[N8 BELLE] 111.030.0609_02.01/07-02-2012(turkce-hollandaca-ingilizce)

Sponsorlu Bağlantılar

mıttık

Üye
orjinal belle çıktı nokia suite ile güncelleyebilirsiniz

curtaincall

curtaincall

Üye
hocam orjinal üzerinde modifiye yaptığınızda ilk sayfada belirtir misiniz ?

yine gereksiz programları,uyarıları kaldırın, şimdiden teşekkür ediyorum, hepimiz beklemedeyiz yeni cfw için

Habercii4

Habercii4

Üye
orjinali yükleyen varmı ? fark ne ? nasıl

Furbey40

Furbey40

Üye
Bu son belleyi normal olarak mı flashlamak gerek, yoksa dead phone mi?

yunus1936

Üye
orjinal belleyi nasılyükleyecez

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
kurtuluş hocam bu son vermiş olduğunuz sürüm fevkaledenin fevkinde olmuş :) dünden beri test ediyorum hiç bir eksiklik yok mükemmel bir sürüm olmuş. Allah sizi bu forumdan eksik etmesin ;) nokia nın çıkarmış olduğu belle versiyonu nu kurmadım ama forumda okuduğum kadarıyla sizinkininin yanından bile geçemez. Size ne kadar teşekkür etsem az kalır. Allaha emanet olun hocam ;)

• Beğen
Tepkiler: KeSeGeN
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kurtulus abi cok süper olmus cok tesekkürler

• Beğen
Tepkiler: mh.
helltr

helltr

Üye
Orjinali hikaye bence arasında dağlar var.her ikisinide denedim forever kurtuluş 40 diyorum . ama bi sorum olacak. klasör oluşturuyorum ismini yazmak için bastığımda klavye açılmıyor. bide oluşturulan klasör simgeleri hep sarı . ben varsayılan klasör simgelerini nasıl değiştirebilirim. örneğin müzik çalar klasörü ayrı internet klasörü ayrı

OSMANATAKAN

Üye
orjinal hikaye denedim. Kurtuluş arkadasınınkinin yanından bile gecemez

haqqus

haqqus

Üye
kurtuluş abi suskun sanırım hummalı bir çalışma içerisin de nokiadan bekleneni alamadık senden şöyle orjinal üzerine güzel bir fw bekliyoruz abi

murat-us

Üye
kurtuluş usta ellerine sağlık bir süredir yaptığın tüm sürümleri denedim aralık ayında yayınlarığın içlerinde en iyisiydi diyebilirim. BENİM TÜM N 8 KULLANICILARI ADINA SİZLERDEN BİR KAÇ İSTEĞİM VAR.USTA 1 BATARYA GÖSTERGESİNE AYNI İPHONE LARDAKİ GİBİ Bİ % Lİ GÖSTERGE KOYABİLİR MİYİZ?
2.MESAJLARDA İMLEÇ ÇOK HIZLI GEÇİYOR YAZMAKTA ZORLANIYORUZ.BİR DE ŞU PATCHER LARIN HANGİSİ NE İŞE YARIYOR HER SÜRÜMDE YENİLERİ EKLENMİŞ ANLATIRSANIZ ÇOK İYİ OLUR SAYGILAR

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
kurtuluş usta ellerine sağlık bir süredir yaptığın tüm sürümleri denedim aralık ayında yayınlarığın içlerinde en iyisiydi diyebilirim. BENİM TÜM N 8 KULLANICILARI ADINA SİZLERDEN BİR KAÇ İSTEĞİM VAR.USTA 1 BATARYA GÖSTERGESİNE AYNI İPHONE LARDAKİ GİBİ Bİ % Lİ GÖSTERGE KOYABİLİR MİYİZ?
2.MESAJLARDA İMLEÇ ÇOK HIZLI GEÇİYOR YAZMAKTA ZORLANIYORUZ.BİR DE ŞU PATCHER LARIN HANGİSİ NE İŞE YARIYOR HER SÜRÜMDE YENİLERİ EKLENMİŞ ANLATIRSANIZ ÇOK İYİ OLUR SAYGILAR
:oke:

Ulumem63

Ulumem63

Üye
kurtuluş abi link yok ne yapayım

----------Eklendi @ 13:14:39 ---------- Yazıldı @ 13:04:52 ----------

kurtuluş abi link yok bi baksan

mh.

mh.

Üye
kurtuluş hocam çok sağol her şey için çok çok teşekurler..

Takipçi Satın Al

Üst Alt