Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

fatih982

fatih982

Üye
bende yükledim en sonunda belleyi emeği geçen herkese teşekkürler hackli yazılımda qt sorunu çıkabiliyor

emreipekci

emreipekci

Üye
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
doğru olan derken benim dediğim mi? yani içine tükçeyi atıp diğer dosyalara dokunmadan normal flash mı?

Videodakinin aynısını yap. Euro2 rofs2 yi flash dosyalarının içine atıp videodakiler..

----------Eklendi @ 21:21:15 ---------- Yazıldı @ 21:20:55 ----------

bende yükledim en sonunda belleyi emeği geçen herkese teşekkürler hackli yazılımda qt sorunu çıkabiliyor

Hackli yazılımda qt sorunu yok.

emreipekci

emreipekci

Üye
Videodakinin aynısını yap. Euro2 rofs2 yi flash dosyalarının içine atıp videodakiler..

----------Eklendi @ 21:21:15 ---------- Yazıldı @ 21:20:55 ----------
euro 3 rofs 2 yi de siliyorum değil mi?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Farketmez. Zaten phoenixde değiştireceksin euro2 ile.

Re13eL

Re13eL

Üye
[/URL][/IMG]

----------Eklendi @ 21:43:54 ---------- Yazıldı @ 21:42:57 ----------

onu da yaptım hata bu :vur

tamam ve iptal şeklinde uyarı çıktığı zaman sırası ile
1-usb kablosunu sök
2-bataryayı sök
3-usb kablosunu tak
4-bataryayı tekrar tak
5-telefonun açma kapama tuşuna 1 kere bas
6-tamam a bas

sonra flashı atıcaktır

banada aynı hatayı veriyodu
olmassa phoneix sil tekrar yükle yada flash dosyalarını kontrol et.

emreipekci

emreipekci

Üye
tamam ve iptal şeklinde uyarı çıktığı zaman sırası ile1-usb kablosunu sök 2-bataryayı sök3-usb kablosunu tak4-bataryayı tekrar tak5-telefonun açma kapama tuşuna 1 kere bas6-tamam a bassonra flashı atıcaktırbanada aynı hatayı veriyoduolmassa phoneix sil tekrar yükle yada flash dosyalarını kontrol et.
sildim yeniden yükledim ama hala aynı hata. euro 2 rofs 2 yi rm-675 e atıp rofs3 ü sisem ve normal falash atsam olmaz mı?çıkamadım bir türlü işin içinden....

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
sildim yeniden yükledim ama hala aynı hata. euro 2 rofs 2 yi rm-675 e atıp rofs3 ü sisem ve normal falash atsam olmaz mı?çıkamadım bir türlü işin içinden....
Sil olur. Ama videodakinin aynısı olacak.

deepsezzz

deepsezzz

Üye
Arkadaşlar belle yükleyecem telefonuma ayrıca acemiyim bu konularda Phoenix programını yükledim fakat programı çalıştırdığımda böyle bir hata veriyor sebebi nedir acaba ?

devil____boy

Üye
ingilizce oldu türkçe yok nasıl türkçe yapabilirim bir yardımcı olur musunuz

emreipekci

emreipekci

Üye
ilki gitti şimdi bu hatayı vermeye başladı. anlamadım gitti..
[/URL][/IMG]

devil____boy

Üye
2. rardan çıkan rofs2 ile flashlayacaksın. 1. rarın içindekilerle birlikte.

2 rar dosyasını birleştirip yapmıştım hata yaptım herhalde peki işlemleri yine aynı şekilde mi yapıyorum yoksa bu sefer farklı mı olacak

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Video hatalı olmuş. Bir dosyayı unutmuşum. Kusura bakmayın. Tekrar çektim yüklüyorum şuan.

Üst Alt