Telefon Tavsiyesi iPhone 4s İle Lumia 800 'ü Karşılaştırmışlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
-cydiada bir dünya dosya yöneticisi var . ios sistem yöneticisine gerek duymaz çünkü zaten dosya konumlandırma ayırma özelliğine sahip program dahilinde yani içinde işlem yaptırır ama illaki dosya yöneticisi istiyorsan ben sana sayayım yada gir araştır bir dünya var :)
-ne alakası var itunes tamamen bir müzik video karma programı ve donanım bağlayabildiğin bir media oynatıcısıdır gerek yetkilendirme bunun üstünden yapılır ios5 de apple portatif cihazları itunes bağlantısı istemez , itunes sanatçıların ve emekçilerin hakkını korur özellikle appstore ama benim gibi geliştirmek isteyenler jailbreakler ve herşeyden serbest kalır siz bir market kullanırken ben 5 program havuzu kullanmaktayım ayrıca installous birebir appstoreun ücretsiz halidir
-evet evimde xbox yok cünkü ben ps3 kullanıcısıyım xboxu da çok iyi bilirim ve ps3 yanında beş para etmez.
-hayır ben 701 den bahsetmedim dedimki lumia 900 çekemiyor ve evet çekemiyor ayrıca iphone 1080 videoları başka oynatıcı ile oynatmıyor ve oynatsa bile neden vay haline ? bu seçim kullanıcıya kalmış asıl sizin vay halinize 4gb üstü hd video bile atıp oynatamıyorsunuz . yalanmı ? 1080 mkv atim sana bakalım açabilecekmisin tüm nokiaları kastediyorum.
- bilmem farkındamısın appleda direk senkronizasyon var yani sana mail gelir gelmez şak açılıyor uyarı alıyorsun bildirime geliyor tüm email formatları destekleniyor ve direk windowsun kendi lisansı verilmiş appleda yani apple bunu aynı lumiadaki destek gbi satın almış yahoo ve google hesap senkronizasyonlarıda dahil arkadaşım okuyun öğrenin.
-akıllı arkadaşım türkiyede 4g varmıki kullansınlar hahahaha
-applemı nerden aldığımı biliyormusunki üzülüyorsun :) ayrıca üzülme bana , bana üzüleceğin vakti bilgi toplayıp nokiadan çöp cihaz almamaya harca selamlar,saygılar . gerçekten bilgilenmeniz lazım en azından o cihazı aldığınız zaman bir 1080p izleyebilin bari halen 720 de kalmışsınız oyun yok program havuzu çömez halen kuyruğunuz dik ben gözünüzü açmaya çalıştım kafalar kapalı benden bu kadar .
-kimseyede apple al demem zaten pro kullanıcı ya android alır ya apple . win için denileni herkes biliyor terminal giriş yapamadığın için o cihaz diğer kullanıcılar tarafından geliştirilemicek sizin o platformdan beklentinizle satan kişinin beklentileri farklı eğer illa nokia alacaksanız linux çekirdekli n9 alın win basit arayüz kolay kullanım için popüler piyasa donanımını koyup gazlamaktır gözünüzü açın .

Teker teker çürüteyim dediklerini.

1) iOS dosya yöneticisiyle gelmez, 3. parti dosya yöneticileri ise Symbian gibi asıl sistemin dosya yöneticisi üstüne kurulduğu bir sistem kadar gelişmiş değildir.

2) Dosya yöneticisinde medyaları düzenleyebilmekten bahsediyorum diyorum. Medyayı alıp başka klasöre atmak, istediğim Bluetooth cihaza ve NFC cihaza göndermek istiyorum. Medyalarımı özgürce seçebilmek, istediğim dosya türünü oynatabilmek istiyorum. iTunes AAC'dan başka bir şey desteklemiyor sanırım müzik dosyası olarak. Aynı zamanda fonksiyonları da Symbian'a göre oldukça düşük. Windows Phone iOS'in iTunes'undan daha iyidir. Nokia'nın sanatçı haklarını korumadığını mı sanıyorsun. YANILIYORSUN. Sıkı DRM kuralları sanatçı haklarını korumak anlamına gelmez.

3) X-BOX'taki Kinect teknolojisi Wİndows Phone cihazlara da geldiğinde görüşürüz. X-BOX, PS3'ten daha üstündür, çünkü Kinect desteği mevcuttur. X-BOX LIVE ile de öne çıkmaktadır. LEVEL'a e-posta at da sana cevabı yapıştırsınlar.

4) Vay haline derken neden bahsettim biliyor musun: iPhone 4S gibi bir akıllı telefona o kadar parayı veriyorsun ve 1080p oynatmasıyla övünüyorsun. Gülünç. Windows Phone 7'li Lumia kullanmadığın için bilmezsin, ancak Windows Phone gayet de büyük boyutlu 1080p videoları oynatabiliyor, hem de Android'den bile çok daha yumuşak oynatıyor. Buna 4GB üstü de dahil. Tüm Nokia'lar nasıl 1080p oynatsın? 3310'un 1080p video oynatmasını nasıl beklersin? O zaman sizin de Newton'unuz oynatsın 1080p'yi.

5) Merak ettim nerede oturuyorsun? Bir yerde buluşalım da sen iPhone'unu getir ben de E7, E6, Lumia 800 ve N9 getireyim. Bakalım hangisine daha erken e-posta ulaşıyor. Apple ne kadar izin, sertifika, lisans almış olursa olsun; tüm sistemin Hotmail ve diğer Windows servislerine kurulduğu bir işletim sisteminden daha önce e-posta ulaştıramaz çöpüne. Bir de WP cihaz Lumia 900 ise 4S yalnızca fark edebilir e-postanın geldiğini, ekranında göstermesi için bir gün daha gerekir.

6) Ne bileyim, belki biliyorsundur diye düşünmüştüm. Neyse, daha fazla içeriden bilgi vermeyeyim.

7) Ciddiyim, sen hangi Nokia'dan bahsediyorsun da 720p'ye bu kadar taktın? Lumia 1080p oynatıyor, 808 oynatıyor, 701, 700 vs. vs. 603 bile oynatıyor; bu ne takıntıdır? Sen 2 sene önce çıkan C6-01'den mi bahsediyorsun anlamadım?

8) Merak ediyorum, acaba neden XDA bu kadar WP 7 üstüne düşüyor? Türkiye'de MeeGo geliştiricisi bile WP7 için birşeyler geliştiriyor.

9) Benim için Nokia ne kadar satarsa o kadar iyi. Nokia'nın en iyi akıllı telefon üreticisi olduğunu düşünüyorum, Apple'ın değil. Profesyonel kullanıcı olarak Android tabletim var. Kilit ekranında cihaz kilitleniyor, tablet olduğu için bataryasını çıkaramıyorum. Yeniden başlatmak da işe yaramıyor. Sonuçta format atıyorum. Apple iOS ise tam bir '' işletim sistemi çünkü yaptığı tek şey basit kullanıcılar ile basit diyaloglar kurabilmek! Bir geliştirici, gider MeeGo alır. iOS mi alır geliştirici? Çok istiyorsa da Raspberry Pi alır eğlenir onunla. Ancak bir geliştirici en iyi Nokia'da rahat eder.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Lumia reklamları başladı. Birkaç ay sonra Anti-Nokia cı arkadaşların canı sıkılabilir ;)

bir kaç ay degil gün demeliydin emin ol

Consul9

Consul9

Üye
Ben bir temple run oynayayim.Ohhh miss gibi ciğer koktu.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İşte karşılaştırma,Karar sizin

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi

1) iOS dosya yöneticisiyle gelmez, 3. parti dosya yöneticileri ise Symbian gibi asıl sistemin dosya yöneticisi üstüne kurulduğu bir sistem kadar gelişmiş değildir.

2) Dosya yöneticisinde medyaları düzenleyebilmekten bahsediyorum diyorum. Medyayı alıp başka klasöre atmak, istediğim Bluetooth cihaza ve NFC cihaza göndermek istiyorum. Medyalarımı özgürce seçebilmek, istediğim dosya türünü oynatabilmek istiyorum. iTunes AAC'dan başka bir şey desteklemiyor sanırım müzik dosyası olarak. Aynı zamanda fonksiyonları da Symbian'a göre oldukça düşük. Windows Phone iOS'in iTunes'undan daha iyidir. Nokia'nın sanatçı haklarını korumadığını mı sanıyorsun. YANILIYORSUN. Sıkı DRM kuralları sanatçı haklarını korumak anlamına gelmez.

3) X-BOX'taki Kinect teknolojisi Wİndows Phone cihazlara da geldiğinde görüşürüz. X-BOX, PS3'ten daha üstündür, çünkü Kinect desteği mevcuttur. X-BOX LIVE ile de öne çıkmaktadır. LEVEL'a e-posta at da sana cevabı yapıştırsınlar.

4) Vay haline derken neden bahsettim biliyor musun: iPhone 4S gibi bir akıllı telefona o kadar parayı veriyorsun ve 1080p oynatmasıyla övünüyorsun. Gülünç. Windows Phone 7'li Lumia kullanmadığın için bilmezsin, ancak Windows Phone gayet de büyük boyutlu 1080p videoları oynatabiliyor, hem de Android'den bile çok daha yumuşak oynatıyor. Buna 4GB üstü de dahil. Tüm Nokia'lar nasıl 1080p oynatsın? 3310'un 1080p video oynatmasını nasıl beklersin? O zaman sizin de Newton'unuz oynatsın 1080p'yi.

5) Merak ettim nerede oturuyorsun? Bir yerde buluşalım da sen iPhone'unu getir ben de E7, E6, Lumia 800 ve N9 getireyim. Bakalım hangisine daha erken e-posta ulaşıyor. Apple ne kadar izin, sertifika, lisans almış olursa olsun; tüm sistemin Hotmail ve diğer Windows servislerine kurulduğu bir işletim sisteminden daha önce e-posta ulaştıramaz çöpüne. Bir de WP cihaz Lumia 900 ise 4S yalnızca fark edebilir e-postanın geldiğini, ekranında göstermesi için bir gün daha gerekir.

6) Ne bileyim, belki biliyorsundur diye düşünmüştüm. Neyse, daha fazla içeriden bilgi vermeyeyim.

7) Ciddiyim, sen hangi Nokia'dan bahsediyorsun da 720p'ye bu kadar taktın? Lumia 1080p oynatıyor, 808 oynatıyor, 701, 700 vs. vs. 603 bile oynatıyor; bu ne takıntıdır? Sen 2 sene önce çıkan C6-01'den mi bahsediyorsun anlamadım?

8) Merak ediyorum, acaba neden XDA bu kadar WP 7 üstüne düşüyor? Türkiye'de MeeGo geliştiricisi bile WP7 için birşeyler geliştiriyor.

9) Benim için Nokia ne kadar satarsa o kadar iyi. Nokia'nın en iyi akıllı telefon üreticisi olduğunu düşünüyorum, Apple'ın değil. Profesyonel kullanıcı olarak Android tabletim var. Kilit ekranında cihaz kilitleniyor, tablet olduğu için bataryasını çıkaramıyorum. Yeniden başlatmak da işe yaramıyor. Sonuçta format atıyorum. Apple iOS ise tam bir '' işletim sistemi çünkü yaptığı tek şey basit kullanıcılar ile basit diyaloglar kurabilmek! Bir geliştirici, gider MeeGo alır. iOS mi alır geliştirici? Çok istiyorsa da Raspberry Pi alır eğlenir onunla. Ancak bir geliştirici en iyi Nokia'da rahat eder.

Ayakta alkışlıyorum ÜSTAD :) :tşk: :apple::kop:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayakta alkışlıyorum ÜSTAD :) :tşk: :apple::kop:

arkadaslar yigidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız allah için iphone4 s güzel cihaz gerçi tonla kılıftı şarz aletiydi parası vermek gerekiyor ayrı mesele ama iyi cihaz daa e iphone a iyi cihaz dersek lumia900 ede uzaydan gelmiş kusursuz muamelesi yapmak lazım

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi

arkadaslar yigidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız allah için iphone4 s güzel cihaz gerçi tonla kılıftı şarz aletiydi parası vermek gerekiyor ayrı mesele ama iyi cihaz daa e iphone a iyi cihaz dersek lumia900 ede uzaydan gelmiş kusursuz muamelesi yapmak lazım

Hahaha sen çok yaşa emi :) Haklısın, haklı, haklısın, haklı :)
%100 Katılıyorum

franzliszt

franzliszt

Üye

saçmalardan seçmelere hoşgeldiniz :)

---------- Eklendi @ 22:08:59 ---------- Yazıldı @ 21:59:05 ----------

gerçekten dahada yazmam size ben :)) helal olsun ayakta uyuyorsun :))
sana itunesun aac den başka bir dolu formatı desteklediğini,ps3 ün de kinetik artı kamerayla çalışan çok hassas kolu olduğunu,4s e benim çok para verdiğimi zannettiğini :) ,e posta konusunda bilip bilmeden 4s hakkında inanılmaz derece salladığını (bir gün filan yazmışsın yazmıyorum bile) yorum yapamıyorum
üstün zekalı arkadaşım 1080p oynatabilen nokia yok adam gibi bunu anlatmaya çalışıyorum 3310 a gitmene gerek yok konuyu çekip rezil etmişsin kendini :) nokia bir telefon üreticisi , apple teknoloji devi hatırlatim zaten piyasa ortada
azıcık hisse değerine bakarsan zahmet edip google dan girersen dünyada hangi sırada olduğunu görürsün.

• Beğen
Tepkiler: klongs
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
daha neler görüceksiniz hep yeniliklere açık olun siz :))

---------- Eklendi @ 19:14:45 ---------- Yazıldı @ 19:14:02 ----------

---------- Eklendi @ 19:18:08 ---------- Yazıldı @ 19:14:45 ----------

bu arada bluetooth 4.0 la çok rahat oluyor multi atmak lumialara oyun gelirse multi falan hani hatırlarsınız bu yazımı birde bluetooth 2.0 sıkıntı çıkarabilir lumiacılara ;) asphault mı desem fight night mı desem çok zevkli oluyor multi 3,4 kişi attığımız oldu aa mc3 de öneriyorum counter vari multide zevkli . aa fifa 12 de multide güzel ;)

iki oyun uygulamayla iş bitiyorsa haklısın.android ve ios işi biliyor bebeğe emzik verip susturmayı

franzliszt

franzliszt

Üye

iki oyun uygulamayla iş bitiyorsa haklısın.android ve ios işi biliyor bebeğe emzik verip susturmayı

25 milyar indirim gerçekleşti appstore'dan o zaman ya 25 milyar indiren kişi bir garip ya da aynı emziği nokia size veremiyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sen sözümü anlamadın hala anlatamam da müsait bir zamanda gel.

Del Rey

Del Rey

Üye
saçmalardan seçmelere hoşgeldiniz :)

---------- Eklendi @ 22:08:59 ---------- Yazıldı @ 21:59:05 ----------

gerçekten dahada yazmam size ben :)) helal olsun ayakta uyuyorsun :))
sana itunesun aac den başka bir dolu formatı desteklediğini,ps3 ün de kinetik artı kamerayla çalışan çok hassas kolu olduğunu,4s e benim çok para verdiğimi zannettiğini :) ,e posta konusunda bilip bilmeden 4s hakkında inanılmaz derece salladığını (bir gün filan yazmışsın yazmıyorum bile) yorum yapamıyorum
üstün zekalı arkadaşım 1080p oynatabilen nokia yok adam gibi bunu anlatmaya çalışıyorum 3310 a gitmene gerek yok konuyu çekip rezil etmişsin kendini :) nokia bir telefon üreticisi , apple teknoloji devi hatırlatim zaten piyasa ortada
azıcık hisse değerine bakarsan zahmet edip google dan girersen dünyada hangi sırada olduğunu görürsün.

Saçmalamalardan seçmeler mi? Kimin dediklerinin arkasında duran insanlar var gibi görünüyor? Senin mi?

Ya gerçekten merak ediyorum. Kaç Nokia üst-seviye akıllı telefon gördün de yorum yapıyorsun? Hâlâ 1080p oynatabilen Nokia yok diyor :D Nokia 808 PureView 1080p çekiyor da kendi çektiklerini oynatamıyor mu o zaman? Çok zekisin! Windows Phone'lu Lumia'lar da oynatıyor Nokia Belle FP1 cihazlar da oynatıyor. Sorunun ne senin? Adam 1 TB 1080p HD film mi atıyor telefonuna anlamadım ki. :D

Daha sonra, AppStore'a kayıt olmak ve ücretsiz içerik indirmek için bile Kredi Kartı hesabınızı vermeniz gerekiyor. Buna ne diyeceksin? iPhone 4'ü bulunan arkadaşım Orde and Chaos Online'ın nasıl birşey olduğuna bakarken yanlışlıkla satın aldı. Nokia Mağaza'da böyle rezillikler yaşamazsınız :)

PS3 Move'dan mı bahsediyorsun sen? Üzgünüm, XBOX'ın Kinect'i Move'dan çok daha gelişmiş. Git LEVEL dergisine mesaj at veya Google'da hangisinin daha iyi olduğunu araştır. Aynı zamanda yakında Kinect teknolojisi diğer Windows sistemlere de gelecek ve biz hem XBOX Live oyunlarını hem de Kinect'i cihazlarımızda tecrübe edebileceğiz. Sen PS3'ü övüyorsun da, iPhone'un henüz PS lisansına bile sahip değil. Bu kadar PS3 seviyorsan bence git bir Xperia Play al. (Hoş, onlar da en fazla PS1 oyunları açabiliyor)

iPhone 4 hakkında verdiğin videoda bir tane iPhone var. Başka karşılaştırabileceğimiz cihaz yok. Sana diyorum, sistemin Hotmail üstüne kurulduğu bir cihazda e-posta hızı iPhone 4S'den çok daha hızlıdır. Bir de o cihaz Lumia 900 ise :)

Şeyi, merak ediyorum. Nokia -Dünya'nın en büyük- akıllı telefon üreticisi, Apple da teknoloji devi. İşe yarayan patentlerini sayalım, hangisi daha büyük :) Geçenlerde Apple'ın bir yerine rahat battı diye Nokia'ya dava açtı -patent konusunda- ve kim kazandı: Nokia :) Stephen Elop da dalga geçti. Hatırlatırım, biz iPhone'u yere düşür 3-4 kere camı patlar. Nokia Lumia'nın kasasını kazısan bile hiç birşey olmaz.

---------- Eklendi @ 07:47:20 ---------- Yazıldı @ 07:44:33 ----------

25 milyar indirim gerçekleşti appstore'dan o zaman ya 25 milyar indiren kişi bir garip ya da aynı emziği nokia size veremiyor.

Gerçekten mi? Peki Apple neden hâlâ adam akıllı bir navigasyon / haritalar uygulaması yapamadı? Madem o kadar güçlü? Nokia S60v5 telefonlardaki Ovi Maps bile AppStore'daki tüm navigasyon uygulamalarından güçlüdür. Şimdi bir de Belle ve WP7 için güncellenen Maps ile AppStore'a gelsek kendi kategorisinde birinci olur :) Gıcığımıza, iyi ki de gelmiyoruz.

Jomolocco

Jomolocco

Üye

Sana diyeceğim tek laf uygulama larda ki rahatlık ve destek hadi buna cevap

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Saçmalamalardan seçmeler mi? Kimin dediklerinin arkasında duran insanlar var gibi görünüyor? Senin mi?

Ya gerçekten merak ediyorum. Kaç Nokia üst-seviye akıllı telefon gördün de yorum yapıyorsun? Hâlâ 1080p oynatabilen Nokia yok diyor :D Nokia 808 PureView 1080p çekiyor da kendi çektiklerini oynatamıyor mu o zaman? Çok zekisin! Windows Phone'lu Lumia'lar da oynatıyor Nokia Belle FP1 cihazlar da oynatıyor. Sorunun ne senin? Adam 1 TB 1080p HD film mi atıyor telefonuna anlamadım ki. :D

Daha sonra, AppStore'a kayıt olmak ve ücretsiz içerik indirmek için bile Kredi Kartı hesabınızı vermeniz gerekiyor. Buna ne diyeceksin? iPhone 4'ü bulunan arkadaşım Orde and Chaos Online'ın nasıl birşey olduğuna bakarken yanlışlıkla satın aldı. Nokia Mağaza'da böyle rezillikler yaşamazsınız :)

PS3 Move'dan mı bahsediyorsun sen? Üzgünüm, XBOX'ın Kinect'i Move'dan çok daha gelişmiş. Git LEVEL dergisine mesaj at veya Google'da hangisinin daha iyi olduğunu araştır. Aynı zamanda yakında Kinect teknolojisi diğer Windows sistemlere de gelecek ve biz hem XBOX Live oyunlarını hem de Kinect'i cihazlarımızda tecrübe edebileceğiz. Sen PS3'ü övüyorsun da, iPhone'un henüz PS lisansına bile sahip değil. Bu kadar PS3 seviyorsan bence git bir Xperia Play al. (Hoş, onlar da en fazla PS1 oyunları açabiliyor)

iPhone 4 hakkında verdiğin videoda bir tane iPhone var. Başka karşılaştırabileceğimiz cihaz yok. Sana diyorum, sistemin Hotmail üstüne kurulduğu bir cihazda e-posta hızı iPhone 4S'den çok daha hızlıdır. Bir de o cihaz Lumia 900 ise :)

Şeyi, merak ediyorum. Nokia -Dünya'nın en büyük- akıllı telefon üreticisi, Apple da teknoloji devi. İşe yarayan patentlerini sayalım, hangisi daha büyük :) Geçenlerde Apple'ın bir yerine rahat battı diye Nokia'ya dava açtı -patent konusunda- ve kim kazandı: Nokia :) Stephen Elop da dalga geçti. Hatırlatırım, biz iPhone'u yere düşür 3-4 kere camı patlar. Nokia Lumia'nın kasasını kazısan bile hiç birşey olmaz.

Gerçekten mi? Peki Apple neden hâlâ adam akıllı bir navigasyon / haritalar uygulaması yapamadı? Madem o kadar güçlü? Nokia S60v5 telefonlardaki Ovi Maps bile AppStore'daki tüm navigasyon uygulamalarından güçlüdür. Şimdi bir de Belle ve WP7 için güncellenen Maps ile AppStore'a gelsek kendi kategorisinde birinci olur :) Gıcığımıza, iyi ki de gelmiyoruz.

ağzına sağlık.

franzliszt

franzliszt

Üye

bu arkadaşa yardım edin 1tb lık film bulmuşda 4gb üstü veri alamayan telefona atmışda izlemiş :)
güzelim benim ben galaxys2 de kullandım n8 de kullandım sorarsan sybiancılara eski nokiacı olduğumu nokiayı nasıl koruduğumu anlatırlar ama artık geçti gitti çünkü nokia gerçekten başa cıkamadı. kredi kartı vermen gerekmiyor parasız hesap acabiliyorsun itunesda ayrıca senin arkadaş bilmiyorsa beceremiyorsa bu onun sorunu. nokiada mağza yokki sen banamı anlatıyorsun ?
hiç gerek yok başka cihaz almama tüm oyunlar var nerdeyse hepde çıkıyor destek kesilmiyor sen düşün :)
appleın patentlerini araştır sonta saçmala o ekran patenti tamamen apple a ait farkındamısın acaba .hengi gerizekalı telefonu yere atma gibi bir saçma test yapar , biz laptopları yere düşürme testi yapıyormuyuz hayır ? gidip arabanızı çarpıyormusunuz hayır ozaman telefonunuzada iyi bakacaksanız bu teknolojik cihaz odun değil öyle yere atılacak , iphonelar estetik olsun diye cam ve çelik çerçeveden yapılıyor çok merak ettiysen tim e birgün 2 kattan düşen iphone geldi cihaz halen çalışıyordu ve sadece cam çatlamıştı.eğer illada düşürürm diyorsan bumper al istediğin kadar yere at iphone ? stephen elop kendisiyle dalga geçsin bir apple tokatlıyor bir android tüm piyasasını kaptırdı cevap bile veremedi , mrket kuramadı destek veremedi halen orta sınıfa hitap ederek tutunuyor üst sınıf android ve apple ın elinde htc,samsung,sony,motorola, hepsi çift çekirdeğe yüksek geçti çoğunda gpu en üst seviye , performans uçmuş sen halen diyorsunki nokia 808 nokia lumia 900 şu cihazlar bir kere 1-0 yenik başlıyor
-market yok , cpu tek çekirdek , gpu daha düşük model.
apple navigation uygulaması yapamadımı ?
içindeki navigasyon google ın google maps. ayrıca bak sıralıyorum azıcık bilgilen böyle rezil olma birdaha
-tomtom
-igo
-sygic
-navigon
-garmin
tatmin ettimi sana bu programların tüm haritalar içeren versiyonu 1 ile 2 gb arasında değişiyor ve offline çalışıyorlar senin dünyadan haberin yok
ben sana varya yazmam daha git kendini geliştir kusura bakma.
sen yok nokia ondan güçlüdür yok nokia bundan iyidir kafasından vazgeç böyle varsayım ! bak ne diyorum varsayımlarla hiçbir yere varamazsın .ben eski nokiacı olarak nokiayı severim ama sizin yaptığınız saçmalık, ben içten söylüyorum o lumia serisi ne androide kafa tutar ne apple a geçmiş olsun.

Consul9

Consul9

Üye

Ya kardesim Apple hakkında bir şey bilmediğin belli.Nasil App Store'a uye olurken kredi karti hesabı vermen gerekiyor?Ruyanda falan mı gördün?Ucretsiz uygulamalarda hiçbir şey istenmiyor kredi karti falan.Ee ücretli uygulamalari da bir sekilde satin alman grekir.Bu kadar bilgisizce yazıp ınsanlarda Yanlis izlenim uyandırmayın.Kac defa İPhone la navigasyon yaptın da kötü diyorsun?İgo TOMTOM,NAVİGON falan bunları araştır biraz.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Burada symbian 'ı değil Windows Phone u tartışıyoruz. Unutmayın bu telefonlar Wp 8 ve diğer sürümünüde alacak. Başlangıc işlemci frekansı 1.3 ghz ve 1.4ghz
Carl zeiss lens var ve Windows Phone var.
Nokia bu telefonlarından asla desteğini çekmez. Nokia Çekse Microsoft çekmeyecektir.
Siz hala symbianı tartışıyosunuz.
Doğru 2.5 milyarlık telefonunuz var 400 liralık telefondaki harita navigasyon yok
Safari ve mağazayla iş bitmiyor.
Hadi iyi fotoğraf çek. Dikdörtgen ve basit tiple bişey olamaz. lumia 800-900 deki tasarım şuan hangi telefonda var?
Bu kadar az kasma sistemin yorulmaması kendini yenilemesi, şarj sorunu olmaması, İnternet hızı, Tarayıcı hızı
Bizzat elime aldım inceledim.

uygulamaysa şimdi microsoftun desteğiyle bütün yapımcılar Windows Phone a girişti.
Hotmail uyumluluk ve hız 100%
Şaşırtıcı ama Google görünümü yada uygulaması da denilebilinir oda Androidden bile güzel ;)
Microsoftun facebook ile anlaşmasını unutmayın derim ;) En harika facebook lumia da olacaktır

İmzama bakında konuşun ok mu :)
Saygılar ;)

klongs

klongs

Üye
Burada symbian 'ı değil Windows Phone u tartışıyoruz. Unutmayın bu telefonlar Wp 8 ve diğer sürümünüde alacak. Başlangıc işlemci frekansı 1.3 ghz ve 1.4ghz
Carl zeiss lens var ve Windows Phone var.
Nokia bu telefonlarından asla desteğini çekmez. Nokia Çekse Microsoft çekmeyecektir.
Siz hala symbianı tartışıyosunuz.
Doğru 2.5 milyarlık telefonunuz var 400 liralık telefondaki harita navigasyon yok
Safari ve mağazayla iş bitmiyor.
Hadi iyi fotoğraf çek. Dikdörtgen ve basit tiple bişey olamaz. lumia 800-900 deki tasarım şuan hangi telefonda var?
Bu kadar az kasma sistemin yorulmaması kendini yenilemesi, şarj sorunu olmaması, İnternet hızı, Tarayıcı hızı
Bizzat elime aldım inceledim.

uygulamaysa şimdi microsoftun desteğiyle bütün yapımcılar Windows Phone a girişti.
Hotmail uyumluluk ve hız 100%
Şaşırtıcı ama Google görünümü yada uygulaması da denilebilinir oda Androidden bile güzel ;)
Microsoftun facebook ile anlaşmasını unutmayın derim ;) En harika facebook lumia da olacaktır

İmzama bakında konuşun ok mu :)
Saygılar ;)

lumia 800 ve 900 sanki üçgen mi oda normal dikdörtgen lumia 800-900 un tasarımı n9 dada var hotmail i kaç kişi kullanıyor ki hayatımda hotmail kadar kötü bir mail sistemi görmedim spamlar gelen kutusuna gidiyor gelen kutusuna gidecek olanlar spama gidiyor bazen mail hiç gelmiyor nereye gidiyorsa artık

nokia önce bir düzgün bir arayüz koysun ne biçim arayüz öyle bir de androide karışık diyorlar

Üst Alt