SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
aRkadaşlar TEMA YÜK LEN Mİ YOR....

namlı baykuş

Üye
öncelikle yeni telefon alcaklar için bu telefonu kesinlikle tavsiye etmiyorum, çok vasat bir telefon..Fotoğrafları dahi açmıyor, keşke almasaydım nerden aldım.. Bu telefonda fotoğrafları nasıl açabiliriz 150-200 kb tan büyük fotoğrafları açmıyor.

fir4t

fir4t

Üye
Fotoğrafları açmamasının sebebi fotoğrafların çözünürlüğüyle alakalı. Kesinlikle veri boyutuyla alakalı değil.
Fotoğrafları bilgisayara aktarıp yeniden boyutlandırdıktan sonra telefonda açabilirsiniz.

xw_cagri_wx

Üye
bu sitede hç bise yok sadece yorumlar war napcm ben ya

pohedat

Üye
arkadaşlar benimde bir sıkıntım var bu telefona uyan snaptu proğamını nasıl bulabilirim. Çalışıyormu peki bilgisi olan var mı ? Gt-s 3353 yardımcı olursanız sevinirim o kadar yer aradım bulamadım.....:(.. Ayrıca bulsamda nasıl yükleyeceğiğm konusunda bilgilendirirseniz bilen arkadaşlar. Şimdiden tşk ederim. Facebook için lazım Snaptü ..:( Tel modeli Samsung GT-S3353...

TheMerhum

Üye
arakdaşlar ya ben teli dün aldım çok güzel beğendim ancak kaliteli uygulamar bulamıyorum oyun program vs. burada verebilirmisiniz bide varsa güzel duvar kağıtları verebilirmisiniz. şimdiden çok tşk. ederim

bsliali

Üye
duvar kağıdı için adresine girebilirsin orda istemediğin kadar var

TheMerhum

Üye
arkadaşlar benim laptopun wi-fi var benim telinde wi-fi var ve internet paketim var ben wi-fiyle laptopa bağlayıp internete girmek istiyorum bu mümkünmü

TheMerhum

Üye
ya arkadşlar ben tele opera mini yúkledim telefonun klavyesine uymuyor yani normal tel tuslari uzerinden calişiyor acaba klavyesine uyumlu olan varmi

enlucky

Üye
youtubeden indiripte izlemek istediğiniz video formatı *.mp4 çözünürlük ise 176 x 144 olacak yoksa oynatmıyor

dark fatih

Üye
ben telefonu pendik elka diye bi telefoncu var yaklaşık 1 ay önce 250 liraya aldım memnunum hiç bi şekilde ısınma yapmıyo kulaklık ses çıkışı müthiş kamerası fena sayılmaz wifisi de var bi sorunu var o da ona uygun bi tema bulamadım:S ama telefon iyi Allaha şükür ...

çingene41

Üye
hocam ALLAH rızası için şu msjlardan sonra çıkan sesi nasıl kapatıcas ya ?? tek yolu telefonun sesini kısmakla buldum ben ama o şekilde olunca arıyanları duymuyorum :( lütfen yardım edin... birde maç sonuçlarına bakabilceğimzi bi program veya bi site warmıdır ?? bi kaç şey denedim ama pek sağlıklı olmadı...

bsliali

Üye
ücretsiz mackolik uygulaması var kardeş onu indirip yükleyebilirsin...

minoo

minoo

Üye
hocam ALLAH rızası için şu msjlardan sonra çıkan sesi nasıl kapatıcas ya ?? tek yolu telefonun sesini kısmakla buldum ben ama o şekilde olunca arıyanları duymuyorum :( lütfen yardım edin... birde maç sonuçlarına bakabilceğimzi bi program veya bi site warmıdır ?? bi kaç şey denedim ama pek sağlıklı olmadı...

Ben de ayar oldum ona. Araştırdım ve çareyi mesaj sonrası ekrana gelen bilgi mesajını kapatmakta buldum. Hattın Turkcell ise IPTAL yazıp 2142'ye gönder. O mesaj ve arama sonrası bilgi gelmiyor bir daha. Ses de ortadan kayboluyor :ehe

çingene41

Üye
''minooooooooooooooo'' çok teşekkürler ya wlla büyük bi dertten kurtardın beni:) allah ne muradın warsa versin :D

Yaa Bide ''bsliali'' maçkolik uygulamasını bu telefon desteklemio sanırım indrmeyi denedim ama olmadıki:(

• Beğen
Tepkiler: minoo
zalim3838

zalim3838

Üye
Arkadaşlar BEnde bu telefondan aldım bu fiyata alınacak en güzel telefon diye düşünüyorum
BEn Biraz oyun ve uygulama buldum 700 kb altındaki tüm oyun ve uygulamaları çalıştırıyor. kolay gelsin
buradan oyun indirebilirsiniz.
buradan uygulama indirebilirsiniz.

bsliali

Üye
mackolik türkcelle özel uygulama diye biliyorum hattınız türkcell değilse çalışmayabilir :) şahsen ben kullanıyorum çalışıyor yani :D

çingene41

Üye
mackolik türkcelle özel uygulama diye biliyorum hattınız türkcell değilse çalışmayabilir :) şahsen ben kullanıyorum çalışıyor yani :D

ya hattım turkcelll ama msj yolluom indrmek için inmio:(

bsliali

Üye
wap.uygulamadukkani.com adresine gir oradada var mackolik oradan indirmeyi dene ?

Üst Alt