N8 Symbian Anna yardım edebilir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yassiino

yassiino

Üye
    Konu Sahibi
N8 Symbian Anna yardım edebilir misiniz ?
İyi günler, yakın zamanda çıkan symbian anna güncellemesini yükledim ama software update programı güncelleme dosyalarını indirmiyordu, Ovi Suite'e bağlayıp güncelleme arıyorum 2 anna güncellemesi çıkıyor ama yine kurmuyor. '' *#7370# '' yapıp format çektim bu kez telefon tamamen kafayı yedi; telefonu açtığımda masaüstü simgeleri gelmiyor, sadece şebeke simgesi ve batarya simgesi var(batarya durumunu da göstermiyor, sadece klasik pil iconu var) ve telefon açıldıktan yaklaşık 10sn. sonra ''Phone Setup : Feature Not Supported '' uyarısı alıyorum ve öyle kalıyor telefon. Tuş kilidi tuşu çalışıyor, tuş kilidi yapınca ekran koruyucu saat geliyor ama kilidi açtığımda telefon aynı . . . Hard Format deneyeyim dedim ''Nokia N8: Reset hard format'' adresinden ama olmadı . . ses + Kamera + Menü ve power'a basıyorum, bir kere power titremesi alıyorum sonra 3 kere üst üste titriyor ama bir türlü ekrana nokia yazısı çıkmıyor...
yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler . .

_ardaa

_ardaa

Üye
Öncelikle hard format için telefon kapalı olmalı, ama hard format senin sorununu çözmez Anna'yı nasıl yükledin kendi ürün kodun dışında bir kod mu yükledin.

yassiino

yassiino

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle hard format için telefon kapalı olmalı, ama hard format senin sorununu çözmez Anna'yı nasıl yükledin kendi ürün kodun dışında bir kod mu yükledin.

telefon kapalıydı zaten, ses kamera menü ve power'a basılı tuttuğumda ekrana nokia yazısı çıkmıyor, kapkara ekran geliyor sadece.3dkya yakın basılı bekledim işe yaramadı. Anna'yı ovi suite'den yükledim, kendi güncellemesiydi. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz ?

iatis

iatis

Üye
telefon kapalıydı zaten, ses kamera menü ve power'a basılı tuttuğumda ekrana nokia yazısı çıkmıyor, kapkara ekran geliyor sadece.3dkya yakın basılı bekledim işe yaramadı. Anna'yı ovi suite'den yükledim, kendi güncellemesiydi. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz ?
Hard format atarken ilk titremede güç tuşunu bırak,nokia yazısı çıkıncada diğer tuşları bırakacaksın.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt