Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C7 RM 675 Süper Belle V5 - CFW DustoJniK _ 26/12/2011 / Yeni Widgetler ve Hack...
Sponsorlu Bağlantılar
DustoJniK
Üye
Konu Sahibi
Eyw. kardeşim işini gördüyse ne mutlu hoş ve uzun ömürlü kullanmalar diliyorum....
17faruk
Üye
orjinal belleye yüklerken sertifika hatası veriyo ne yapmak lazım
Orjinal belleni hacklemen gerekiyor kardeşim. Hackle ve yükle...
yakupahmet33
Üye
Bilader ben belle'ye guncelledım telefonumu pc'den sımdı baglantı sorunu var Net'e giremiyorum
mobil data hatası veriyor bi yardımcı olur musun @hotmail.com ekleyedebılırsın
yakupahmet33
Üye
Arkadaslar ben ovi suit'den guncelledım ve suan baglantı sorunu yasıyorum
bu baslıktakı programları kullanmayıda bılmıyorum ne yapıcam yardımcı olur musunuz.
DustoJniK
Üye
Konu Sahibi
DustoJniK Maxicep.CoM'a özel Nokia C7 111.030.0609 (Beta - Maxicep Özel Test ) CFW başarıyla gerçekleşmiştir. Sabah İlk başta videosunu koyacağım ve iyi talepler olursa Upload edeceğim..
mmb7982
Üye
kardeş ne demek talep olursa.sen başarılı dedikten sonra... bence üvey evlat muamelesi yapılan c7 cileri sevindir direk .bu arada mediafire a uploadlarsan sevinirim.multiupload da kapanmış.
başarılar dilerim.kolay gelsin
blueyes42
Üye
aynen arkadaşa katılıyorum hemen upload etde bizde yukleyelim
DustoJniK
Üye
Konu Sahibi
yalnız ı - i karakterde sorun var o kadar onu da çözemedim. birazdan videosunu sunacağım...
selam arkadaşım ben bu dosyaları indirdim o dediğin dosyaları siliyorum bu sefer flash işlemine geçince ordaki dosyaların hepsi kırmızı oluyo beceremiyorum yardımcı olurmusun