müzik çalarda (medya menüsünde) seçenekler>adrese git'e girin. Rtsp:// ' yi silip 0.facebook.com yazın.beyler ben opera miniden facebook giremiyorum bana acaba web browser yollayabilirmisiniz
Nokia c3 işletim sistemi s40'dır. s40'da arkaplanda uygulama çalıştırmak mümkün değil.Haliyle dediğiniz işlevi gören tuş ya da kombinasyon vs bulunmuyor.Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır C3 kullanıyorum. bir özelliği olmadıgı ıcın memnun degılım mesela nokia 6600 telefonlarında Menu tusuna basılı tuttugumuzda acık uygulamaları gosterıyor C3 de bunun gibi özellık var mı ?
hayır. "yapamazsınız"c3 00 ın işletim sistemini değiştiremezmiyiz ya mesela s60 fln yapsak

denedim oldu.Arkadaşlar c3'te mesajlarda fotoğraf çıkıyormuş konuşmalarda. Bunu nasıl yapabilirim. Yardım ederseniz sevinirim![]()

S.a ekrandaki yazılar çok büyük dediler bana ama henüz telefonu görme fırsatım olmadı bende c3 almayı düşünüyorm acaba telefon ayarlarından falan font size ayarlanıyor mu?

web için tarayıcı istiyorm opera minide video izlenmiyo bi de ben imleç istiyorum tuşlarla zor oluyo. İyi bi web tarayıcı bilen varmı C3-00 için![]()
merhaba arakadaslar c3 kullanıyorum vodafone hattım var vodafone hatlara özel facebook java uygulaması bulunanlara subat ayına kadar giriş ücretsiz fakat facebook uygulamasına girdiğim zaman "free from vodafone" yazıyor.*vodafone için ücretsiz.
uygulamayı kapattığımda ücret kesioyor telefonumu güncelledim gerci güncellemeden öncede aynıydı .. bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaslar varsa yardımlarını beklerim ....