C7 Belle Yükleme Yardım..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slant1111

slant1111

Üye
Yükleyeceğm ama dead olur dye korkuyorum,o durumdayken bir türlü dùzeltemiyorum :@

MertcaN9

MertcaN9

Üye
o konuda hiç kimse emin değil ama bende deadphone flash diye bir şey duymuştum ama zor olsa gerek bir de telefona zarar vermez mi ?

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yüklediği belle garanti dışına çıkartır ve downrange olmadığından artık telefonunu orjinal belle gelinceye kadar bozmaması gerekir.Ayrıca eğer flash lama sırasında bir sorun olursa telfeonun hafızada anna kaldığı süre sorun yok gidip garantiye verebilir.
aynen ovi suite garantide gözüküyor kardeşim ki suan telefonum belle yüklü ve garantide... sorun olmaz demedim olabilir ama küçük bi ihtimal..

----------Eklendi @ 10:26:33 ---------- Yazıldı @ 10:23:38 ----------

kardeşim downgrade bi yerde oluyor diye görmüştüm farklı şekilde.. hiç olmadı illa ki yolunu bulurlar. şunu söyleyeyim bunu nokia bilerek yapıyor zaten. korkmanıza gerek yok..

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar Hertürlü Deadphone flash la geriye dönebilirsiniz kim diyo dönemezsiniz diye? ve zaten güncelleme geldiğinde muhtemelen güncelleyebileceksiniz nedeni ise geçenlerde arama gereci güncellemesi geldi oviden güncelledi millet. yani sıkıntı yapmaya hiç gerek yok. Not : C7 içindir..

Belle yükleyeli iki güncelleme yaptırdı, biri Ovi Mağaza, diğeri ise arkadaşın dediği gibi arama gerece, şimdilik sorun yok, gayet güzel çalışıyor ... Orijinal güncelleme geldiğinde ise doğrudan güncellenebilir, sadece annaya felan sabitlemezler ... Mesela ben hiç anna güncellemesi yapmadım, yani PR 14.2 den direkt Belleye geçtim ... Demekki halen eski sürümde olan mutlak olacaktır, bu nedenle SORUN OLMAZ ...

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Yükleyeceğm ama dead olur dye korkuyorum,o durumdayken bir türlü dùzeltemiyorum :@

Arkadaşım dead flah normal flastan daha kolay buna adın kadar emin olabilirsin yeter ki işlemleri doğru yap ovi suiteden daha çabuk yükleniyor. Her zaman her yerde Dead Flash.. Lay lay lom lom :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Gelen olumlu yorumları okudukça içime bir hoşluk geliyor ya :D artık o içimi kemiren histen kurtulup bellenin tadına varmak istiyorum garanti dışına çıkarsa da çıksın bir şey olduğunda paraya yapanlar da var sonuçta ayrıca bu dünyanın sonu değil deathphone flash herkes kolay diyor sanırım zor bir şey olmasa gerek

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Gelen olumlu yorumları okudukça içime bir hoşluk geliyor ya :D artık o içimi kemiren histen kurtulup bellenin tadına varmak istiyorum garanti dışına çıkarsa da çıksın bir şey olduğunda paraya yapanlar da var sonuçta ayrıca bu dünyanın sonu değil deathphone flash herkes kolay diyor sanırım zor bir şey olmasa gerek

Arkadaşım senin için rahat olsun hangi garantiden bahsediyorsun parçalarına bişey olmadığı müddetçe phoenix senin parmağındaki yüzük gibi düşüneceksin lazım olunca çıkar işlem yap :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
teşekkürler arkadaşım elbette haklısın ben bu konularda sıfır tecrübeye sahip olduğum için böyleyim üstelik daha belleyi bile kendi telefonuma kendim atamayan birisiyim team ile kurtuluş abi saolsun o yüzden bu yolda biraz kat etmem lazım lakin çökme gibi durumlarda phoenix nasıl yardımcı oluyor orasını pek anlamadım sanki :hmmm

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Çökme demek telefonun açılmaması gerek bu yanlış yazılımdan da kaynaklanabilir virüslerden de kaynaklanabilir vs vs... deadphone flashın asıl amacı ztn bu açılamayan telefonlara orjinal cfw flashlayıp tekrar açılmasını sağlamaktır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt