Kurtuluş40
Emekli Yönetici
telefondan format atin pcden atilan formatlar cihazlar saglikli degil.hay allahım ya demekki elli defa telefon flaşlamak hiç mantıklı değilmiş bakalım şimdi nasıl geri getirecem bu e'yi![]()
telefondan format atin pcden atilan formatlar cihazlar saglikli degil.hay allahım ya demekki elli defa telefon flaşlamak hiç mantıklı değilmiş bakalım şimdi nasıl geri getirecem bu e'yi![]()
pardon nfc yi çalıştırdınız mı?
ben bu nfc yi çoook sevdimmm
nimbuzz gayet de iyi çalışıyor arkadaşım... galiba attığınız flashta bır sorununuz var...cfw de çok ciddi bir sorun var.
Nimbuzz açılıyor ama hemen atıyor...s
pardon nfc yi çalıştırdınız mı?
çevremde nfc yi desdekleyen tel omadığı için deneme şansım olmadı.sadece videosunu izledim.beğenim oradan
Kurtuluş hocam iki sorum olacak : birincisi bu açık menüde yeni klasör açtığımız zaman simgesini değiştirme imkanımız var mı ? İkincisi de bende ekran parlaklığını ayarlayan bi program vardı tasarruf modundayken bile parlaklığı değiştirebiliyodum ama şimdi bulamıyorum :/ sen de varsa linkini verebilir misin ? Şimdiden teşekkürler
üstad sana katılıyorum kesinlikle çalişmadı dört tane cihazda deedim ama olmadı ama güzel kardeşimiz neden eklemiş onu anlamış değilim ne gerek var ya değilmi
Ne zarari var anlamadim performansmi etkiliyor pilmi bitiriyor?
tabi çalışmaz.boşuna 100kg olmadım,devamlı sandalye üstünde oturup lehim atmayla uğraşmakdan.
Ama çok zeki arkadaşlarımız var,insanları gerizekalı yerine koymaya çalışan.tüy kaptım o bilmiş süpersonik nfc dehasına,kusuruma bakmayın,o yüzden.
Burada yanlış yönlenme olmasın milletin kafası karışmasın daha net fikre sahip olsun diye bildiklerimizi paylaşıyoruz,cuhelalarıda uyandırmaya.
Ama cahil olan yine ben oluyorum.
Bide ortaya lafı atarlar,sonra kaybolurlar.çok billyorsan savun kendini.oda yok
gülü seven dikene katlanacak
Ne zarari var anlamadim performansmi etkiliyor pilmi bitiriyor?
aksama kadar ellitane program yukluyoruz hangisini begeniyorsunuz?
sizden ricam artik neden ekledin calismiyor diye yorumlar yazmayin ben geri zekalimiyim calismadini bilecek kadar hosuma gitti ekledim bakarsin hosuma gitmez cikartirim ekledim diye cakilmadi ya roma hersey elimde!!!! Lutfen...
şakası bir yana valla yerinde olmak istemezdim Allah yardımcın ve razı olsun
hacı bu sim çoğaltıcıya benziyor olsada modası biteli beş sene oldu bunu nerden buldun bulduğun yerde bir açıklaması vardır mutlak[/URL][/IMG]
Kardeş bu resmin ne olduğu hakkında bi bilgin varmı? Büyük ihtimal yok. NFC donanımı olmayan telefonlara NFC antenli sim kart. Turkcell ve Avea da kullanılıyor şu an. Sorun şu sim kart micro sim kart+nfc antenininde batarya kapağı içine gizlenmesi gerekiyor. Ürün bu haliyla N8 gibi kapalı telefonlara uygun değil. Yurt dışı sim kart içine gömülü NFC antenler var. Fakat işin içinde simkart olunca operatöre bağımlıyız şu an. olaki operatörler ne zaman diğer sim kartları kullanıma sunar, o zaman al N8 de NFC kullan.
Lehim tabancan daima sıcak, Sandalyen rahat, kilolarını azalt.![]()
gülü seven dikene katlanacakşakası bir yana valla yerinde olmak istemezdim Allah yardımcın ve razı olsun
durmak yok yola devasm
----------Eklendi @ 15:40:33 ---------- Yazıldı @ 15:37:30 ----------
hacı bu sim çoğaltıcıya benziyor olsada modası biteli beş sene oldu bunu nerden buldun bulduğun yerde bir açıklaması vardır mutlak
iyi süpermiş biz ne zaman başlayacağız kullanmayıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi süpermiş biz ne zaman başlayacağız kullanmayı
eline sağlık üstad yine en güzelini yapmıişsınsadece nfc de sorun var nfc açma ve kapama yok bağlantılardada yok sadece paylaş var