papakudioflu
Admin
Nokia lumia920 pureview
ve az önce ögrendigim concept calışmasının ayrıntılarını paylaşmak istedim: 12mp pureview quad core lumia920 karşınızda
özelliklerine gelirsek:4.3inç ekran 2000mah batarya 1080p video kaydı ve görüntülü görüşme için ön 1.3mp ön kamera
ve tabii ki polycarbonate kasa. Bu wp8 canavarını qualcomm snaodragon s4 quad core bir işlemci 2gb ram ve 2000mah bataryanın besleyecegini belirtmek bana zevk verdi.Ayrıca 4.3inç clearblack amoled 1280x720 piksel ekranlı bu cihaz 32 ve 64 gb versiyonlarda üretilebilir.
tabi belirtmek isterim ki sızdırılan her concept cihaz üretilir diye bir şey yok ama bu cihaz bana üretilebilir gerçek bir cihaz gibi geldi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia900 ün 8 nisanda satışa çıkmasından sonra hepimiz yeni çıkacak lumia cihazını merak etmeye başladık.tabi ki bu cihazın pureview teknolojili wp8 işletim sistemli ve çok çekirdekli bir işlemci ile gelecegi hepimizin tahminiydi.ve az önce ögrendigim concept calışmasının ayrıntılarını paylaşmak istedim: 12mp pureview quad core lumia920 karşınızda
özelliklerine gelirsek:4.3inç ekran 2000mah batarya 1080p video kaydı ve görüntülü görüşme için ön 1.3mp ön kamera
ve tabii ki polycarbonate kasa. Bu wp8 canavarını qualcomm snaodragon s4 quad core bir işlemci 2gb ram ve 2000mah bataryanın besleyecegini belirtmek bana zevk verdi.Ayrıca 4.3inç clearblack amoled 1280x720 piksel ekranlı bu cihaz 32 ve 64 gb versiyonlarda üretilebilir.
tabi belirtmek isterim ki sızdırılan her concept cihaz üretilir diye bir şey yok ama bu cihaz bana üretilebilir gerçek bir cihaz gibi geldi

harika görünüyor.