kulaklık tavsiye ediyim mi uygun fiyata kulak içi çok iyi hemde beats kadar olmasada![]()

one x mı alıcaksın yani kararını verdinmi![]()
ip5le one xin fiyatı aynı olmaz ama haberin olsun neyse 32saattşr uyumuyom .d şimdi baslıcam
aynı olmaz biliyorum ona görede karşılaştıracaz zaten 4s o yüzden alternatif 
Estafirulah kardom
Öyle böyle değil de ben Adreno 320'nin abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum..Konsol seviyesi'de bence o kadar kolay değil.
android devuat duzey oyun yapila bilir ama hangi cihaza gore yapilicakki,obur tarafda iphone orn.4.3" olsa cok guzel bi konsol olur hemde ciddi anlamda,cok ust duzey oyunlar yapila bilinir zaten hali hazirda ios android den cok onde en basitinden fifa 12 yi iphone dan oynarken manager mod a bayiliyodum one x i ilk alip oyunu yukledigimde sok oldum cunku manager mod yok
Cogu oyun ios dan port oldugu icin vasat zaten
Merhaba arkadaşlar şuanda Samsung Galaxy SIII kullanıyorum ve cihazımda yaşadığım ram sıkıntısı haricinde cihazımdan memnunum ram sıkıntısının'da jelly bean ile düzeleceğine inanıyorum
her neyse şimdi babamlar bildiğiniz gibi hacca gidecek ve annem'de benim elimdeki beyaz s3'e hasta benden benim s3'ümü istedi sana baban çakıl mavisini alır dedi bende tamam dedim ama babam hacdan gelene kadar telefon bende kalır dedim oda tamam dedi bende bir değişiklik yapmak istiyorum s3'ten aslında biraz soğudum çünkü ram sorunu var ve bir one x gibi kaliteli durmuyor
her neyse ben samsung'lara alışkınım yani TouchWiz arayüzüne şimdi diyorum ki babama oradan beyaz bir one x mi aldırıyım yoksa s3 mü aldırıyım yoksa 4s mi aldırıyım(eğer 5 çıkarsa 5 aldırırım) bu 3 cihaz arasında kaldım kullanıcı yorumlarını bekliyorum sizce hangi cihazı alıyım Nokia 920'yi gördüm ama wp li olduğu için pek sevmedim açıkçası onun haricinde nasıl bir üstünlüğü var onuda bilmiyorum her neyse cihazların karşılaştırma videoları ;
SIII vs 4s :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SIII vs One X :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
One X vs 4s : videolarını bulamadım
şimdi arkadaşlar bence o zamaa kadar ip5 çıkmayacak çıksa bile oraya gidemiyecek o yüzden 4s üzerinden karşılaştırma yapıyorum eğer tabiki durum her an değişebilir 12 Eylül'de ip5 in tanıtılmasını bekliyoruz o yüzden 4s ile iphone 5 arası bir karşılaştırma yapalım
one x şuanda bence çok iyi tegra 3 falan kullanıyor fakat bataryası 1.800 mAh'lık batarya kullanıyor ve batarya yerinden sökülemiyor bir diğer korkumda one x in işlemci mimarisinin eski oluşu ve Sense arayüzünde takılmalar olması birde sanırım otg desteği'de yokmuş korkularım bunlar
Admin arkadaşlar sizden ricam lütfen konuyu karşılaştırmalar bölümüne taşımayın çünkü o forum ilgi görmüyor ve konu yalan oluyor,konu sonuca ulaşınca ben zaten size konuyu şikayet edip taşımanızı rica ederim![]()
iste tegranin en guzel yani daha ozenli yapilmis olmasidir.ve ayricaliktir
Sense arayüzünde One X de takılma olmuyor Talip.4.0.4 ile de hiç olmuyor ve şunu da söyleyeyim 4.0.3,4.0.4 ün bayağı geriside kalmış 4.0.4 lü One X cidden harika..Sense arayüzü ne kadar ağır da olsa çok kaliteli bir arayüz ve bunu One X rahatlıkla kaldırıyor bunun yanında alt segmentlerin çalıştırdığı Sense gibi de düşünme zaten.
one x şuanda bence çok iyi tegra 3 falan kullanıyor fakat bataryası 1.800 mAh'lık batarya kullanıyor ve batarya yerinden sökülemiyor bir diğer korkumda one x in işlemci mimarisinin eski oluşu ve Sense arayüzünde takılmalar olması birde sanırım otg desteği'de yokmuş korkularım bunlar
Admin arkadaşlar sizden ricam lütfen konuyu karşılaştırmalar bölümüne taşımayın çünkü o forum ilgi görmüyor ve konu yalan oluyor,konu sonuca ulaşınca ben zaten size konuyu şikayet edip taşımanızı rica ederim![]()
Gameloft oyunları sadece yani ben öyle gördüm bizzat Gameloft'ta biraz sorun var ama o kadar da sorun olacağını sanmıyorum bunu açıklamıştık yani.
Uyumsuz oldugunda s2 den vasat calistiriyor tegra![]()
Sense arayüzünde One X de takılma olmuyor Talip.4.0.4 ile de hiç olmuyor ve şunu da söyleyeyim 4.0.3,4.0.4 ün bayağı geriside kalmış 4.0.4 lü One X cidden harika..Sense arayüzü ne kadar ağır da olsa çok kaliteli bir arayüz ve bunu One X rahatlıkla kaldırıyor bunun yanında alt segmentlerin çalıştırdığı Sense gibi de düşünme zaten.
- - - Eklendi - - -
Gameloft oyunları sadece yani ben öyle gördüm bizzat Gameloft'ta biraz sorun var ama o kadar da sorun olacağını sanmıyorum bunu açıklamıştık yani.

elindeki s3 hepsinden daha iyi!!!
![]()

Valla ben android alirsam bundan sonra htc alirim sense icin. Ya da samsung aman aman guzel bir model yaparsa oyle en kotu ihtimal tablet telefon olur yani. Bundan sonra iosya da gelisirse wp
![]()

one x hakkında ne düşünürsün ?
bende birde şöyle bir görüş oluştu 1.500 TL'ye kadar bir cihaz alacaksanız o cihaz android eğer 1.500 TL'den sonra bir cihaz alacaksanız ios olmalı diye düşünüyorum çünkü s2 nin yaptığı şeylerle s3'ün yaptıkları %80 aynı
New iPhone'a çok kanım ısındı fakat tasarımı eğer o fake olanlar gibiyse almam onu çok çirkin olmuş bence ;
ama böyle birşey olursa neden olmasın?
- - - Eklendi - - -
benim nokia'ya güvenim kalmadı ama,gelişmemiş telefon almakta istemiyorum önce gelişsin zaten ömür boyu kullanmayacağım üniversite'de değiştireceğim![]()
benim sana tavsiyem git one x aldır. çünkü hem kaliteli hemde iphon'u açtırmak sakattır. son olarak tahminimce annen s3'ü kullanamayıp zaten sana iade eder; seninde öylece 2 telefonun olmuş olur