Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

kalbimdesiin

Üye
Hackli uda ile flash atınca *#0000# yapınca versiyon bölümü açılmıyor sorun ne olabilir orjinaldeyken gayet iyiydi

dhampir57

dhampir57

Üye
Bende belleli oldum. Ama bu 25 saniye olayı olmadı phoenixte. Direk flashing completed dedi.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ya arkadaşlar ben belleyi atarken 4 dosya hariç diğer küçük kblileri annanıkini koydum ve özel sürüm v25 gözüküyo bu sorun oluşturur mu oluşturursa normal belle dosyalarını deatlamı atayım yine

Suyaka

Suyaka

Üye
Teşekkürler Madness®. Eğer mümkünse, konudaki dosyalarla flashlayıp BELLE yükleyen arkadaşlardan biri optimizasyon ve stabilizasyonu görebilmemiz açısından küçük bi demo yayınlayabilir mi?

Burakkk250

Üye
arkadaşlar ben 2 dosyayı da indirdim.phoenix i de kurdum.dosyaları rm 675 klasörüne attım yalnız 8-9 tane dosya var.bi de anna dosyaları filan diyorsunuz ben de onlar yok sadece linkteki 2 rar ın içinden çıkan dosyalar var bilen biri lütfen yardım etsin allah rızası için

blueyes42

Üye
arkadaşlar ben 2 dosyayı da indirdim.phoenix i de kurdum.dosyaları rm 675 klasörüne attım yalnız 8-9 tane dosya var.bi de anna dosyaları filan diyorsunuz ben de onlar yok sadece linkteki 2 rar ın içinden çıkan dosyalar var bilen biri lütfen yardım etsin allah rızası için

arkadaşım o linkte sadece belle ile ilgili olanlar var zaten anna dosyaları sende daha önceden olması gerek hani anna yüklerken ne olur ne olmaz diye bi kenara yedek alıyoruz ya onlar yoksa eğer naviden indir birde senin telefon anna kurulu değilmi şuan

dhampir57

dhampir57

Üye
Arkadaşlar ilk sayfadaki videoyu ve yazılanları harfiyen uygularsanız hiç hata almadan yükleniyor. Ayrıca telefonun power düğmesine basarken sadece basıp çekin. Telefonun titremesini beklemeyin. Titreyince flashlamamıştı bende

curse.

Üye
arkadaşlar internete bağlanamıyorum mobil veriyi açıyorum wifiyi açıyorum bağlandı gösteriyor wifiye fakat sayfa açılmıyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yapta cfw kurtulalım orjinalden :d

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
ya bütün sayfaları okudum ama hiç daha önce denemediğimiz için biraz aptalça sorular soruyoruz. Benim cihazım orjinal hiç flaslamadım daha önce. Bu anna dosyalarını ben nereden nereye nasıl yukliycem acaip bunalmış durumdayım

blueyes42

Üye
madnes şimdi bu bellede versiyon bölümünde özel sürüm v025.007 yazıyor bu yeni gelecek olan sürümlerde bize sıkıntı yaratırmı flas atamama gibi birşey olurmu hani o versiyon numarası düşük olursa ???

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
gene beceremedim heeee o kadar flash atmaya calıstım tekrar acıldı telefon. Hala symbian ANNA :D

dumanensar

Üye
ben denedim bugün saatlerdir deniyorum hiçbir problem yok. çok çalışmış adamlar gerçekten... c7mle aşk tazeledik:D

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
bir ben mi beceriksizim :D

----------Eklendi @ 04:18:08 ---------- Yazıldı @ 03:30:41 ----------

Artık Symbian BELLE a k senin belle :D

burakcal2

Üye
bende eşimin C7 sine yükledim.Telefon hızlandı ama Nokia 701 gibi olmadı.701 daha hızlı calısıyor.Ayrıca kamera performansıda aynı kaldı.Nokia 701 1 ghz işlemcisinden dolayı daha net çekiyor ama genel olarak Annadan daha iyi

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Reknk fark ediyomu dosyaya göre ?
Mesela benimki gri bu dosyalarlamı flash atıcam yoksa başka dosyamı yüklicem ?

tur_han

Üye
arkadaşlar doğru dürüst sırasıyla anlatacak kimse yokmu herşey karışık 4 dosya diyorsunuz hangidosyalar kalacak anna dosyaları gereklimi.

Üst Alt