minoo
Üye
bende bu telefon var fakat birçok internet sitesine girmiyor "yeterli hafıza yok" diyor.yardım edebilir misiniz ?
Tarayıcı geçmişini sil arkadaşım. Düzelecek o zaman.
----------Eklendi @ 02:51:50 ---------- Yazıldı @ 02:49:31 ----------
s.a arkadaşlar ben chat335 i spot olarak aldım ama mms ve internet ayarlarını yapamıyorum ne yapmam lazım size zahmet şimdiden teşekür ederim
Operatöründen destek iste. Müşteri hizmetlerini ara mesela.
Eğer Turkcell ise hattın, WAP yazıp 2222'ye mesaj gönderdiğinde internet ayarların geliyor cebine. Kaydedeceksin sadece onu. Sonra telefonu kapatıp aç. Girebilirsin internete. Ama MMS ayarlarını bilmiyorum müşteri hizmetlerini ara.
----------Eklendi @ 02:53:25 ---------- Yazıldı @ 02:51:50 ----------
ya arkadaşlar bu sayfayı hızlı olarak aşağıya inmenin bir yolu yokmu bulamadım deli etti kaydırma tuşu çok yavaş oluyo...![]()
Sadece kaydırma tuşu hassasiyetini arttırabilirsin çözüm olarak.
İşlem sırasıyla;
Ayarlar - Telefon - Optik kaydırma tuşu hassasiyeti
----------Eklendi @ 02:57:47 ---------- Yazıldı @ 02:53:25 ----------
arkadaşlar ben kendi mesaj seslerinden hariç baska ses yapmak istiyorum yapıyorum ama mesaja bakana kada o melodi çalıyo bi yardım ederseniz seviniim simdiden teşekürler
Mesaj sesini mp3 yaptıysan şarkı bitene kadar çalar

Sitemizde kısa mp3'ler var. Destek alabilirsin

Wav, Mp3 Melodiler / Zil Sesleri
----------Eklendi @ 02:58:48 ---------- Yazıldı @ 02:57:47 ----------
Ben bunu yaptım ama aylık 250 mb internet paketimin ne kadar kaldığını nasıl öğrenicem acaba bi bilginiz var mı? (:
*123*126# yi tuşlayıp data bilgisine ulaşabilirsin arkadaşım.
----------Eklendi @ 03:01:42 ---------- Yazıldı @ 02:58:48 ----------
Arkadaşlar ben aldım kamera 2 mp ıdare eder zoom yok fotolarda
Fotolarda zoom var arkadaşım

Ama sadece telefon ile çekilen fotoğraflarda var.
Dokunmatik bölgenin hassasiyetinide düşürdüm ama boş dururken veya telefon açılır açılmaz çok hızlı şekilde nesnelere gidiyor rehbere girince aşşagı yukarı kaydırıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.