Hangi Üst Seviye 3'lü ? Galaxy SIII-One X-iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
kulaklık tavsiye ediyim mi uygun fiyata kulak içi çok iyi hemde beats kadar olmasada :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
one x mı alıcaksın yani kararını verdinmi :sarıl:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ip5le one xin fiyatı aynı olmaz ama haberin olsun neyse 32saattşr uyumuyom .d şimdi baslıcam

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
al htc bak işine yav :D

codblackops2

codblackops2

Üye
one x almasın yahu.
S3ten tek farkı tasarımı sensesi ve tegra 3ü.gene android :hmmm
ios al başka platformları dene bence

cliolar

Üye

Estafirulah kardom :tebessüm:

Öyle böyle değil de ben Adreno 320'nin abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum..Konsol seviyesi'de bence o kadar kolay değil.

bencede ayrica ilk konsol seviyesi oyunlarinda ios dan gelecegini hatta oiyasayi silip supureceklerini dusunuyorum

Türe

Türe

Üye
Geliyor bile zaten :) wild blood , infinity blade misal

cliolar

Üye
android devuat duzey oyun yapila bilir ama hangi cihaza gore yapilicakki,obur tarafda iphone orn.4.3" olsa cok guzel bi konsol olur hemde ciddi anlamda,cok ust duzey oyunlar yapila bilinir zaten hali hazirda ios android den cok onde en basitinden fifa 12 yi iphone dan oynarken manager mod a bayiliyodum one x i ilk alip oyunu yukledigimde sok oldum cunku manager mod yok

Türe

Türe

Üye
android devuat duzey oyun yapila bilir ama hangi cihaza gore yapilicakki,obur tarafda iphone orn.4.3" olsa cok guzel bi konsol olur hemde ciddi anlamda,cok ust duzey oyunlar yapila bilinir zaten hali hazirda ios android den cok onde en basitinden fifa 12 yi iphone dan oynarken manager mod a bayiliyodum one x i ilk alip oyunu yukledigimde sok oldum cunku manager mod yok

Cogu oyun ios dan port oldugu icin vasat zaten

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

Merhaba arkadaşlar şuanda Samsung Galaxy SIII kullanıyorum ve cihazımda yaşadığım ram sıkıntısı haricinde cihazımdan memnunum ram sıkıntısının'da jelly bean ile düzeleceğine inanıyorum

her neyse şimdi babamlar bildiğiniz gibi hacca gidecek ve annem'de benim elimdeki beyaz s3'e hasta benden benim s3'ümü istedi sana baban çakıl mavisini alır dedi bende tamam dedim ama babam hacdan gelene kadar telefon bende kalır dedim oda tamam dedi bende bir değişiklik yapmak istiyorum s3'ten aslında biraz soğudum çünkü ram sorunu var ve bir one x gibi kaliteli durmuyor

her neyse ben samsung'lara alışkınım yani TouchWiz arayüzüne şimdi diyorum ki babama oradan beyaz bir one x mi aldırıyım yoksa s3 mü aldırıyım yoksa 4s mi aldırıyım(eğer 5 çıkarsa 5 aldırırım:)) bu 3 cihaz arasında kaldım kullanıcı yorumlarını bekliyorum sizce hangi cihazı alıyım Nokia 920'yi gördüm ama wp li olduğu için pek sevmedim açıkçası onun haricinde nasıl bir üstünlüğü var onuda bilmiyorum her neyse cihazların karşılaştırma videoları ;

SIII vs 4s :
SIII vs One X :
One X vs 4s : videolarını bulamadım

şimdi arkadaşlar bence o zamaa kadar ip5 çıkmayacak çıksa bile oraya gidemiyecek o yüzden 4s üzerinden karşılaştırma yapıyorum eğer tabiki durum her an değişebilir 12 Eylül'de ip5 in tanıtılmasını bekliyoruz o yüzden 4s ile iphone 5 arası bir karşılaştırma yapalım

one x şuanda bence çok iyi tegra 3 falan kullanıyor fakat bataryası 1.800 mAh'lık batarya kullanıyor ve batarya yerinden sökülemiyor bir diğer korkumda one x in işlemci mimarisinin eski oluşu ve Sense arayüzünde takılmalar olması birde sanırım otg desteği'de yokmuş korkularım bunlar

Admin arkadaşlar sizden ricam lütfen konuyu karşılaştırmalar bölümüne taşımayın çünkü o forum ilgi görmüyor ve konu yalan oluyor,konu sonuca ulaşınca ben zaten size konuyu şikayet edip taşımanızı rica ederim:oke:

elindeki s3 hepsinden daha iyi!!!
;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye

one x şuanda bence çok iyi tegra 3 falan kullanıyor fakat bataryası 1.800 mAh'lık batarya kullanıyor ve batarya yerinden sökülemiyor bir diğer korkumda one x in işlemci mimarisinin eski oluşu ve
Sense arayüzünde takılmalar olması birde sanırım otg desteği'de yokmuş korkularım bunlar

Admin arkadaşlar sizden ricam lütfen konuyu karşılaştırmalar bölümüne taşımayın çünkü o forum ilgi görmüyor ve konu yalan oluyor,konu sonuca ulaşınca ben zaten size konuyu şikayet edip taşımanızı rica ederim:oke:
Sense arayüzünde One X de takılma olmuyor Talip.4.0.4 ile de hiç olmuyor ve şunu da söyleyeyim 4.0.3,4.0.4 ün bayağı geriside kalmış 4.0.4 lü One X cidden harika..Sense arayüzü ne kadar ağır da olsa çok kaliteli bir arayüz ve bunu One X rahatlıkla kaldırıyor bunun yanında alt segmentlerin çalıştırdığı Sense gibi de düşünme zaten.

- - - Eklendi - - -

Uyumsuz oldugunda s2 den vasat calistiriyor tegra ;)
Gameloft oyunları sadece yani ben öyle gördüm bizzat Gameloft'ta biraz sorun var ama o kadar da sorun olacağını sanmıyorum bunu açıklamıştık yani.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Sense arayüzünde One X de takılma olmuyor Talip.4.0.4 ile de hiç olmuyor ve şunu da söyleyeyim 4.0.3,4.0.4 ün bayağı geriside kalmış 4.0.4 lü One X cidden harika..Sense arayüzü ne kadar ağır da olsa çok kaliteli bir arayüz ve bunu One X rahatlıkla kaldırıyor bunun yanında alt segmentlerin çalıştırdığı Sense gibi de düşünme zaten.

- - - Eklendi - - -

Gameloft oyunları sadece yani ben öyle gördüm bizzat Gameloft'ta biraz sorun var ama o kadar da sorun olacağını sanmıyorum bunu açıklamıştık yani.

one x kasıyor demedim zaten knk hTC'lerin geneli kasıyor dedim :oke:

- - - Eklendi - - -

elindeki s3 hepsinden daha iyi!!!
;)

o nasıl oluyor ? tamam 4s'ten daha iyi sayılır fakat one x'ten daha iyi değil,s3'ün tek üstünlüğü bataryası :oke:

- - - Eklendi - - -

ben androidden birazda soğudum androidin kralını alıyorsunuz c6-01'de kasmadan oynadığım asphalt 6'da bile fps kaybı yaşıyorsunuz bu nedir ya android dediğim gibi 600TL ile 1.500 TL arası telefonlar için ideal 1.500'den sonra bence ios gelir bu saatten sonra :oke:

Türe

Türe

Üye
Valla ben android alirsam bundan sonra htc alirim sense icin. Ya da samsung aman aman guzel bir model yaparsa oyle en kotu ihtimal tablet telefon olur yani. Bundan sonra ios :yuru ya da gelisirse wp :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Valla ben android alirsam bundan sonra htc alirim sense icin. Ya da samsung aman aman guzel bir model yaparsa oyle en kotu ihtimal tablet telefon olur yani. Bundan sonra ios :yuru ya da gelisirse wp :hmmm

inşallah wp de gelir:)

abandonware

abandonware

Üye

one x hakkında ne düşünürsün ?

bende birde şöyle bir görüş oluştu 1.500 TL'ye kadar bir cihaz alacaksanız o cihaz android eğer 1.500 TL'den sonra bir cihaz alacaksanız ios olmalı diye düşünüyorum çünkü s2 nin yaptığı şeylerle s3'ün yaptıkları %80 aynı

New iPhone'a çok kanım ısındı fakat tasarımı eğer o fake olanlar gibiyse almam onu çok çirkin olmuş bence ;

ama böyle birşey olursa neden olmasın :ehe ?

- - - Eklendi - - -

benim nokia'ya güvenim kalmadı ama,gelişmemiş telefon almakta istemiyorum önce gelişsin zaten ömür boyu kullanmayacağım üniversite'de değiştireceğim :oke:

yürügit bunlarıniphone ile alakası yok :ehe benim sana tavsiyem git one x aldır. çünkü hem kaliteli hemde iphon'u açtırmak sakattır. son olarak tahminimce annen s3'ü kullanamayıp zaten sana iade eder; seninde öylece 2 telefonun olmuş olur :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt