Symbian^3-4 modda kullanilanlar bu baslikta

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Symbian^3-4 modda kullanilanlar bu baslikta
Selam Saygideger Maxicep ailesi ve hem burda hem facede bana destek veren arkadaslarim.herkesi sivgi ve saygiyla selamlar artik sizlerle bilgimin ve arsivimin elverdigi her turlu mod'lari bu baslikta topluyorum ve sizinle paylasiyorum.Diyeceksiniz bu adam neden boyle birsey yapiyor kendi bilgisini neden paylasiyor diye a-p-t-a-l diyeceksiniz cogunuz biliyorum.Ama cfw isi yapmaya basladim donemde cok guzel bir arkadaslik ortamim olustu ve baktim nekadar cok bu islerle ugrasmak isteyipde bilmeyenler var bende boyle dusunenler gibi dusunerek basladim cfw modlamaya ama mod bulmakta okadar cok zorlandimki hatta bin bir rica ile istedim kisiler teklifimi redettiler ama ben yilmadan usanmadan toplamaya calistim ve bulabildim kadariyla burda cogu arkadasimi mutlu etmeyi basardim yada ben oyle zannettim :ah ama biliyorumki oyle.:P:Sizlerden gelen istek uzerine mod islemleri burda guncellenecektir.istekler dikkate alinacaktir.Neyse artik gecelim modlarimiza bu islemler Nokia symbian^3-4 belle N8-C7-700- ROFS2 icindir burdaki her dosyayi nokia coocer ile actiniz rofs2 dosyasina atin islem tamamdir.ilk once hack islemi ile baslayalim burdaki video hack islemini nasil yapicanizi anlatiyor ve her islemi bunun gibi yapicaksiniz neriye ne aticaksaniz soldan dosyayi aciyorsunuz sagdan aticanizi atiyorsunuz.Atma islamine dosyaniz buyukse coocer altta mb saymaya baslar bitene kadar kirmizi olur bu sirada baska bir dosya atmayin bekleyin bitince yesil olur ozaman ikincisini atabilirsiniz.

Bunlarin nasil yapicaniz konusunda anlatim http://www.maxicep.com/symbian-3-si...3-yapimi-anlatimi-resimli-videolu-579848.html

Nokiacooker

[video=youtube;mRsuTzjK3vU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mRsuTzjK3vU[/video]

Guncelleme devam edicektir.
Rofs2 icinden dosyanin cindekilerin aynilarini silin

Nfee ile yazdirin rofs2'e

cfw gomun tum diller vardir.
isterseniz C/resource/plungis atarak kullanilir.
E/effects dosyasi atmayi untmayin.
.sis belle hizli akici kaydirma icindir.kurmaniz yeterli.
cfw icine atmaniz yeter tum diller vardir.

Reboot sadece UDA icnde calismaktatdir (sysap)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mustj89, whu-su, Halit O. ve 26 diğerleri

egemen1903

Üye
GRAVİTY sosyal uygulamasının klavye modu normal klavye modu olarak eklenemez mi? telefondaki klavyeden çok daha rahat kullanımı var..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GRAVİTY sosyal uygulamasının klavye modu normal klavye modu olarak eklenemez mi? telefondaki klavyeden çok daha rahat kullanımı var..
sis dosyasi var ve kullaniyorsaniz sisconnect ile acin cikan dosyalarin dizinini takip ederek cfw ekleyebilirsiniz.

egemen1903

Üye
Ben yapamam ancak siz yaparsanız olur :)

alp047

alp047

Üye
bu yararlı konu için çok teşekkürler

[alikan]

[alikan]

Üye
Hocam konu çok güzel olmuş en azından bazı küçük istekleri kendimiz yapabilir durmadan konu açmaz yada soru sormak zorunda kalmayız. Mesela benim istediğim ilk şey sürekli kullandığım programları flash dosyalarına gömülü hale getirmek için ne yapabilirim. Bir de yapılan değişiklerin tamamı Rofs dosyası ile mi alakalı yani sadece onda mı değişiklik yapıp ona mı kaydediyoruz.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[alikan];4063966' Alıntı:
Hocam konu çok güzel olmuş en azından bazı küçük istekleri kendimiz yapabilir durmadan konu açmaz yada soru sormak zorunda kalmayız. Mesela benim istediğim ilk şey sürekli kullandığım programları flash dosyalarına gömülü hale getirmek için ne yapabilirim. Bir de yapılan değişiklerin tamamı Rofs dosyası ile mi alakalı yani sadece onda mı değişiklik yapıp ona mı kaydediyoruz.
hayir tabiki rofs2 maximum boyutu 59 mb olucak eger asarsa telefon dead olur yada flash atamazsin.
degisiklikler atilacak prolarin hepsi uda icersine atilir ama ozamanda C hafiza daralir nokiyanin yaptigi son orjinal guncelleme belle gibi 50 mb yer birakilirmi ya aslinda atilan prolarin otomtik kurulum icin icnde txt dosyasi var onu duzenlese hepsini E yada F kurulum yaptirabilir ama onu duzenlemek prof bilgi gerektirir oda onlarda yok heralde.
sizin isteginizi eger azsa sis dosyasini sisconnect programiyla acip uda icine atabilirsin.
s60 larda kullandigim bir pro vardi dosyasina atiyordum attim sis arkasina neriye kurulmesini istiyorsam E-F yaziyor kendisi hepsini kuruyordu ama S^3 lerde yok oyle bir pro.

• Beğen
Tepkiler: adem2135
Emre-45

Emre-45

Üye
arkadaşında belirttiği gibi şu gravity programındakı klavyeyı sis dosyayı olarak yapılabilse kurdugumuzda normal klavyeye gelse olabılır mı kurtulus usta

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Çalışmalar için teşekkürler emeğine sağlık.

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027 ve Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çalışmalar için teşekkürler emeğine sağlık.
:rica:
eger kayda deger birseyler yapbiliyor ve sizin gibi degerli adminlerimizin dikkatini cekebiliyorsam demekki dogru yoldayim devam ozaman.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
eğer sen doğru yolda olmasan bu kadar insan peşinde takipçin olmaz yaptıkların bu kadar dikkat çekmezdi emin ol abim.. iyiki varsın iyiki beraberiz.. ve şunu unutma her zaman senin yanındayız abim.. ve biz artık çok çok daha büyüğüz...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haritada eklendi hadi bakalim yavas yavas arsiv buraya tasiniyor :hmmm

ciwan__47

ciwan__47

Üye
C7 belle'de hangi isimdeki dosyayaya gomecez... gomdukten sonra flash atmak zorunda mıyız... flash atmadan bu dosyaları telefonda acıp direk oyle yukleme olmaz mı.? yada flashlamadan baska bi yontem warmı? konu için tsk ederim cok yararlı olacak..

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
C7 belle'de hangi isimdeki dosyayaya gomecez... gomdukten sonra flash atmak zorunda mıyız... flash atmadan bu dosyaları telefonda acıp direk oyle yukleme olmaz mı.? yada flashlamadan baska bi yontem warmı? konu için tsk ederim cok yararlı olacak..
malesef burdakilerin hicbiri direk yuklenir tarzda digil mutlaka rofs2 icine atilip flash yontemiyle yapilmalidir.dosyalar atilacak sekilde rar icindedir cooker'la actiniz rofs2 icine atin paket yapin tamamdir.

hakyol2

Üye
Kurtulus40 dil dosyalarını sorunsuz atmayı başardım ancak telefon dili normal çalışırken yazma dili hala ingilizce türkçe seçim yok

hakyol2

Üye
haritada eklendi hadi bakalim yavas yavas arsiv buraya tasiniyor :hmmm

Kurtulus40 dil dosyalarını sorunsuz atmayı başardım ancak telefon dili normal çalışırken yazma dili hala ingilizce türkçe seçim yok

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ozaman ya bu dosyayi at yada sizdeki bunun icindeki txt duzenle bu ingilizce ve turkce secim icindir:

hakyol2

Üye

ozaman ya bu dosyayi at yada sizdeki bunun icindeki txt duzenle bu ingilizce ve turkce secim icindir:

NFE ile dil dosyasını gösterip finish dedikten sonra kayıt etmek istediğimde hata veriyor bende kayıt edilecek dosyaları manuel nokia cooker ile atıyorum yukarıdaki txt işleminide yaptım yine yazma dili seçtirmiyor. Sorun şuki NFE dosyaları aktardıktan sonra kayıt yaparken hata veriyor hata rofs dosyası oluşturulamadı işlem yarıda bırakıldı

hakyol2

Üye
ayrıca nokiamaps dosyalarını nasıl atacağım biraz açıklarmısın dosya konumları belirtilmiş tek tekmi atacağız

Üst Alt