Hangi Üst Seviye 3'lü ? Galaxy SIII-One X-iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Cpu islemci gpu grafik islemci ayni degil :hmmm :allalla:
Aynı değil kardom demek istediğim Tegra3 ün içinde zaten GPU'su yanlış mı anlatıyorum :hmmm Yani Tegra3'ün için GeForce'da var mesela bu yüzden kimse GeForce için oyun aramıyor Tegra3 için arıyor bunu demek istedim :)

cliolar

Üye

Cpu da setin içinde GPU'yu barındırıyor zaten aynı anlama geliyor :)

- - - Eklendi - - -

One X için buna karar vermek zor bence ki gelecekteki oyunları görmek isterim..Bu arada Nvidia diye niye kullanılsın sonuçta Google ve ou ellerinde Adreno 320 mi yok ki ? Batarya konusunda öyle sıkıntılı zaten.

adreno 320 ile konsol hem maliyetli hemde (bence) sacma olur.nvdia ya ozel oyunlar varken hem kai platformuyla yaklasik 20 ila 25 dolar arasindaki fiyati 15 dolara cekmislerken adreno kullanmak iyi olmaz ayni zamanda tedarik de onemli.nvdia her keze satis yapiyo,uretim cok fazla ve tegraya cok fazla yatirim yapiyo.

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Ugur aciklamis kardom simdi anladim pardon :)
Estafirulah kardom :tebessüm:
adreno 320 ile konsol hem maliyetli hemde (bence) sacma olur.nvdia ya ozel oyunlar varken hem kai platformuyla yaklasik 20 ila 25 dolar arasindaki fiyati 15 dolara cekmislerken adreno kullanmak iyi olmaz ayni zamanda tedarik de onemli.nvdia her keze satis yapiyo,uretim cok fazla ve tegraya cok fazla yatirim yapiyo.
Öyle böyle değil de ben Adreno 320'nin abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum..Konsol seviyesi'de bence o kadar kolay değil.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence hac zamanina kadar yeni nesil iphone tanitilmis olacagi icin onu gordukten sonra karar ver hac ekim ayi sonuna kadar suruyor o yuzden babanin hacdan donusu kasimin ilk haftasi olur. Buyuk ihtimalle yeni nesil iphone cikmis olur.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
vaniks !

- - - Eklendi - - -

hihihi :Dd

- - - Eklendi - - -

arkadaşım bu batarya konusunu ne kadar uzattınız ya ful telefonla yüksek boyutlu online oyun oynarken bile 5-6 saat gidiyor şarzı telefona hiç dokunmazsam 3-4 günü çıkartıyor

Türe

Türe

Üye
vaniks !

- - - Eklendi - - -

hihihi :Dd

- - - Eklendi - - -

arkadaşım bu batarya konusunu ne kadar uzattınız ya ful telefonla yüksek boyutlu online oyun oynarken bile 5-6 saat gidiyor şarzı telefona hiç dokunmazsam 3-4 günü çıkartıyor

Denedin mi hic dokunmadan ?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Bence hac zamanina kadar yeni nesil iphone tanitilmis olacagi icin onu gordukten sonra karar ver hac ekim ayi sonuna kadar suruyor o yuzden babanin hacdan donusu kasimin ilk haftasi olur. Buyuk ihtimalle yeni nesil iphone cikmis olur.

Zaten amacım o zamana kadar adam akıllı bir tartışma ve karşılaştırma yapmak Ali Kemal abi :) zaten kaç ay var şurada :ehe

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
denedim ki yazıyorum :zzz:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Denedin mi hic dokunmadan ?

harbi denedin mi :naughty: one x'im olsun dokunmadan duramam aynı şey s3'üm ve s2'm içinde geçerliydi :ehe

birde merak ediyorum one x'in kutusundan nasıl bir kulaklık çıkıyor sanırım beats audio kulaklığı çıkmıyormuş ?

- - - Eklendi - - -

denedim ki yazıyorum :zzz:

:hmmm

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bekle resmini çekiyim :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
yok votmen kulaklıgı gibi ama kalite güzel :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
yok votmen kulaklıgı gibi ama kalite güzel :D

:hmmmo olmadı işte :ağlarım: ben müzik dinlerken dışarıdakilerin benim ne dinlediğimi bilmemesi lazım çünkü kulaklıkla dinliyorum :ehe

neyse ne yapalım olmadı gelirken bir tane beats kulaklık aldırırım babama :)

zaten şuanda 2 telefonda yoğunlaştım birisi one x diğeri iphone 5(çıkmazsa 4s)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt