Del Rey
Üye
-cydiada bir dünya dosya yöneticisi var . ios sistem yöneticisine gerek duymaz çünkü zaten dosya konumlandırma ayırma özelliğine sahip program dahilinde yani içinde işlem yaptırır ama illaki dosya yöneticisi istiyorsan ben sana sayayım yada gir araştır bir dünya var
-ne alakası var itunes tamamen bir müzik video karma programı ve donanım bağlayabildiğin bir media oynatıcısıdır gerek yetkilendirme bunun üstünden yapılır ios5 de apple portatif cihazları itunes bağlantısı istemez , itunes sanatçıların ve emekçilerin hakkını korur özellikle appstore ama benim gibi geliştirmek isteyenler jailbreakler ve herşeyden serbest kalır siz bir market kullanırken ben 5 program havuzu kullanmaktayım ayrıca installous birebir appstoreun ücretsiz halidir
-evet evimde xbox yok cünkü ben ps3 kullanıcısıyım xboxu da çok iyi bilirim ve ps3 yanında beş para etmez.
-hayır ben 701 den bahsetmedim dedimki lumia 900 çekemiyor ve evet çekemiyor ayrıca iphone 1080 videoları başka oynatıcı ile oynatmıyor ve oynatsa bile neden vay haline ? bu seçim kullanıcıya kalmış asıl sizin vay halinize 4gb üstü hd video bile atıp oynatamıyorsunuz . yalanmı ? 1080 mkv atim sana bakalım açabilecekmisin tüm nokiaları kastediyorum.
- bilmem farkındamısın appleda direk senkronizasyon var yani sana mail gelir gelmez şak açılıyor uyarı alıyorsun bildirime geliyor tüm email formatları destekleniyor ve direk windowsun kendi lisansı verilmiş appleda yani apple bunu aynı lumiadaki destek gbi satın almış yahoo ve google hesap senkronizasyonlarıda dahil arkadaşım okuyun öğrenin.
-akıllı arkadaşım türkiyede 4g varmıki kullansınlar hahahaha
-applemı nerden aldığımı biliyormusunki üzülüyorsunayrıca üzülme bana , bana üzüleceğin vakti bilgi toplayıp nokiadan çöp cihaz almamaya harca selamlar,saygılar . gerçekten bilgilenmeniz lazım en azından o cihazı aldığınız zaman bir 1080p izleyebilin bari halen 720 de kalmışsınız oyun yok program havuzu çömez halen kuyruğunuz dik ben gözünüzü açmaya çalıştım kafalar kapalı benden bu kadar .
-kimseyede apple al demem zaten pro kullanıcı ya android alır ya apple . win için denileni herkes biliyor terminal giriş yapamadığın için o cihaz diğer kullanıcılar tarafından geliştirilemicek sizin o platformdan beklentinizle satan kişinin beklentileri farklı eğer illa nokia alacaksanız linux çekirdekli n9 alın win basit arayüz kolay kullanım için popüler piyasa donanımını koyup gazlamaktır gözünüzü açın .
Teker teker çürüteyim dediklerini.
1) iOS dosya yöneticisiyle gelmez, 3. parti dosya yöneticileri ise Symbian gibi asıl sistemin dosya yöneticisi üstüne kurulduğu bir sistem kadar gelişmiş değildir.
2) Dosya yöneticisinde medyaları düzenleyebilmekten bahsediyorum diyorum. Medyayı alıp başka klasöre atmak, istediğim Bluetooth cihaza ve NFC cihaza göndermek istiyorum. Medyalarımı özgürce seçebilmek, istediğim dosya türünü oynatabilmek istiyorum. iTunes AAC'dan başka bir şey desteklemiyor sanırım müzik dosyası olarak. Aynı zamanda fonksiyonları da Symbian'a göre oldukça düşük. Windows Phone iOS'in iTunes'undan daha iyidir. Nokia'nın sanatçı haklarını korumadığını mı sanıyorsun. YANILIYORSUN. Sıkı DRM kuralları sanatçı haklarını korumak anlamına gelmez.
3) X-BOX'taki Kinect teknolojisi Wİndows Phone cihazlara da geldiğinde görüşürüz. X-BOX, PS3'ten daha üstündür, çünkü Kinect desteği mevcuttur. X-BOX LIVE ile de öne çıkmaktadır. LEVEL'a e-posta at da sana cevabı yapıştırsınlar.
4) Vay haline derken neden bahsettim biliyor musun: iPhone 4S gibi bir akıllı telefona o kadar parayı veriyorsun ve 1080p oynatmasıyla övünüyorsun. Gülünç. Windows Phone 7'li Lumia kullanmadığın için bilmezsin, ancak Windows Phone gayet de büyük boyutlu 1080p videoları oynatabiliyor, hem de Android'den bile çok daha yumuşak oynatıyor. Buna 4GB üstü de dahil. Tüm Nokia'lar nasıl 1080p oynatsın? 3310'un 1080p video oynatmasını nasıl beklersin? O zaman sizin de Newton'unuz oynatsın 1080p'yi.
5) Merak ettim nerede oturuyorsun? Bir yerde buluşalım da sen iPhone'unu getir ben de E7, E6, Lumia 800 ve N9 getireyim. Bakalım hangisine daha erken e-posta ulaşıyor. Apple ne kadar izin, sertifika, lisans almış olursa olsun; tüm sistemin Hotmail ve diğer Windows servislerine kurulduğu bir işletim sisteminden daha önce e-posta ulaştıramaz çöpüne. Bir de WP cihaz Lumia 900 ise 4S yalnızca fark edebilir e-postanın geldiğini, ekranında göstermesi için bir gün daha gerekir.
6) Ne bileyim, belki biliyorsundur diye düşünmüştüm. Neyse, daha fazla içeriden bilgi vermeyeyim.
7) Ciddiyim, sen hangi Nokia'dan bahsediyorsun da 720p'ye bu kadar taktın? Lumia 1080p oynatıyor, 808 oynatıyor, 701, 700 vs. vs. 603 bile oynatıyor; bu ne takıntıdır? Sen 2 sene önce çıkan C6-01'den mi bahsediyorsun anlamadım?
8) Merak ediyorum, acaba neden XDA bu kadar WP 7 üstüne düşüyor? Türkiye'de MeeGo geliştiricisi bile WP7 için birşeyler geliştiriyor.
9) Benim için Nokia ne kadar satarsa o kadar iyi. Nokia'nın en iyi akıllı telefon üreticisi olduğunu düşünüyorum, Apple'ın değil. Profesyonel kullanıcı olarak Android tabletim var. Kilit ekranında cihaz kilitleniyor, tablet olduğu için bataryasını çıkaramıyorum. Yeniden başlatmak da işe yaramıyor. Sonuçta format atıyorum. Apple iOS ise tam bir '' işletim sistemi çünkü yaptığı tek şey basit kullanıcılar ile basit diyaloglar kurabilmek! Bir geliştirici, gider MeeGo alır. iOS mi alır geliştirici? Çok istiyorsa da Raspberry Pi alır eğlenir onunla. Ancak bir geliştirici en iyi Nokia'da rahat eder.

Nokia 808 PureView 1080p çekiyor da kendi çektiklerini oynatamıyor mu o zaman? Çok zekisin! Windows Phone'lu Lumia'lar da oynatıyor Nokia Belle FP1 cihazlar da oynatıyor. Sorunun ne senin? Adam 1 TB 1080p HD film mi atıyor telefonuna anlamadım ki.