ın eş-kurucusu Steve Wozniak’ın büyük bir Lumia 900 ve Windows Phone işletim sistemi hayranı olduğunu aktarmıştık. Windows Phone web sitesinde bir “Apple hayranından” geldiği iddia edilen bir e-postayı yayınlayan Microsoft, Apple fanlarının da Lumia 900 ve Windows Phone’u sevdiklerini iddia etti.Scott G. adlı kişiden geldiği söylenen e-posta, Microsoft’un CEO’su Steve Ballmer’a yazılmış. E-posta’yı MacBook Pro’sundan yazdığını söyleyen Scott G. uzun yıllardır Apple ürünlerinin hayranı olduğunu söylüyor. Fakat geçen gün yeni Lumia 900′ü incelediğini ve diğer cihazlardan çok farklı olduğunu söyleyen Scott G. kesinlikle Lumia 900′ü kullanacağını söylüyor.Lumia 900′ün ses kalitesini beğendiğini de kaydeden Scott G. bunu e-postasında şu sözlerle aktarıyor: “Ben açıkçası telefonumu, telefon olarak kullanıyorum. Aslında pek çok akıllı cepte bu özellik göz ardı ediliyor hatta kaybediliyor. Çalışanlarımdan biri, iPhone’u bıraktığım için bana teşekkür etti, çünkü artık sesimi çok daha net ve kolay duyabiliyormuş. Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ama bu, ben ve işim için çok büyük bir öneme sahip.”Lumia 900′ün, aracındaki Senkronizasyon sistemiyle çalışmasını, “çöp” uygulamaların bulunmamasını ve Windows Phone Live Tiles özelliğini de beğendiğini söylüyor Scott G.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
akaaaar :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Lumia ile WP yükselişte.. Haydi hayırlısı..
Nokia galba tutturmaya başladı.. Zaten artık sistemden ziyade oyun desteği önemli.. İnşallah marketin hakkını verir yoksa kralı gelse yok olmaya mahkum..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
market 90000 i geçti ve harika bir politikası var

theposies

theposies

Üye
nokia marhette kaç uygulama var ? (symbian)

aleranol

aleranol

Üye
sanırım 110 veya 120 bin.

theposies

theposies

Üye
ohooo marketplace şimdiden 90000 :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben gelismelerden çok umutluyum.nokia iyi yolda

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen Nokia ve microsoft Lumia be wp işini çok iyi lanse ve organize ediyorlar ürünü sattıran her zaman reklamıdır..

theposies

theposies

Üye
bişey sormadan edemem babamla bi kaç günlüğüne telefonları değiştirdik. Suan note kullanıyorum tarayıcısı operadan daha hızlı ie9 bundan hızımız acaba?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Videolarını izle kardeşim :)

theposies

theposies

Üye
kendimi kötü hissediyorum abi yeminini bozdum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Herşeyi denemekte fayda vardır ;)

theposies

theposies

Üye
abim ekranı okadar koca ki... 3.2 den bi kaçanda 5 küsur bi ekran bide tarayıcısı operadaoperada dahaçok daha hızlıiyi birbirazdan bilgisayar a geçince izlicem. Birkaç video :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Note u hiç sevmiyorum ya kocaman :zzz

theposies

theposies

Üye
kocaman ve biraz kaba ama cebe sigiyor :)

doctorrr

doctorrr

Üye
ie9 safaridende hızlıymış artık fazla lafa gerek yok heralde :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

buyur izle kardeşim :)

theposies

theposies

Üye

buyur izle kardeşim :)
hemen izliyim abi

---------- Eklendi @ 13:42:28 ---------- Yazıldı @ 13:32:09 ----------

izledim abi ama browser testi yapmamıskı nerdeyse atlamıs hemen
baska bisey daha izliyim abi

---------- Eklendi @ 13:44:16 ---------- Yazıldı @ 13:42:28 ----------

bu arada bizim note ile bu notenin alt barı farkl ? amerikaya özel mi bu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...