Nokia C7 RM 675 Süper Belle V5 - CFW DustoJniK _ 26/12/2011 / Yeni Widgetler ve Hack...

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Eyw. kardeşim işini gördüyse ne mutlu hoş ve uzun ömürlü kullanmalar diliyorum....

17faruk

Üye
orjinal belleye yüklerken sertifika hatası veriyo ne yapmak lazım
Buyur kardeşim: DustoJniK kardeşimin izni ile.

Tüm belle vidgetler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal belleni hacklemen gerekiyor kardeşim. Hackle ve yükle...

yakupahmet33

Üye
Bilader ben belle'ye guncelledım telefonumu pc'den sımdı baglantı sorunu var Net'e giremiyorum
mobil data hatası veriyor bi yardımcı olur musun
@hotmail.com ekleyedebılırsın

yakupahmet33

Üye
Arkadaslar ben ovi suit'den guncelledım ve suan baglantı sorunu yasıyorum
bu baslıktakı programları kullanmayıda bılmıyorum ne yapıcam yardımcı olur musunuz.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
DustoJniK Maxicep.CoM'a özel Nokia C7 111.030.0609 (Beta - Maxicep Özel Test ) CFW başarıyla gerçekleşmiştir. Sabah İlk başta videosunu koyacağım ve iyi talepler olursa Upload edeceğim..

• Beğen
Tepkiler: mmb7982
mmb7982

mmb7982

Üye
kardeş ne demek talep olursa.sen başarılı dedikten sonra... bence üvey evlat muamelesi yapılan c7 cileri sevindir direk :oke: .bu arada mediafire a uploadlarsan sevinirim.multiupload da kapanmış.

başarılar dilerim.kolay gelsin

blueyes42

Üye
aynen arkadaşa katılıyorum hemen upload etde bizde yukleyelim

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
yalnız ı - i karakterde sorun var o kadar onu da çözemedim. birazdan videosunu sunacağım...

mmb7982

mmb7982

Üye
yalnız ı - i karakterde sorun var o kadar onu da çözemedim. birazdan videosunu sunacağım...

bu konularla ilgilenen arkadaşlara sorarsan yardım etmeyeceklerini sanmam.seve seve yardımcı olurlar bence.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Video yayınlanmıştır.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Video Yayınlanmıştır.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Video yayınlanmıştır arkadaşlar...

ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

teknopat

teknopat

Üye
RM675 içindekileri komple silme sadece core uda rofs2 rofs3 uzantılı dosyaları sil....

selam arkadaşım ben bu dosyaları indirdim o dediğin dosyaları siliyorum bu sefer flash işlemine geçince ordaki dosyaların hepsi kırmızı oluyo beceremiyorum yardımcı olurmusun

sipahi13

Üye
linkler ölü nezaman yenilenir ???????

Üst Alt