Nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
:kop2: 3310 a da fp2 gelecekmiş hünkarım telefon o kadar güzelki usbsiz güncelleniyor :kop:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ahahahaha sen çok yaşa Hünkarım :kop2:

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4.3″ Super Amoled ekran
720p Hd çözünürlük
12MP PureView özellikli Carl Zeiss lensli kamera
Quadcore işlemci
2000mAh batarya
1080p video çekim özelliği
Windows Phone 8 işletim sistemi
Xenon flaşlı, yüz izleme teknolojili ön kamera gibi kullanıcıların ağzını sulandıran yeni Nokia Lumia 920‘de sizin de fotoğraflarda gördüğünüz Windows 8 Start ekranının kullanılması güzel bir fikir olarak karşımıza çıkıyor. DİKKAT; yüz izleme teknolojili ön kamera diyor sgs3te olacagı iddia edilen gibi bir şey heralde

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
4.3″ Super Amoled ekran
720p Hd çözünürlük
12MP PureView özellikli Carl Zeiss lensli kamera
Quadcore işlemci
2000mAh batarya
1080p video çekim özelliği
Windows Phone 8 işletim sistemi
Xenon flaşlı, yüz izleme teknolojili ön kamera gibi kullanıcıların ağzını sulandıran yeni Nokia Lumia 920‘de sizin de fotoğraflarda gördüğünüz Windows 8 Start ekranının kullanılması güzel bir fikir olarak karşımıza çıkıyor. DİKKAT; yüz izleme teknolojili ön kamera diyor sgs3te olacagı iddia edilen gibi bir şey heralde

Ben Super Amoled beklemiyorum Nokia'dan.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hey maşallah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bırak cep telefonunu ben 1080p fullhd ekrandan yüksek tv bile duymadım

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
lumia 800 alcaz daha düzgün kullanamadan yenı bı lumia cıkarsa kafamı :vur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
bu cihaz hakkında başka bilgi var mı ? Model adı kesin bumu olacak ? .Ne zaman çıkar :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu cihaz hakkında başka bilgi var mı ? Model adı kesin bumu olacak ? .Ne zaman çıkar :)

tahminen söyleyebilirim yılsonunu bulur çünkü wp8 olması kesin wp7.5 çok çekirdek işlemci desteklemiyor wp8de en erken ekim ayında çıkacak model adı muhtemelen bu olur.

anılbaran

anılbaran

Üye
peyki :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia nın pureview teknolojili bir lumia çıkaracagı kesin fakat bu cihaz bu donanımla o cihaz degil. Birincisi nokia çok çekirdekli işlemcileri zaten sevmiyor o yüzden bu cihaz quad core degil maksimum dual core olacaktır ikincisi ve en önemlisi stephan elop yaptıgı açıklamada lumia900ün 4.3"lik ekranı için nokia bir daha dev ekranlı telefon çıkarmayacak demişti. Buna göre bundan sonraki lumia cihazı muhtemelen s4 dual core 1.5&1.7ghz ve 4"ekranlı 12mp pureview bir cihaz olacaktır

m542tf

m542tf

Üye
nokia nın pureview teknolojili bir lumia çıkaracagı kesin fakat bu cihaz bu donanımla o cihaz degil. Birincisi nokia çok çekirdekli işlemcileri zaten sevmiyor o yüzden bu cihaz quad core degil maksimum dual core olacaktır ikincisi ve en önemlisi stephan elop yaptıgı açıklamada lumia900ün 4.3"lik ekranı için nokia bir daha dev ekranlı telefon çıkarmayacak demişti. Buna göre bundan sonraki lumia cihazı muhtemelen s4 dual core 1.5&1.7ghz ve 4"ekranlı 12mp pureview bir cihaz olacaktır

hayırlısı beklemedeyim

man20

man20

Üye
12 mp pureview'lı lumia, nokia 808'in kamerasından daha mı iyi oluyor? yanlış bilmiyorsam 808 5 mp'li pureview'dı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt