3310 a da fp2 gelecekmiş hünkarım telefon o kadar güzelki usbsiz güncelleniyor
![]()

Ahahahaha sen çok yaşa Hünkarım![]()
4.3″ Super Amoled ekran
720p Hd çözünürlük
12MP PureView özellikli Carl Zeiss lensli kamera
Quadcore işlemci
2000mAh batarya
1080p video çekim özelliği
Windows Phone 8 işletim sistemi
Xenon flaşlı, yüz izleme teknolojili ön kamera gibi kullanıcıların ağzını sulandıran yeni Nokia Lumia 920‘de sizin de fotoğraflarda gördüğünüz Windows 8 Start ekranının kullanılması güzel bir fikir olarak karşımıza çıkıyor. DİKKAT; yüz izleme teknolojili ön kamera diyor sgs3te olacagı iddia edilen gibi bir şey heralde
Ben Super Amoled beklemiyorum Nokia'dan.
bu özellikler zaten sisteme göre optimize edilerek çıkar bu cihaz bunlar sadece kontrolsüz güç olur gerekte yok zaten

hey maşallah
Peki hünkarım,bu çözünürlükteki videoyu oynatacak cihaz var mı gerçekten?lumia 800 alcaz daha düzgün kullanamadan yenı bı lumia cıkarsa kafamı![]()
merak etme lumia serisine yıl sonundan önce yeni model çıkmaz hatta ces2013ü bulur
bu cihaz hakkında başka bilgi var mı ? Model adı kesin bumu olacak ? .Ne zaman çıkar![]()
nokia nın pureview teknolojili bir lumia çıkaracagı kesin fakat bu cihaz bu donanımla o cihaz degil. Birincisi nokia çok çekirdekli işlemcileri zaten sevmiyor o yüzden bu cihaz quad core degil maksimum dual core olacaktır ikincisi ve en önemlisi stephan elop yaptıgı açıklamada lumia900ün 4.3"lik ekranı için nokia bir daha dev ekranlı telefon çıkarmayacak demişti. Buna göre bundan sonraki lumia cihazı muhtemelen s4 dual core 1.5&1.7ghz ve 4"ekranlı 12mp pureview bir cihaz olacaktır