Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişinizi görecektir.
artık indiripte izlemekten başka çare yok... Ama C3'ün indiripte izleme olayı okadarda kötü değil ilk indirmeye başladığında %2 ye kadar gidiyor ve ardından stream şeklinde hem indiriyor hemde videoyu izletiyor %100 e kadar beklemeniz gerekmiyor izlemeye başlamak için... İleri veya geri alamıyorsun orası kötü ama napalım artık hiç yoktan iyidir 
Bolt Browser'de battı malesef artıkartık indiripte izlemekten başka çare yok... Ama C3'ün indiripte izleme olayı okadarda kötü değil ilk indirmeye başladığında %2 ye kadar gidiyor ve ardından stream şeklinde hem indiriyor hemde videoyu izletiyor %100 e kadar beklemeniz gerekmiyor izlemeye başlamak için... İleri veya geri alamıyorsun orası kötü ama napalım artık hiç yoktan iyidir
![]()

benim de bir sorum olacak telefonun ekranı bazen durduk yerde bembeyaz oluyor sonra eski haline dönüyor bu 1-2 saniye falan sürüyor. Bazen kendini yeniden başlatıyor telefon. Bir de telefon kendi kendine temayı değiştiriyor bazen benim seçtiğim temadan kendi içinde olan otlu bir tema var ona geçiyor yardımcı olursanız sevinirim![]()

Dostlar bi sorunum var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Topluluklar menüsü açılmıyor. Bu konuda bilqisi olan bana yardımcı olabilirmi.

merhaba..
c3 te navıgasyon olayını maps google olarak anlatmıssınız ama bunu gercek navıgasyon gıbı kullanacagımız program yokmu yanı bızım yerımızıde belırten
merhaba arkadaşlar..
Nokia C3-00 telefonum ile 0.facebooka giriyorum ancak bugunlerde sayfada bir gorunus hatası olusmaya basladı anasayfa profil mesajlar bolumu eskiden maviydi ancak simdi sorun yasıyorum.Nasıl giderebilirim bu sorunu?
Şimdiden Teşekkür ederim.