SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

murderface37

murderface37

Üye
tus kilit sureside yok malesef

peki bu telefonda ne var ? evet güzel telefon klavyesi de güzel.. dış görünüş hele mükemmel ama abi işletim sistemimi desem bilmiyorum ama nokia ile kafa tutamaz samsung. nokia da hertürlü özellik var. yazılım olsun program olsun. ama samsung da hiç... herşeye rağmen güzel telefon :)

bsliali

Üye
bundan once 5130 vardi yazilim hatalarindan dolayi bıktim bes kez yazilim hatasiyle servise gitti en sonunda ucret iadesi yaptirdim...o yuzden samsung aldim benim gozumde nokia bitti artik o olaylardan sonra

tugrulcitekci

Üye
peki bu telefonda ne var ? evet güzel telefon klavyesi de güzel.. dış görünüş hele mükemmel ama abi işletim sistemimi desem bilmiyorum ama nokia ile kafa tutamaz samsung. nokia da hertürlü özellik var. yazılım olsun program olsun. ama samsung da hiç... herşeye rağmen güzel telefon :)

ucuz etin yahnisi yavan olurmus. 230 tl ye bulabilecegin en iyi telefonlardan.

• Beğen
Tepkiler: murderface37

lost737

Üye
Arkadaşlar birileri şu adresten skype indirip telefonuna kurabilirmi?
Çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyorum, ona göre satın alacağım. Birisi bir zahmet deneyebilirmi?

kappadoks

Üye

skype çalışıyo.yalnız onu kurmadım.jar dosyası indirmiştim başka biryerden çalışıyor.opera mini gibi birçok jarı çalıştırıyor merak etme.

• Beğen
Tepkiler: tugrulcitekci
murderface37

murderface37

Üye
katılıyorum abi sana :) ama yinede iyi telefonlardan birisi benım için..birde tema olsa yada biz olusturabilsek ne iyi olacaktı :)

• Beğen
Tepkiler: tugrulcitekci

tugrulcitekci

Üye
telefon hala kargoya verilmedi. gelse foto koyacam da :)

erkinmahmutluog

Üye
opera miniyi bulamıyorum bulduğumu yükleyemiyorum acil :(((((

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Kanka ya benım bide bır tane daha sorunum var. Şimdi benım çektiğim fotolar JPG formatında ortalama boyutuda 600 kB falan. Şİmdi sorun şu . Kuzenımde Nokia E71 var. onun çektiği fotolar da JPG formatında ve Kb ları aynı hemen hemen. Onun kı 3.2 mp kamara oldugu icin halıyle daha ıyı fotoalr çekio. Cekti benım fotoyu bana at dedim. Resım benım telefona geldı fakat göstermıyo benım telefon.. Üstüne ben bi kaç tane daha çekinip gönderdim kendi telefonuma yine yok fotolar hata verıyor.. Acaba onun telefon nokia oldugu için falanmıyki ?

kanqa bizim m.l telefon 2 mp i geçen fotoları açmyo sanrsam hani bana öyle diyolaaa :)

----------Eklendi @ 08:46:54 ---------- Yazıldı @ 08:45:40 ----------

telefon hala kargoya verilmedi. gelse foto koyacam da :)
inşallah bekliyoruz :)

murderface37

murderface37

Üye
kanqa bizim m.l telefon 2 mp i geçen fotoları açmyo sanrsam hani bana öyle diyolaaa :)

----------Eklendi @ 08:46:54 ---------- Yazıldı @ 08:45:40 ----------

inşallah bekliyoruz :)

evet abi piksel ile alakalı. acılmayan dosyaları microsoft picture meneger diye bi program var office i yüklerken oda kuruluyor. acılmayan dosyayı ona attım sıkıstır deyince acılıyor abi.. videolar da 3 gp ye çevirince acıldı :) yanı sorun olanları kendi çapımda uğraşarak hallettim.. :) ya bu üstündeki touch - pad olayı mükemmel abi.. çok eğlenceli oluyor onu kullanması. ama iki gün sonra bozulur diyede aklımdan geçrimedim değil. peder beye söyledim böyle böyle bozulmaz demi dedim. ( babam telefoncu falan değil oysaki ) yok oğlum samsung o bozulmaz dedi. sanırım haklı :)

• Beğen
Tepkiler: beko_heko, GSCASSİO ve tugrulcitekci
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Baba Sözü Dinleyeli m GÜzel Telefon :D

• Beğen
murderface37

murderface37

Üye
Baba Sözü Dinleyeli m GÜzel Telefon :D

Güzel tabi kanka :)

----------Eklendi @ 10:55:12 ---------- Yazıldı @ 10:50:58 ----------

Bide kankalar ben telefonu pc ye bağlamak istiyorum. Evde USP kaplosu buldum. Oluyor telefona..şimdi telefonu bağladıgımda karşıma ikitane secenek cıkıyor. Samsung kies birde yığın bellek. Yığın bellek olayı hafıza kartın ıcıne giriyor. Hanı nokıa kullananlar bilir nokia pc studio gibisinden bi program vardır. cd verirler pc ye yüklersin bağlarsın telefonu.. Bizim telefon için de böyle birşey varmı ? Varsa size zahmet link falan atın ya :)

tugrulcitekci

Üye
Bide kankalar ben telefonu pc ye bağlamak istiyorum. Evde USP kaplosu buldum. Oluyor telefona..şimdi telefonu bağladıgımda karşıma ikitane secenek cıkıyor. Samsung kies birde yığın bellek. Yığın bellek olayı hafıza kartın ıcıne giriyor. Hanı nokıa kullananlar bilir nokia pc studio gibisinden bi program vardır. cd verirler pc ye yüklersin bağlarsın telefonu.. Bizim telefon için de böyle birşey varmı ? Varsa size zahmet link falan atın ya :)

samsung kies var . samsung pc studio bu telefonu destekliyor mu bilmiyorum.

• Beğen

bsliali

Üye
samsungun sitesinden tlefonu bur orda kies linki var indir kur denedim ben calisiyior

• Beğen
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen

kingdeath

Üye
aga ben bolt browseri kendi sitesinden indiriyorum telefona atıyorum "java hatası, yasadışı değişken" diyo. başka bir siteden indirdim, attım telefona loading... diyo bi yerden sonra takılıp kalıo. ne Yapabilirim ? :vur:hmmm:off:

murderface37

murderface37

Üye
aga ben bolt browseri kendi sitesinden indiriyorum telefona atıyorum "java hatası, yasadışı değişken" diyo. başka bir siteden indirdim, attım telefona loading... diyo bi yerden sonra takılıp kalıo. ne Yapabilirim ? :vur:hmmm:off:

kanka ben boltu getjardan indirdim.. ama telefonadan getjara girdim oradan indirdim pcden ındırıpte telefona atmadım.. sorunsuz çalıstı bende.. sende oradan bi indirsene bakalım olacak mı ?

----------Eklendi @ 13:11:28 ---------- Yazıldı @ 13:10:41 ----------

bu arada verilen linkten ve tavsiyelerden yola cıkarak samsung kies i pc ye yükledim. telefonumu bilgisayara bağladım. Teşekkür ederim hepinize :)

Kelebekkkk

Üye
Ekrandaki saati kaldıramıyormuyuz?

HcPsi

Üye
birşey sormak istiyorum vallahi kafayı yiyecem.

mesela opera miniyi kullanıyorum o anda bir mesaj geldi onu okuyacam kapatmak zorunda kalıyorum opera miniyi mesaj okumak için programı alta nasıl atabilirim bulamadım.

Üst Alt