Nokia C7 RM 675 Süper Belle V5 - CFW DustoJniK _ 26/12/2011 / Yeni Widgetler ve Hack...

Sponsorlu Bağlantılar

İncİnat

İncİnat

Üye
wifi widgeti falan var bluetooth sessiz widgeti falan buldum ama mobil veri widgeti yok ama cfw ye eklemişsin bende üst bar açılmıyor nedense :S senin cfw ile ilgili değil orijinal nokia 700 fw var bende 700 var da onu sis olarak upload edebilir misin çok lazım :( wifi sız internete giremiyorum

haggar73

haggar73

Üye
Buyur kardeşim: DustoJniK kardeşimin izni ile.

Tüm belle vidgetler

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeşim: DustoJniK kardeşimin izni ile.

Tüm belle vidgetler

Teşekkür ederim kardeşim izin senin ne demek yani..... eline sağlık..

İncİnat

İncİnat

Üye
çok teşekkür ederim kardeşim çok işime yaradı

17faruk

Üye
eywallah dustojnik içim ferahladı bi deneyim bakalım olacakmı:^^

17faruk

Üye
slm dustojnik belleyi yükledim en son 25 ten geri doğru sayıyorken kabloyu çektim açtım bu şekildemi yapmam gerekiyordu we de senin wediğin dosyaları aynen o klasöre attım phonixten flaşlamaya geçtim noktalı yere bastım bişe görmedi firmware programından dosya indirdim sonra o dosyaları o klasöre attım tekrar flaşlamaya geçtim ve oradan firmwareden indirdiğim dosyaları senin dosyalarla değiştirdim kırmızı çıkan bi dosya wardı onu da sildim o şekilde yaptım şimdi belle yüklendi fakat dorumu yükledim yanlışmı yükledim hiç bi fikrim yok:D
Arkadaşım bu yüzde yüz türkçe belle anlaştık :)

----------Eklendi @ 14:30:07 ---------- Yazıldı @ 14:24:29 ----------

bi sorum daha olacak bu bellede klasör açılmıyo diyodular ama açılıyo bendemi sorun war acaba

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Hiç bir sorun yok güzel bir şekilde işlemi yapmışsın kardeşim tebrik ediyorum seni.. Kim diyo klasör açılmıyor öyle birşey yok artı bu yazılım.. En son modlarla modlanmıştır güle güle kullanman dileğimle :) Navifirmden Rofs3 Rofs3 Core Udayı yüklemesende olurdu emmc vpl bu dosyaları indirip klasöre atman yeterliydi ama yinede yapmışsın ... Tebrikler..

17faruk

Üye
eywalla sağolasın şimdi dahada rahatladım eline sağlık yanlız bu sosyal ağlara bağlanın o nu açıyorum bu konu hakkında bi bilgin warmı şebeke kullanılamıyor.lütfen daha sonra yeniden deneyin. diyor bağlantı olduğu halde hep bu şekilde diyo neden acaba.
Hiç bir sorun yok güzel bir şekilde işlemi yapmışsın kardeşim tebrik ediyorum seni.. Kim diyo klasör açılmıyor öyle birşey yok artı bu yazılım.. En son modlarla modlanmıştır güle güle kullanman dileğimle :) Navifirmden Rofs3 Rofs3 Core Udayı yüklemesende olurdu emmc vpl bu dosyaları indirip klasöre atman yeterliydi ama yinede yapmışsın ... Tebrikler..

----------Eklendi @ 21:18:51 ---------- Yazıldı @ 20:55:43 ----------

ve bu c7 belleye flashplayer in yüsek versiyonunu yükleyebiliyomuyuz bilen arkadaşlar warmı ben bi türlü bulamadım teldeki sürüm 4 8 9 gibi bi versiyonu yükleme imkanımız warmı. sosyal ağlara bağlanın sorunu kendiliğinden deneye deneye oldu açtı sonunda

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım rompatcher yamalarını aktif et... bütün sorunlar ortadan kalkacaktır. telefonu tam modda kullanabilmen için.....

17faruk

Üye
onu nasıl yapacam hepsi yeşil renk ama icraat yok kamerada açılmıyo:D

Arkadaşım rompatcher yamalarını aktif et... bütün sorunlar ortadan kalkacaktır. telefonu tam modda kullanabilmen için.....

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Bir hepsi yeşil olmasın bloothuet ve gps yi aktif etme ikincisi tekrar deadflash la teli flashla sorun ortadan kalkacaktır.

17faruk

Üye
ewet neyse ben yarın tekrar bi denicem

17faruk

Üye
anna yazılımını geri yükleme imkanı warmı aca_?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Evet var...

17faruk

Üye
şubatta belle güncellemesini çıkaracakmış heralde nokia orjinalini yüklemek için tekrar anna yı yüklemek gerekirmi

DustoJniK

DustoJniK

Üye
    Konu Sahibi
Yok gerekmez şubatta gelen sürüm bu sürümün üstü olacağı için rahatlıkla güncelleyebileceksin...

17faruk

Üye
hmmm eywallah sağolasın

xelat

Üye
Çok güzel işliyor kardeş. Çok teşekkürler. Sadece şu Widgetler Türkçe olaydı olayı bitirmiştin... Var ol

Üst Alt