Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

warrose

warrose

Üye
usta bi soorum olacak C3 00 telefonuma versiyon attım klavyede bi sorun oldu y harfii ile z harfi yer değiştirmis i . ş ç harfleri kullanamıyom neden acaba ? bilgi verirseniz çok memnun olurum bunu nasıl düzelte bilirim

tarhan300

Üye
arkadaşlar c3 ile 0.facebook a girmeyi buldum

14gökhan

Üye
arkadaşlar c3 ile mkv,avi gibi video dosyalarını açıp izleyebileceğim bir video programı var mı

Looqposse

Looqposse

Üye

işinizi görecektir.

Bolt Browser'de battı malesef artık :( artık indiripte izlemekten başka çare yok... Ama C3'ün indiripte izleme olayı okadarda kötü değil ilk indirmeye başladığında %2 ye kadar gidiyor ve ardından stream şeklinde hem indiriyor hemde videoyu izletiyor %100 e kadar beklemeniz gerekmiyor izlemeye başlamak için... İleri veya geri alamıyorsun orası kötü ama napalım artık hiç yoktan iyidir :)

Archonn

Archonn

Üye
Bolt Browser'de battı malesef artık :( artık indiripte izlemekten başka çare yok... Ama C3'ün indiripte izleme olayı okadarda kötü değil ilk indirmeye başladığında %2 ye kadar gidiyor ve ardından stream şeklinde hem indiriyor hemde videoyu izletiyor %100 e kadar beklemeniz gerekmiyor izlemeye başlamak için... İleri veya geri alamıyorsun orası kötü ama napalım artık hiç yoktan iyidir :)

Evet öyle oldu. Mevcut desteği ve geliştirmeyi çektiler tarayıcı üzerinden.Ama tarayıcının eski sürümlerini bulabiliyoruz internetten.

tempestshine

tempestshine

Üye
Çok Güzel Hareketler Bunlar'ı izlemiştim ben.Hemde hiç takılmadan :)

serseritürk

Üye
Dostlar bi sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Topluluklar menüsü açılmıyor. Bu konuda bilqisi olan bana yardımcı olabilirmi.

mrtcn307

mrtcn307

Üye
benim de bir sorum olacak telefonun ekranı bazen durduk yerde bembeyaz oluyor sonra eski haline dönüyor bu 1-2 saniye falan sürüyor. Bazen kendini yeniden başlatıyor telefon. Bir de telefon kendi kendine temayı değiştiriyor bazen benim seçtiğim temadan kendi içinde olan otlu bir tema var ona geçiyor yardımcı olursanız sevinirim :)

tempestshine

tempestshine

Üye
benim de bir sorum olacak telefonun ekranı bazen durduk yerde bembeyaz oluyor sonra eski haline dönüyor bu 1-2 saniye falan sürüyor. Bazen kendini yeniden başlatıyor telefon. Bir de telefon kendi kendine temayı değiştiriyor bazen benim seçtiğim temadan kendi içinde olan otlu bir tema var ona geçiyor yardımcı olursanız sevinirim :)

Bu konuda çok şikayet var.Garantiye ver bir baksınlar derim .. :hmmm

----------Eklendi @ 16:25:34 ---------- Yazıldı @ 16:22:29 ----------

Dostlar bi sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Topluluklar menüsü açılmıyor. Bu konuda bilqisi olan bana yardımcı olabilirmi.

Fabrika ayarlarını geri yükle.Banada oluyordu.Fabrika ayarlarını geri yükledim.Telefon canavar gibi :)

mrtcn307

mrtcn307

Üye
teşekkürler gönderirim garantiye :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Telefonun Çalıştığı Zamanı (Yaşam Ömrünü) *#92702689# Gösterir.
Telefonun Versiyonunu *#0000# Gösterir.

mangafon

Üye
Arkadaşlar Merhaba,
Bu telefonu aldıktan 6 ay sonra bir problem yaşadım.Sorun şu ki;
Telefon aniden siyah ekrana bağladı,hiç bir tema yokmuş gibi oldu,telefon hafızasına dair ne varsa o an silindi,rehberdeki isimler,mesajlar,oyunlar hatta temalar bile.telefonum şu anda wi- fi ve 3g bağlantısından mahkum çünkü tarayıcıya tıklayamıyorum o da açılmıyor.Telefonu bir aydır bu durumda kullanıyorum,sadece hafıza kartındaki şeyleri kullanabiliyorum,1 tema var,rehberim ,wifim,tarayıcım,3gm yok.
Ayrıca telefonu her açtıgımda servis saglayıcısı bulunamadı uyarısı veriliyor.
Sizce problem nedir?Telefoncuya götürmedim çok para isterler,kazık atarlar diye,sizce sorun ne olabilir?

hll1903

Üye
Merhaba..
C3 ü dün satın aldım faka özelliklerini tam bilmiyorum..Konuyu açan arkadasım bu konuda oldukca bılgılı yardımcı olursan sevınırım..

Mesaj yazarken klavye de ı tusu ve i tusu için işlem tusuna basmak gerekıyor.. ı harfını yazınca da 100mesaj karakterı gıdıyr mesajları ekonomık kullanamıyorum bunun daha pratık bır yolu varmıdır??
diğer sorum ise telefonda navigasyon ve harita özelliği varmıs nasıl yukleyebılırım yardımcı olursanız sevırınım..tesekkkurler...

hll1903

Üye
merhaba...telefonuma messenger yukleyemedım ve mesajların sohbet boöumunde var dıorlar ama guncellemek gereklı telden nete sorunsuz gırıyorum ama guncelleneme yapmıyor sorun bulunyor ayarlarda ama nete sorusuzca gırebılıyorum..yardımcı olurmusunuz varsa elımınız de msn progra mı paylasırmısınız..
b unun ynında telefonu navıgasyon olarak nasıl kullanabılırım tesekkurler

hll1903

Üye
merhaba..

c3 te navıgasyon olayını maps google olarak anlatmıssınız ama bunu gercek navıgasyon gıbı kullanacagımız program yokmu yanı bızım yerımızıde belırten

tempestshine

tempestshine

Üye
merhaba..

c3 te navıgasyon olayını maps google olarak anlatmıssınız ama bunu gercek navıgasyon gıbı kullanacagımız program yokmu yanı bızım yerımızıde belırten

hayır bulunmamaktadır.

attach97

attach97

Üye
merhaba arkadaşlar..

Nokia C3-00 telefonum ile 0.facebooka giriyorum ancak bugunlerde sayfada bir gorunus hatası olusmaya basladı anasayfa profil mesajlar bolumu eskiden maviydi ancak simdi sorun yasıyorum.Nasıl giderebilirim bu sorunu?

Şimdiden Teşekkür ederim.

hll1903

Üye
merhaba arkadaşlar..

Nokia C3-00 telefonum ile 0.facebooka giriyorum ancak bugunlerde sayfada bir gorunus hatası olusmaya basladı anasayfa profil mesajlar bolumu eskiden maviydi ancak simdi sorun yasıyorum.Nasıl giderebilirim bu sorunu?

Şimdiden Teşekkür ederim.

merhaba hayırlı olsun..bende bırkac gun once aldım daha bılgılı arkadaslarımız var onlar yardımcı olacaklardır..
0,fa bıttı dıye bılıyordum ..bıde face sureklı degısıklık yapıyor guncelleme vb.. sorun olmayabılırde...farklı bır telden de aynı sekıldeyse

Ln Network

Üye
WLan Bağlantısı 20 Dk da Bir Kopuyor WLAN Bağlantısı Açık Fakat İnternete Girmiyor Diyelim
Wlanı Kapatıp Açarsam Yine 20 Dk ya Yakın Çalışıyor Sorunsuz Bunun Hakkında Bir Bilgin Varmı?

Üst Alt