SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

caca41

caca41

Üye
arkadaslar bu telefondan nasıl facebookta yer bıldırımı yapabılırız veya opera mobile yuklenmıyomu bakın opera mini demiyrum opera mobile lütfen bi yardım

bsliali

Üye
kardeş aldığın telefonun fiyatı makul ve yazılımı java fazla bişey beklememek daha mantıklı...

ugurayalp

ugurayalp

Üye
arkadaslar bu telefondan nasıl facebookta yer bıldırımı yapabılırız veya opera mobile yuklenmıyomu bakın opera mini demiyrum opera mobile lütfen bi yardım

Opera Mobile Tabletlere ve Symbian işletim sistemi olan telefonlara yüklenir.

----------Eklendi @ 15:55:22 ---------- Yazıldı @ 15:50:07 ----------

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var..

Samsung Chat telefonumdan internete bağlanamıyorum..Uygulamalar-->Wifi kısmından evdeki modemime bağlanıyorum..Bağlantı başarıyla kuruldu mesajını alıyorum..Üst te Mavi Wi-Fi simgesi çıkıyor..ama Menü-->İnternet'e girip adresi yazdığımda mavi çubuk gidip gidip geliyor..Hiçbir siteye bağlanamıyorum.. :bilmm

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
:alkis

Kendi internet tarayıcısını kullanıyorsan Menu-İnternet-Seçenekler-Ayarlar-İnternet Profilleri ve VOD Ayarlarını bağlanmak istediğin modem ile eşleştir. Opera kullanıyorsan Uygulamalar-Oyunlar-Opera-Seçenekler-Gelişmiş-Bağlantılardan aynı şekilde kendi modemin ile eşleştir. Hala bağlanamıyorsan teknik servisin yolunu tut. Maalesef yardımcı olamıcam kusura bakma

cosi1299

Üye
oyunları nasıl yukliycez, ayrdımcı olur musunuz?

bylodos

Üye
arkadaşlar ne tür kılıf kullanıyorsunuz. bir kaç sitede araştırma yaptım genelde kauçuk ve fileli olanlar tercih sebebi sanırım. fileli olanlardan kullanan varmı nasıl dayanıklımıdır._?

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
arkadaşlar doğru düzgün tema falan varmı ya bu telefon için kendi içerisindeki temaları değiştirp değiştirip kullanmaktan bıktım adeta..

bsliali

Üye
teme yüklenmiyorki telefona :naughty:

muratlive

Üye
bu telefonun çin malı telefonlardan tek farkı garantisi... onun haricinde bi halt değil. Aldığıma alacağıma pişman oldum.tema yok,3-5 tane kıytırık oyun var onların haricinde tavla açmıyor,okey açmıyor,internette video izlenmiyor neye yararsa.çin malı bi telefon alıp 50,00 lira versem bundan iyiydi.300 adet oyun yükledim hepsini erinmeden tek tek denedim hiç bir tanesi çalışmadı.boşuna uğraşmayın.

bsliali

Üye
telefonu herkes beğenecek diye bi kaide yok kime sorsam güzel diyo 1 kişi kötü demiş oda kendi görüşü tabi...

rdkey

Üye
arkadaslar bu telefonun java belleğini yükseltmek için kod bulabilen var mı?

gamze__belinay

gamze__belinay

Üye
Bu mesaj engelleme yapıyorum ama lanet olası karşı tarafa iletildi raporu gidiyo.. yani engellediğim numara bana msj gönderdiği zaman iletildi raporu alıyo fakat o mesaj benim spam kutuma geliyo ... ben istiyorumki spam kutuma gelmesin ve o kişiye iletildi raporu gitmesin... ALLAH RIZASI İÇİN Bİ YARDIM LÜTFEN...

feriduncan96

Üye
abi s3353 var bende mp 4 yada avi seyredemiyorum yardımcı olurmusunuz

aalpguzel

Üye
ADRESİNDEN OYUN BULABİLİRSİNİZ özellikle pes 2011 GÜZEL AMA BEN TEMA BULAMADIM

surtuqal

Üye
yeter yok mu bilen yazsın biri ya

Greeasi

Üye
Arkadaşlar bende telefonu çok beğendim yalnız tek bi sorunum var. Mesaj attıktan sonraki o sesi kapatmanın bi yolunu bilen var mı ????

ugurayalp

ugurayalp

Üye
Arkadaşlar bende telefonu çok beğendim yalnız tek bi sorunum var. Mesaj attıktan sonraki o sesi kapatmanın bi yolunu bilen var mı ????
Ayarlar-Ses Profilleri-Normal-Düzenle-Arama ve Optik Trackpad Sesi'ni Kapat dedin mi çıkmaz

----------Eklendi @ 03:17:16 ---------- Yazıldı @ 03:16:10 ----------

abi s3353 var bende mp 4 yada avi seyredemiyorum yardımcı olurmusunuz
AVİ telefonun desteklediği bi format değil ama MP4 den emin değilim bakmam lazım

----------Eklendi @ 03:19:47 ---------- Yazıldı @ 03:17:16 ----------

oyunları nasıl yukliycez, ayrdımcı olur musunuz?
dan indirip data kablosu yada hafıza kartı yolu ile telefonunuza atın. Jar dosasına tıklayınca zaten size kurulsun mu diye soracaktır evet dediğinizde oyununu Uygulamalar-Oyunlar ın içine atıyor

----------Eklendi @ 03:25:39 ---------- Yazıldı @ 03:19:47 ----------

yeter yok mu bilen yazsın biri ya
sorununu tekrar yazar mısın önceki mesajını bulamadım

sarimakas

Üye
Samsung Chat 335 almak isteyen arkadaşlar, ürün hakkında kullanıcı yorumlarına buradan bakabilirler

bsliali

Üye
uğurayalp
dediğin gibi yapınca olmuyor kardeş senin dediğin telefon açılınca çalan müziğin sesini ayarlıyo mesaj sesi kısılmıyor nedense...

BthnYldzlr

Üye
samsung gt s 3353 için tema var mı?

----------Eklendi @ 02:54:57 ---------- Yazıldı @ 02:49:44 ----------

samsung gt s 3353 için tema var mı?

Üst Alt