selehattinw
Üye
öyle diyo bazen hafıza kartını çıkar yeniden tak aç kapa düzelirBöyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar başka ?

öyle diyo bazen hafıza kartını çıkar yeniden tak aç kapa düzelirBöyle bir sorun yaşayan var mı arkadaşlar başka ?

öyle diyo bazen hafıza kartını çıkar yeniden tak aç kapa düzelir
![]()
v3 te demişte bikere öyle yaptım olmuştu ondan dedimBen hiç karşılaşmadım şuanki yazılımda ve orjinal yazılımda.
Son sürümde böyle bir sorun varsa düzelmesini bekleyeyim anlamında sormuştum .
yoksa bende karşılaşmadım sende sorunca karşılaşan var mı diye . yanlış anlaşılma oldu 
wireless'e bağlandıktan sonra tarayıcı ile herhangi bir siteye giriş yapamıyorum...![]()
abimiz saolsun yamaları rom a gömüyor ve buda birazda olsa sorun oluyr :/elinize sağlık güzel olmuş sormak istediğimrompacher proğramı E yemi kuruyor içine (TRemoveRecTone_belle)yamasını eklemek için
belco hocam cfw konusunda muhteşemsinde şu açılış ekranını bide orjinal bıraksan çokda süper açık ekranı dahil yazılıma 10 üzerinden 9.5 veriyorum![]()
rom a gömük olduğu için ekstra patch ekleyemiyoruz sanırım
wep sitesinin adını doru yazarsan baglanır

sitenin adı doğru hocam, giriş ekranındaki siteler bile açılmıyor...![]()
bu resimlere bakarsın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam peki nasıl düzeltebilirim, çözüm önerin nedir?
malesef yine düzelmedi hocam...soft format at tele *#7370# düzelir