[/URL][/IMG]
updata soft yokku bunda nasıl yapacağız peki ??
C:resource icinde effects.Akadaşlar HSIconsTextEnabler.sis bu dosyayı bulacak varmı ya kısayollarda sadece görüntü var isimleri yazmıyor nasıl yapabilirim
Az önce yükledim biraz test edeyim dedim. Menüler de aşağı yukarı yaparken bir önceki versiyon da kurtulus cwf si kullanıyordum gayet akıcı stabil idi. Ama şu anda anna'dan pek bir farkı kalmamış gibi şahsen beğenmedim. Diğer özellikleri efektler geçişler gayet iyi şimdilik. Daha sonra eksikleri vb. aklıma geldikçe yazarım.
istegin ilk mesaja eklendi.Akadaşlar HSIconsTextEnabler.sis bu dosyayı bulacak varmı ya kısayollarda sadece görüntü var isimleri yazmıyor nasıl yapabilirim
gecisi denemedik malesef.Hizli kaydirma bu mesaja eklendi.25.007 den geçiş varmı deneyen oldu mu
tamam efektleri hallettim teşekkürler
Son sürümü yükleyen arkadaşlar ovi mağaza çalışıyor mu sizde? Bende çalışmadı. Yükleniyor diyor o şekilde kalıyor..
Dostum benim telefonum gelsinde ozaman bakin duzenlemelere.arkadaşım kurtulus hocanın açtığı bir konuda effects klasörünü E ye alma var. Ben öyle yaptım.şu an istediğim effectsi kullanabiliyorum.
Kurtulus hocam bu arada pek önemli olmasa da dijital saat türkçeleşmeden sonra bozulmuş
tek sorun o başarılı balışmaolmuş ama, daha flash atmam
ben yukleme yaparim.ovi mağaza yüklenmiyor
Dostum benim telefonum gelsinde ozaman bakin duzenlemelere.
inan siz yukledikce mutluluk ve kiskanlik icindeyim.
Ama helal olsun.
----------Eklendi @ 21:48:33 ---------- Yazıldı @ 21:44:51 ----------
ben yukleme yaparim.
ama beni beklemelisiniz.
Yarin veya persembe.
Ama size bir haberim var.
Geri sayimi nokia baslatmis.
48 saat icinde geliyormus.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız