Nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia lumia920 pureview
Lumia900 ün 8 nisanda satışa çıkmasından sonra hepimiz yeni çıkacak lumia cihazını merak etmeye başladık.tabi ki bu cihazın pureview teknolojili wp8 işletim sistemli ve çok çekirdekli bir işlemci ile gelecegi hepimizin tahminiydi.
ve az önce ögrendigim concept calışmasının ayrıntılarını paylaşmak istedim: 12mp pureview quad core lumia920 karşınızda

özelliklerine gelirsek:4.3inç ekran 2000mah batarya 1080p video kaydı ve görüntülü görüşme için ön 1.3mp ön kamera
ve tabii ki polycarbonate kasa. Bu wp8 canavarını qualcomm snaodragon s4 quad core bir işlemci 2gb ram ve 2000mah bataryanın besleyecegini belirtmek bana zevk verdi.Ayrıca 4.3inç clearblack amoled 1280x720 piksel ekranlı bu cihaz 32 ve 64 gb versiyonlarda üretilebilir.

tabi belirtmek isterim ki sızdırılan her concept cihaz üretilir diye bir şey yok ama bu cihaz bana üretilebilir gerçek bir cihaz gibi geldi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hadi buna da rekabetçi değil desinler de göriyim işte beklemeye değer cihaz budur abi çıksın ilk günü alıyorum.

---------- Eklendi @ 00:57:58 ---------- Yazıldı @ 00:52:21 ----------

abi Allah aşkına aynı konuyu cep telefonları genele de açar mısın ne dicekler ne kulp bulcaklar çok merak ettim

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
bu haber türkiye cumhutiyeti internet sitelerinde ilk olarak maxicep te paylaşılmıştır

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi quadcore 2 gb ram çok iyi ya gpu ne olcak acaba şu telefon s3 ten önce çıkcaktı ki nokia tahta oturucaktı tekrar aah eloph aah

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Süper bir telefon abi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla çıksa şahane olur napar eder getirttiririm bunu

SilentOne

SilentOne

Üye
beyler durun daha siz 2013 ü bekleyin ozamna daha ne canavarlar çıkıcak

sami41

Üye
çok pahalı olur bu telefon. Daha belleye zor gectik wp çağ atlama olur :D

m542tf

m542tf

Üye
tam benlik olmuş bu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben bir kaç seneliğine Android geçip beklesem mi yoksa direk 800'e mi abansam karar veremedim . :ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
800 yada 900 alırsak 6 ay ila bi sene aralığında kullanırız. Wp ye ısınma turları olur 900 alamam belki ama bi 800 alır kullanırım bu telefon çıkana dek

anılbaran

anılbaran

Üye
2GB ram sanmıyorum.1 yada 1.5 GB RAM olur en fazla :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne zaman çıkacağı belli değil olur mu olur :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
:) zararın neresinden dönersen kardır yürü be nokia kim tutar seni :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
man20

man20

Üye
4 çekirdekli olucağını hiç sanmıyorum zira nokia'nın çok çekirdeklere olan fobisini ve nedeni de bataryayı çok çabuk bitirdiğini hepimiz çok iyi biliyoruz ve bu konuda bende nokia'ya %100 katılıyorum. bence en fazla çift çekirdekli olur bu cihaz. HTC one x telefonunu bi inceleyin 4 çekirdekli ve bataryası en fazla 11 saat dayanabiliyor ne kadar kötü.

SheFy

SheFy

Üye
Tüm ios ve androidlere kapak yapacak bi telefon 808, lumia 900 ve 920

TheMadness

TheMadness

Üye
sabırsızlıkla blackinin amerikaya gelmesini bekliyorum. Amerikaya gelince gidip alacağım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:oha: :aha: harika görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt