Symbian^3-4 modda kullanilanlar bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

idris-tolar

idris-tolar

Üye

Sizin isteginizi kaldirmak icin yama gelistirip yok ediyoruz siz istiyorsunuz :hmmm

neden kaldırıyorsunuz ki ...:bilmm

acık uygulamaları görmek için tuş kullanmak hiç hoşuma gitmiyor ....tekrar gözden gecirmeniz dileğiyle..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
neden kaldırıyorsunuz ki ...:bilmm

acık uygulamaları görmek için tuş kullanmak hiç hoşuma gitmiyor ....tekrar gözden gecirmeniz dileğiyle..
ama o dedinizi annada yapiyorduk bellede oyle bir secenek hic olmadi malesef.

sabera

Üye
nfee ile yazdırın derken ?

emre2338

emre2338

Üye
Kurtulus abi CFW yi hala öğrenemedim yav :D neyse abi herşey için çok Teşekkürler her zaman yanındayız :D

Punish81

Üye
Harikasın Kurtuluş abi ellerine emeğine sağlık...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sağolasın kurtuluş kardeş

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ЯReiS
Habercii4

Habercii4

Üye
teşekkürler

haggar73

haggar73

Üye
Kardeşim öncelikle konu mükemmel çok sağol. Her hangi bir çıkarın olmadan mütevazi bir şekilde bilgilerini paylaşmana bayıldım.
Elimde naçizane benim bir kaç cfw yi birleştirerek yaptığım bir c7 belle cfw var. Harika oldu çok stabil çalışıyor. Ama bunu nasıl paylaşırım bilmiyorum arkadaşlarla? Bir sorunumda internetim kotalı vınn ve 600 mb gibi bir şey kaldı. Yeter mi? Yardımcı olursan sevinirim.

dekor67

dekor67

Üye
kardeşım yeter 600 mb ayrıca rapıd hotlife upland ederek paylaşa bılırsın beklyoruz yeni konu açarak paylaş ok

haggar73

haggar73

Üye
Tamam arkadaşlar ekldim cfw bölümüne. Umarım beğenirsiniz

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim öncelikle konu mükemmel çok sağol. Her hangi bir çıkarın olmadan mütevazi bir şekilde bilgilerini paylaşmana bayıldım.
Elimde naçizane benim bir kaç cfw yi birleştirerek yaptığım bir c7 belle cfw var. Harika oldu çok stabil çalışıyor. Ama bunu nasıl paylaşırım bilmiyorum arkadaşlarla? Bir sorunumda internetim kotalı vınn ve 600 mb gibi bir şey kaldı. Yeter mi? Yardımcı olursan sevinirim.
Tesekkurler yapabilmibiz iyi olmus eksiklikler vsrsa istediniz yardim ederim.

----------Eklendi @ 04:09:02 ---------- Yazıldı @ 04:08:33 ----------

Tamam arkadaşlar ekldim cfw bölümüne. Umarım beğenirsiniz
:good:

hasergcin

Üye
hepinizin eline emeğine sağlık.bu paylaşımlar çok faydalı oluyor

ЯReiS

ЯReiS

Üye
guzel konu hemde cok faydali..okudukca hic bir sey bilmedigimi anliyorum..

Üst Alt