Symbian cihazlarınıza kesinlikle overclock yapmayın

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪;4269326' Alıntı:
dostum iyi dyosun da öncü olalım derken telefondan olmayalm bence...her cihazın bi kapasitesi var ARM11'in yapabilcekleri ortada yani daha fazla yüklenmeye bi gerek yok 680 mhz'de calısyo belleyle 710 flan yapabildik sükür ama tutarda 1ghz yaparsan yanar o işlemci...

Isınmadı ki. Yanmaz hem orjinal clock ayarı 1GHz zaten ARM11'in. Symbian'daki bir hata galiba.

mıttık

Üye
1 ghz denemedim zaten ben biraz ufak ufak artırmayı denedim program sonuç vermedi eğer dikkatli davranılırsa skıntı çıkarıcağını sanmıyorum ben kimseye 1ghz dnedim demiyorum sadece biraz artırmayı deneyip programın çalışmadığını gördüm ve bunu yazdım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Zaten Belle gelince Downclock edilen işlemcimiz (774 Mhz çıkışlı ama %14 şarj tasarrufu için 680 ' e düşürüldü) yeniden 774 olacakmış diye duydum denemeyin bunları orjinal Belle işi çözecek gibi .

atakan25

atakan25

Üye
belle ile şarj çalışması vardır ama işlemci hızlanacağından şarj annadan farklı olmayacak

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
şarjdan çok ümitli değilim ama işlemcinin o/c yapılacağı kesindir...

pRime.

pRime.

Üye
Bu overclock yaptığını iddia eden arkadaşlar bir ekran görüntüsü atsa da bir görsek.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Bu overclock yaptığını iddia eden arkadaşlar bir ekran görüntüsü atsa da bir görsek.

Fabrika çıkışı clock hızını gösteriyor. Hem telefonu yeniden başlattığında çöküyor ;)

pRime.

pRime.

Üye
demekki olmuyor. :)

screamofcnc

Üye
s^3 leri hızlandırmaya yarayan başka bir program yokmudur arkadaşlar? (RamBLow ve speedy go hariç)

sonerrap

sonerrap

Üye
701e overclock yapabilirmiyim 1.5ghz olsun :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bu n900'ün işlemcisi tam olarak nedir :) en son 1.7 ghz'e aşırtıldığını biliyorum :)

penah0

Üye
Arkadaslar Ben n8e kurdum overlocku.super hizli calisiyo

cemalben1

cemalben1

Üye
bn bir yararımı görmedm_?

İncİnat

İncİnat

Üye
arkadasın n8 de hxpatcher i denedim 1 ghz yaptık uygulama falan da yükledik reboot yaptık hiçbir sorun olmadı??

SilentOne

SilentOne

Üye
oc ile uğraşmam ya zaten 1080mh batarya onunda çabucak bitmesini istemiyorum

fLuke!

fLuke!

Üye
800 mhz yapsak androidle kapışırık demi:D
*Düz Mantık

Üst Alt