Symbian cihazlarınıza kesinlikle overclock yapmayın

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
oldu adroid romuda yüklerik tam olur

LimePie

LimePie

Üye
yav şimdi sonuç nedir overclock yapalımmı yoksa yapmayalımmı ?

karasahinemre

Üye
programı kesinlikle yüklemeyin dead atıyorum şu an

karasahinemre

Üye
hallettim o dert değil ama programa girdim takıldı ve açılmadı tel denemeyiin!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hallettim o dert değil ama programa girdim takıldı ve açılmadı tel denemeyiin!

yok zaten denemiycem niyetim yok n8in hızı baya bi iyi belleden sonra bi sıkıntı yok yani yanlız bugün bi soft attım suitle yeniden yükle dedim acayip hızlandı telefon hele internette sayfalar bi anda parmagımın altından akıp gidiyo durdurmak zorunda kalıyorum acayip akıcı oldu telefon hem menüde hem internette

karasahinemre

Üye
bi hafıza kartı şart oldu bu kadar flasha

tarxhn

tarxhn

Üye
:) sen linki ver isteyen atar isteyen bakar isteyen hopllar sen programı verde millet telefonu cokertip rahatlasın:horse:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ben bir ara denedim işlemci u den kazara biran 0 e geçti sonra 50 lere çekeyim derken tel takılmıştı :D kapattım daha da açılmamıştı :D
programı kullanmadan önce kesinlikle cihazı yedeklemek şart :D

ama şu da var ki o olay sayesinde cfw leri denemeye başlamıştım :D

ASC33

ASC33

Üye
durun acele etmeyin bence 700 ve 701' e 1.3ghz gelsin elbet nasıl olduğunu öğrenir ona göre denersiniz

vobay

vobay

Üye
polluxea♪;4269326' Alıntı:
dostum iyi dyosun da öncü olalım derken telefondan olmayalm bence...her cihazın bi kapasitesi var ARM11'in yapabilcekleri ortada yani daha fazla yüklenmeye bi gerek yok 680 mhz'de calısyo belleyle 710 flan yapabildik sükür ama tutarda 1ghz yaparsan yanar o işlemci...

belleyle 710 mhz mi oldu ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
orjinal clock hızı 800 zaten

boyabatlı

boyabatlı

Üye
hiç deneme ben yükledim programa girdim hiç ayar falan ellemedim ve işin garip tarafı telefon dondu uygulama yönetici hiç yüklü program görmedi kaldırma işlemleri çöktü bende sis i parçaladım nereye ne yüklemiş baktım sildim telefonu kapattım ama açılmadı nokia yazdı kaldı hard format attım açıldı ama o kadar emek boşa gitti bence siteden kaldırın bu programı

Üst Alt