C7 Belle Yükleme Yardım..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Punish81

Üye
    Konu Sahibi
C7 Belle Yükleme Yardım..?
Arkadaşlar artık nefsime yenik düştüm istiyorum şu Belle'yi. Ancak birkaç endişem var..
Öncelikle bunu yüklersem gerçeği geldiğinde yükleyebilecekmiyim? Yoksa sürekli bu Phoenix'e bağımlımı kalacağım?
Bunu yaparsam telefona ne gibi zarar gelebilir? En küçük ihtimal bile nedir?
Garanti kesin olarak gidermi?
Normal orjinal gibi istediğim oyun program vs. şeyleri indirip yükleyebilirmiyim?
Ve bende Phoenix ile flashlamaya çalışırken RM-675 dosyası gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kullandığım için sorularının içinden şuna kesin yanıt verebilirm ki normal orjinal gibi istediğin oyunu pro. vs yükleyip oynayabilrisin diğerlerini bende çok merak ediyorum lütfen bilgili kişiler ilgilenirse sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Punish81
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Arkadaşlar artık nefsime yenik düştüm istiyorum şu Belle'yi. Ancak birkaç endişem var..
Öncelikle bunu yüklersem gerçeği geldiğinde yükleyebilecekmiyim? Yoksa sürekli bu Phoenix'e bağımlımı kalacağım?
Bunu yaparsam telefona ne gibi zarar gelebilir? En küçük ihtimal bile nedir?
Garanti kesin olarak gidermi?
Normal orjinal gibi istediğim oyun program vs. şeyleri indirip yükleyebilirmiyim?
Ve bende Phoenix ile flashlamaya çalışırken RM-675 dosyası gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir?
gerçeği geldğinde yükleyebilceksin. zarar tek seferde bu işi çok sık yaparsan benm gibi donanımın zarar görebilir dokunmatik bozuldu ve belleli bi halde servise göndermek zorunda kaldım. yanlış anlama bunu flaşlarken değil çok önceden annayı flaşlarken falan oldu neyse. garantiye bişey olmaz o halde garanti dahilinde gözüküyor telefonum :)
herşey yükleniyor. ben yüklenmeyene denk gelmedim. klasörüde sen yanlış atmış olabilirsin forumdaki konulardan takip edersen bulursun sorunu. iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Punish81

Punish81

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler. Şu Phoenix i çözebilirsem deneyeceğim. :)

qsaw

qsaw

Üye
gerçeği geldğinde yükleyebilceksin. zarar tek seferde bu işi çok sık yaparsan benm gibi donanımın zarar görebilir dokunmatik bozuldu ve belleli bi halde servise göndermek zorunda kaldım. yanlış anlama bunu flaşlarken değil çok önceden annayı flaşlarken falan oldu neyse. garantiye bişey olmaz o halde garanti dahilinde gözüküyor telefonum :)
herşey yükleniyor. ben yüklenmeyene denk gelmedim. klasörüde sen yanlış atmış olabilirsin forumdaki konulardan takip edersen bulursun sorunu. iyi forumlar...
yüklediği belle garanti dışına çıkartır ve downrange olmadığından artık telefonunu orjinal belle gelinceye kadar bozmaması gerekir.Ayrıca eğer flash lama sırasında bir sorun olursa telfeonun hafızada anna kaldığı süre sorun yok gidip garantiye verebilir.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
yüklediği belle garanti dışına çıkartır ve downrange olmadığından artık telefonunu orjinal belle gelinceye kadar bozmaması gerekir.Ayrıca eğer flash lama sırasında bir sorun olursa telfeonun hafızada anna kaldığı süre sorun yok gidip garantiye verebilir.

nokia ovi suite modunda pc ye bağladığımızda telefonu hala garanti kapsamında yazıyor :good:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
evet ovi suite ile bağladığımda garanti de görünüyor hala

qsaw

qsaw

Üye
ama biraz düşünürsen daha piyasaya sürülmemiş birşeyi garantideki adam fark edemeyecekse...İstifa etsin :D
Garantiide yazmasını orjinal(sızıntı) dosyalar olmasına bağlıyorum ama nokia fark ederse garanti gider

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ama biraz düşünürsen daha piyasaya sürülmemiş birşeyi garantideki adam fark edemeyecekse...İstifa etsin :D
Garantiide yazmasını orjinal(sızıntı) dosyalar olmasına bağlıyorum ama nokia fark ederse garanti gider

olaya hiç bu yönüyle bakmamıştım ya zaten korkarak atmıştım flashı şimdi iyice içimde bir ufte oldu peki bir şey sormak istiyorum resmi belle geldiğinde sorunsuz geçebiliyormuyuz ?

qsaw

qsaw

Üye
olaya hiç bu yönüyle bakmamıştım ya zaten korkarak atmıştım flashı şimdi iyice içimde bir ufte oldu peki bir şey sormak istiyorum resmi belle geldiğinde sorunsuz geçebiliyormuyuz ?
yine flashlayarak sorunsuz geçersin tabi nokia buna önlem almadıysa :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
önlem derken ? :D

qsaw

qsaw

Üye
Mesela Belleyi Vermeden ÖNce bir anna güncellemesi verir.Ve bu anna sürümü dışında bir sürümlede orjinal Belle'yi yükleyemezsiniz felan ama daha belleyi bu kadar bekleten nokianın bunu akıl edebileceğini sanmıyorum:hih:.Artık bu kadar bekletince bizde teori üretiyoruz :pro:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
of off peki şu an biz kaderimize razı mı kaldık hiç bir şekilde geri adım atamıyoruz dimi biliyorum c7 de downgrade yok ama tekrar annaya geçirecek filan bir şey yok mu ?

qsaw

qsaw

Üye
of off peki şu an biz kaderimize razı mı kaldık hiç bir şekilde geri adım atamıyoruz dimi biliyorum c7 de downgrade yok ama tekrar annaya geçirecek filan bir şey yok mu ?
Dediğin Gibi Geri Dönemezsiniz ama dediğim gibi Nokia Bunu Düşünemez Heralde

----------Eklendi @ 21:58:37 ---------- Yazıldı @ 21:54:19 ----------

Aslında eski Sürümleri Yükleyenler Var ama onlarda telefonlarından oldular imei numarasını bulamıyor ve şebekeyide görmyor yani geri dönemezsiniz

MertcaN9

MertcaN9

Üye
aslında orjinal çıktığında pek dert etmemize gerek kalmayacak sanırım aynı olacak herhalde sürüm no su filan diye düşünüyorum.

qsaw

qsaw

Üye

Punish81

Üye
    Konu Sahibi
Tek birşey soruyorum o zaman. Orjinal çıktığında direk telefon üzerinden güncelleyebilecekmiyiz?

qsaw

qsaw

Üye
Tek birşey soruyorum o zaman. Orjinal çıktığında direk telefon üzerinden güncelleyebilecekmiyiz?
Bizde onu konuşuyoruz zaten yani nokia önlem almadığı sürece sorunsuz yüklersiniz.Ama alacağınıda sanmıyorum satış stratejisi için bekletiyor böyle c7 kullananlar beklemekten sıkılıp 701 felan alsın diye veya 603 gibi telleri ön plana çıkarmak için

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Arkadaşlar Hertürlü Deadphone flash la geriye dönebilirsiniz kim diyo dönemezsiniz diye? ve zaten güncelleme geldiğinde muhtemelen güncelleyebileceksiniz nedeni ise geçenlerde arama gereci güncellemesi geldi oviden güncelledi millet. yani sıkıntı yapmaya hiç gerek yok. Not : C7 içindir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt