Var icinde ama bir onceki theme degistirdim cunku ekran donuslerinde kasma yapiyordu iki tane thme ekledim.
tesekkurler yapiyoruz kendi capimizda birseyler
![]()
BuyrunBu versiyon dağınık menü mü ? Eğer dağınıksa klasörlü yapmak için ne yapmalıyım ?
02-02-2012 çalışma güzel olmuş, eline sağlık @kurtulus40![]()
Rica ederim bencede guzel olduellerine sağlık bu yeni yaptıgın 02:02:2012 sürümü güzel olmuş teşekkür ederim
eline sağlık abi hızlı fw . ama galeriyi ne yaptın abi ya - mübarek . kırıkları nasıl düzelticez.
Bu rompatcherlerın hepsini tek tek denedim en alttaki 'super program locks' programı telefonumu kasıyor bütün programları durduruyor telefona ancak pc den girip o rompatcherı yani 'super program locks' silip tekrardan FW yaparsam ve 'super program locks' yüklemezsem sorun düzeliyor.
Yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
evet ikiside aynidir silebilirsiniz calismayaniteşekkürler...
rompatcherdaki diğer uygulamaları açınca showramandrom[s^3]HideF X oluyor .
diğer showramandrom[S^3] ile alakası var mıdır?
Tekrar teşekkürler.
Kurtuluş4o hemşehrim, emeğin için çok teşekkürler. Yüklediğim uygulamaların bir çoğu çalışmıyor. Bir önceki sürümde sorun yoktu, lakin 2 kez belirtildiği şekilde flash atmama rağmen yüklediğim uygulamalardan çoğu açılmıyor. Bu şekilde sorun yaşayan var mı?
Ayrıca nokia haritaları nasıl yükleyeceğiz? Nokia suitten bulamıyor.
arkadaşlar http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-dosyalari-izleyememe-597383.html#post4298326 burda açtığım konudaki sorunu yaşayan başka kimse var mı ? nasıl çözücez sırf bunun için bile annaya dönülür flv klipleri izleyemiyorum sadece düşük kalitedekileri açıyo telefon :S