wave 3 ve galaxy sII kullanıcı yorumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeLLEyes

Üye
    Konu Sahibi
wave 3 ve galaxy sII kullanıcı yorumu
arkadaşlar 2 hafta önce wave 3 almıştım media marktdan tabi haliyle memnun olmadım kim memnun olurki zaten badadan. media markda 14 gün boyunca iade hakkı vardı gittim üzerine 500 tl koyup galaxy s2 alıp androidin tadını çıkartıyorum.bence badadan kurtulun samsung hiç bişey yapmıyıcak hemen androide geçin bence.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
hocam biz badayı savunmaktan bıktık siz sövmekten bıkmadınız..android gibi yılların işletim sistemi değil daha toy bir sistem...

cok doğru bir kelime ettin kardeşim ağzına sağlık

''konu başlığı uygun hale getirilmiştir''

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz

HeLLEyes

Üye
    Konu Sahibi
niye kötülüyorsunuz anlamıyorum çok güzel bi telefon bence

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
zmatyar

zmatyar

Üye
elma ile armutları her alanda olduğu gibi burada'da karıştırıyoruz.Elma ( bada ) başka bir tat Armut ( android ) başka bir lezzet sanki badayı zorla satıyorlar bunu anlamış değilim ekonomisi müsait her insan gibi bende SII kullanmak isterim ama parama göre an iyisi şimdilik bada( wave I ) :oke:

fullwar

fullwar

Üye
Karşılaştırılan telefonlardan biri pazar lideri, diğeri gelişmekte olan bir cihaz. Performans istiyorsanız SGS2, LG O 2x, HTC E 3D, iPhone 4S, gibi birçok cihaz var. Daha ekonomik ve farklı becerileri olan ve üst düzey beklentiler güdülmeyen bir cihaz düşùnmüyorsanız Wave 3 (yada 2) güzel bir seçimdir. Wave 2'yi uzun bir süre kullandım ve beni hiç yarı yolda bırakmadı. Wave 3'ünde kötü bir cihaz olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt