Symbian^3-4 modda kullanilanlar bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

SevilayDeniz

Üye
Selam kurtulus40. Ben kullandığım hackli yazılımda, bluetooth, tema, güç tasarrufu, ayarlar içindeki uygulamalar gibi araçları, menüde göstermek istiyorum. Harici uygulamalar olmadan. Gizli uygulamaları göster modifikasyonu, yukarıdakileri yapmıyor. Nasıl yapabilirim?

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selam kurtulus40. Ben kullandığım hackli yazılımda, bluetooth, tema, güç tasarrufu, ayarlar içindeki uygulamalar gibi araçları, menüde göstermek istiyorum. Harici uygulamalar olmadan. Gizli uygulamaları göster modifikasyonu, yukarıdakileri yapmıyor. Nasıl yapabilirim?
guzel bir soru gercekten ben dusunmemis ve arastirmamistim ama arastiricam olmaz gibime geliyor ama bakicam.

RdvanA.

RdvanA.

Üye
ellerine sağlık

engin_erg

engin_erg

Üye
reebot türkçe mi ?

rambili

rambili

Üye
Selam @kurtulus40
ad.fly dan kaynaklı bir problem var galiba. Dosya indiremiyoruz. başka bir yere upload etmen mümkün mü acaba?

can1990usta

can1990usta

Üye
bu küçük saat widget'i nasıl bişiy analog mu dijital mi
anna da dijital küçük saat vardı bella kurunca gitti çok sinir oldum :/

bide bu paylaştığın c2zbin nerdir ?

pro.engineer

pro.engineer

Üye
Eyvallah

akflat

Üye
kardeşim eline sağlık güzel bir paylaşım N8 telefonuma Nfee ile rofs2'ye konuda belirtilen şekilde türkçeleştirme yaptım ama yazılım işleminden sonra telefonun yazı sitili çok büyük duruyor bir yerde hatamı yapıyorum acaba bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim[/B]

akflat

Üye
bir soru sorduk henüz cevap yok

• Beğen
Tepkiler: gardi
Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Nfee ile yazdirin rofs2'e

açılmıyo bu ne nfe ile ne cookerle nasıl yapcaz abi bi detaylı anlatsan

serefemın

serefemın