nokia 701 n8 den daha iyiyse neden daha ucuz? Aradan 1sene gibi bir zaman geçmiş ve hala n8 701 e göre daha pahalı ne demişler kalitesi fiyatı![]()
nokia 701 n8 den daha iyiyse neden daha ucuz? Aradan 1sene gibi bir zaman geçmiş ve hala n8 701 e göre daha pahalı ne demişler kalitesi fiyatı![]()
ForeverAlone";4184472][COLOR="Red' Alıntı:
Arkadaşım menü tuşuna çift tıkladığında gelen yer son kullanılan uygulamalarmı?Yeme beni ya.Oyundan kapamadan menü tuşuna basarak çıkıyosun.Sonra tekrar uygulamaların ikonuna basınca hiç yüklemeden açılıyor.Demekki arkada çalışıyor değilmi?[/COLOR]
iphone daki multitasking değil çünkü iphone alta alınan uygulamaların kapalıdan bir farkı yok son kaldığı konum ram üzerinde tutulmak yerine sistem hafızasına alınıyor bu şekilde onun açık yada kapalı olması pek farketmiyor ama nokiada açık uygulamanın gerekli gereksiz tüm kısmı ramde yer tutuyor bu yüzden nokia multitasking de kasabiliyor.N8 701 konusunda ise bu telefonlar işlemci ve ram haricinde birde gpuları olduğunu unutmayın n8 gpu avantajı sayesinde özelliklede belle ile oyun performansı konusunda 701 in altında kalmaz.Ama multitasking vs. gibi konularda 701 ram fazla old. için açık ara önde gider.Tabi yüksek ram harcıyan 256 ram in yetmiyeceği yeni uygulamalar çıkınca n8 in kasarken 701 in daha seri olacağı bir gerçek.
DeaDLoST™;4184353' Alıntı:Arkadaşım Bilmeden Konusuyorsun iOs 4 ve 5 te MultiTask Vardır iOs 3 te sadece oynatıcılar çalışır. 3Gs,4,4S MultiTask'ı Tam Anlamıyla Destekler ve iPhone4 Aynı anda 120 Uygulamayı acar ve cihaz bir miim kasmaz gir youtube de izle![]()
iOS'da multitasking yok diyenlere:
ForeverAlone";4190173][COLOR="Red' Alıntı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Girin bu linke şöyle bir cümle var:
Note: Multitasking is supported on iPhone 3GS or later, iPod touch (3rd generation or later), and all iPad models using iOS 4 or later.
Türkçesi:
Not:Multitasking iPhone 3GS ve üstü,iPod Touch 3. nesil ve üstü ve iOS 4.0 ve üstü tüm iPad modellerinde desteklenir.
Resmi Açıklamayı Aldınız İşte.[/COLOR]
ForeverAlone";4190173][COLOR="Red' Alıntı:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Girin bu linke şöyle bir cümle var:
Note: Multitasking is supported on iPhone 3GS or later, iPod touch (3rd generation or later), and all iPad models using iOS 4 or later.
Türkçesi:
Not:Multitasking iPhone 3GS ve üstü,iPod Touch 3. nesil ve üstü ve iOS 4.0 ve üstü tüm iPad modellerinde desteklenir.
Resmi Açıklamayı Aldınız İşte.[/COLOR]

n8 in 701 out
ios 5 yükleyince iki kere menü yuşuna basın bakın alttan multitasking geliyor. daha bugün arkadaşımdaki ipod touch 4. nesil ios 5 te denedim. geriden gelmeyin çağı takip edin.
ya ben iosta yok dmedim 3gs te yok dedim.