[N8 BELLE] 111.030.0609_02.01/07-02-2012(turkce-hollandaca-ingilizce)

Sponsorlu Bağlantılar

mkryvz

mkryvz

Üye
02-02-2012 çalışma güzel olmuş, eline sağlık @kurtulus40 :good:

TurcpoweR

Üye

Var icinde ama bir onceki theme degistirdim cunku ekran donuslerinde kasma yapiyordu iki tane thme ekledim.

:pro: tesekkurler yapiyoruz kendi capimizda birseyler ;)

ellerine sağlık güzeldir inşallah

Mh66

Mh66

Üye
eline sağlık abi hızlı fw . ama galeriyi ne yaptın abi ya - mübarek . kırıkları nasıl düzelticez.

older06

Üye
ellerine sağlık bu yeni yaptıgın 02:02:2012 sürümü güzel olmuş teşekkür ederim

sabera

Üye
Bu versiyon dağınık menü mü ? Eğer dağınıksa klasörlü yapmak için ne yapmalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu versiyon dağınık menü mü ? Eğer dağınıksa klasörlü yapmak için ne yapmalıyım ?
Buyrun yukleyebilirsiniz yukleme isleminden sonra kapatip acin cihazi

older06

Üye
benim bi sorum olacak bu simdiki sürümde sny .gçlnd diye bi uygulama var fw beraber geldi açıyorum sistem hatası diyip kapanıyo ve sonra o uygulama menüden kayboluyo aca neden yardımcı olursanız sevinirim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
02-02-2012 çalışma güzel olmuş, eline sağlık @kurtulus40 :good:
ellerine sağlık bu yeni yaptıgın 02:02:2012 sürümü güzel olmuş teşekkür ederim
Rica ederim bencede guzel oldu
eline sağlık abi hızlı fw . ama galeriyi ne yaptın abi ya - mübarek . kırıkları nasıl düzelticez.

Onlar icin arastiriyorum ama bulamadim zaten orjinal gelir yakinda.
Navifirmde dalga geciyor dun verdi euro1 surumunu bugun cekti geri.

Furbey40

Furbey40

Üye
Kurtuluş4o hemşehrim, emeğin için çok teşekkürler. Yüklediğim uygulamaların bir çoğu çalışmıyor. Bir önceki sürümde sorun yoktu, lakin 2 kez belirtildiği şekilde flash atmama rağmen yüklediğim uygulamalardan çoğu açılmıyor. Bu şekilde sorun yaşayan var mı?
Ayrıca nokia haritaları nasıl yükleyeceğiz? Nokia suitten bulamıyor.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
forumda uygulamalar kismindaki haritalardan sec begen indir
bu arada ben de galeri harici hc bir sorun yok

alayisyan024

alayisyan024

Üye
Abi rompatcher yamalarını paylaşabilir misin?

older06

Üye
rompatcher sondan ikincisini hata verdi kırmızı çarpı işareti ama onuda başlata ekle dedim tlf yeniden başlattım simdi hiç bir uygulamaya girmiyo tlf da fw gelen hepsini kilitledi sizdede aynı sorun oldumu

older06

Üye
Bu rompatcherlerın hepsini tek tek denedim en alttaki 'super program locks' programı telefonumu kasıyor bütün programları durduruyor telefona ancak pc den girip o rompatcherı yani 'super program locks' silip tekrardan FW yaparsam ve 'super program locks' yüklemezsem sorun düzeliyor.
Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

mıttık

Üye
Bu rompatcherlerın hepsini tek tek denedim en alttaki 'super program locks' programı telefonumu kasıyor bütün programları durduruyor telefona ancak pc den girip o rompatcherı yani 'super program locks' silip tekrardan FW yaparsam ve 'super program locks' yüklemezsem sorun düzeliyor.
Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.

super program locks büyük boyutlu uygulamaların açılmasını engelleyen bir yamadır bu yüzden bu patchi açtıktan sonra birçok program ve oyunu açamazsınız.Eğer rompatcherı kapatırsanız düzeltmenin tek yolu restart yapmaktır eğer auto startı aktif yaptıysanız formattan başka çareniz yok demektir.Yani gereksiz bişey kullanmanızı tavsiye etmem

older06

Üye
teşekkürler...

rompatcherdaki diğer uygulamaları açınca showramandrom[s^3]HideF X oluyor .

diğer showramandrom[S^3] ile alakası var mıdır?

Tekrar teşekkürler.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
super program locks otomatik onaylamayin aksi takdirde formatlamak durumunda yada pc depoda baglanip silmeniz gerekiyor bazi programlariniz acilmaz.

----------Eklendi @ 21:40:14 ---------- Yazıldı @ 21:39:34 ----------

teşekkürler...

rompatcherdaki diğer uygulamaları açınca showramandrom[s^3]HideF X oluyor .

diğer showramandrom[S^3] ile alakası var mıdır?

Tekrar teşekkürler.
evet ikiside aynidir silebilirsiniz calismayani

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
Kurtuluş4o hemşehrim, emeğin için çok teşekkürler. Yüklediğim uygulamaların bir çoğu çalışmıyor. Bir önceki sürümde sorun yoktu, lakin 2 kez belirtildiği şekilde flash atmama rağmen yüklediğim uygulamalardan çoğu açılmıyor. Bu şekilde sorun yaşayan var mı?
Ayrıca nokia haritaları nasıl yükleyeceğiz? Nokia suitten bulamıyor.

Harita yüklemek için önce telefondan haritaları bir defa çalıştırıp başlat demek gerekiyor yoksa nokia suite görmüyor.

darbem

darbem

Üye
kurtuluş40 bey.
benimde bi sorum olucaktı n8 hakkında umarım yardımcı olursunuz.
n8 i yeni aldım. en sonunda buna karar verdim
yüklü sürüm PR1,2
Yazılım sürümü 014,002
sorum şu.
hepsiburda adresine girdiğimde ana sayfa geliyor
üye girişine tıkladığımda üye giriş bilgileri gelmiyor.
5800 da denedim onda da gelmiyor
samsung monte ve t20 de denedim her ikisinde de giriş yapabiliriyorum.
eksik bir şeyler mi var. nokıa da. yardımcı olurmusunuz bu konuda

keypeks

keypeks

Üye
arkadaşlar http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-dosyalari-izleyememe-597383.html#post4298326 burda açtığım konudaki sorunu yaşayan başka kimse var mı ? nasıl çözücez sırf bunun için bile annaya dönülür flv klipleri izleyemiyorum sadece düşük kalitedekileri açıyo telefon :S

Aynen kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum ve çözümünü dört gözle bekliyorum.
Ben şöyle birşey gördüm aslında oynatabiliyor ama sıkıntı nerede tam anlamadım, videoyu yarıdan sonra izlemeye çalıştığımda biraz bekliyor sonra oynatmaya başlıyor.
Yani yarısını oynatıyorsa tamamını neden oynatmıyor?

Üst Alt