Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eger belle kullaniyorsaniz 609 surumunu direk uzerine dead flash olmadan normal yoldan yazabilirsiniz ben denedim sorunsuz oldu..
H.TOGAN
Üye
kurtuluş hocam bu son vermiş olduğunuz sürüm fevkaledenin fevkinde olmuş dünden beri test ediyorum hiç bir eksiklik yok mükemmel bir sürüm olmuş. Allah sizi bu forumdan eksik etmesin nokia nın çıkarmış olduğu belle versiyonu nu kurmadım ama forumda okuduğum kadarıyla sizinkininin yanından bile geçemez. Size ne kadar teşekkür etsem az kalır. Allaha emanet olun hocam
polluxea♪
Üye
kurtulus abi cok süper olmus cok tesekkürler
helltr
Üye
Orjinali hikaye bence arasında dağlar var.her ikisinide denedim forever kurtuluş 40 diyorum . ama bi sorum olacak. klasör oluşturuyorum ismini yazmak için bastığımda klavye açılmıyor. bide oluşturulan klasör simgeleri hep sarı . ben varsayılan klasör simgelerini nasıl değiştirebilirim. örneğin müzik çalar klasörü ayrı internet klasörü ayrı
OSMANATAKAN
Üye
orjinal hikaye denedim. Kurtuluş arkadasınınkinin yanından bile gecemez
haqqus
Üye
kurtuluş abi suskun sanırım hummalı bir çalışma içerisin de nokiadan bekleneni alamadık senden şöyle orjinal üzerine güzel bir fw bekliyoruz abi
kurtuluş usta ellerine sağlık bir süredir yaptığın tüm sürümleri denedim aralık ayında yayınlarığın içlerinde en iyisiydi diyebilirim. BENİM TÜM N 8 KULLANICILARI ADINA SİZLERDEN BİR KAÇ İSTEĞİM VAR.USTA 1 BATARYA GÖSTERGESİNE AYNI İPHONE LARDAKİ GİBİ Bİ % Lİ GÖSTERGE KOYABİLİR MİYİZ?
2.MESAJLARDA İMLEÇ ÇOK HIZLI GEÇİYOR YAZMAKTA ZORLANIYORUZ.BİR DE ŞU PATCHER LARIN HANGİSİ NE İŞE YARIYOR HER SÜRÜMDE YENİLERİ EKLENMİŞ ANLATIRSANIZ ÇOK İYİ OLUR SAYGILAR
kurtuluş usta ellerine sağlık bir süredir yaptığın tüm sürümleri denedim aralık ayında yayınlarığın içlerinde en iyisiydi diyebilirim. BENİM TÜM N 8 KULLANICILARI ADINA SİZLERDEN BİR KAÇ İSTEĞİM VAR.USTA 1 BATARYA GÖSTERGESİNE AYNI İPHONE LARDAKİ GİBİ Bİ % Lİ GÖSTERGE KOYABİLİR MİYİZ?
2.MESAJLARDA İMLEÇ ÇOK HIZLI GEÇİYOR YAZMAKTA ZORLANIYORUZ.BİR DE ŞU PATCHER LARIN HANGİSİ NE İŞE YARIYOR HER SÜRÜMDE YENİLERİ EKLENMİŞ ANLATIRSANIZ ÇOK İYİ OLUR SAYGILAR