Hp g62^yi Nasıl Bilirsiniz ??

Sponsorlu Bağlantılar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Hp g62^yi Nasıl Bilirsiniz ??
Laptop hakkında bilgi verir misiniz ?? Sıfır alıcam 500tl ye.. hangi oyunları çalıştırır ? Aslında Acer markasını istiyordum ama hiç beklemeden 500tl ye hp g62 almak istedim.

internette bir kaç şikayet duydum.
ısınma sorunu varmış hatta soba gibi ısınıyormuş ve açılırken laptoptan ses geliyormuş açıldıktan sonra ses azalıyormuş. bunlar doğru mudur ? aşağıdaki yazı ise şikayetvar com dan :

HP G62 Sürekli Isınmadan Dolayı Kapanıyor!
Ben 4 ay önce HP g62 aldım; ama sürekli ısınmadan dolayı kapanıyor. Anlayacağınız bir işe yaradığı yok. Aç müzik dinle ya da sadece yazı yaz.

oyun konusunda zayıf olduğunu biliyorum ama hiç mi oyun oynayamam yoksa laptopun kaldırabileceği oyunlarda var mı ? mesela metin2 , wolfteam kaldırır mı
:ehe

futbol123

futbol123

Üye
oyun oynamayacaksan güzel laptop

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
oyun oynamayacaksan güzel laptop

ısınma sorunu varmış soba gibi ısınıyormuş hatta ve açılırken laptoptan ses geliyormuş açıldıktan sonra ses azalıyormuş.
doğrumudur bunlar ? :hmmm

futbol123

futbol123

Üye
ısınma sorunu varmış soba gibi ısınıyormuş hatta ve açılırken laptoptan ses geliyormuş açıldıktan sonra ses azalıyormuş.
doğrumudur bunlar ? :hmmm
olabilir
teknosa.com a bakın 787tl ye i5 işlemci 128bit ekran kartlı packedbell var kaçırmayın derim o fiyata bulunmaz

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ya bu hp g62 kafamı karıştırdı. alsam mı almasam mı bilemedim. pişman olmak istemiyorum.

brqsalvo

brqsalvo

Üye
Isınsın olsun kışın üşümezsin :D

Turan

Turan

Üye
bende hp pavilion g6 var makine güzel canavar gibi çalışıyor oyunlara gelince çok güzel oynayor.ayun çıkışları gayet hızlı.ısınma sorununa gelince sabahtan akşama kadar çalışıyor arada oyun oynuyorum bundan dolayı biraz ılık :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bende hp pavilion g6 var makine güzel canavar gibi çalışıyor oyunlara gelince çok güzel oynayor.ayun çıkışları gayet hızlı.ısınma sorununa gelince sabahtan akşama kadar çalışıyor arada oyun oynuyorum bundan dolayı biraz ılık :)

hayırlı olsun, fakat benim alacağım hp g62 belki sıf bu modelde ısınma sorunu vardır. ama yinede bilmiyorum.

----------Eklendi @ 19:11:01 ---------- Yazıldı @ 18:32:19 ----------

en yakın zaman da alıcam ya baktım ısınıyorsa soğutucu alırım.
bu laptopu kullanan varsa yorumlarını eksik etmesinler..
bu laptop hangi oyunları kaldırır örnek verir misiniz ?? aslında call of duty black ops , gta 4 oynamak çok isterdim ama bu laptop o oyunları kaldırmaz gibi ):
HP G62-b53ST XF356EA =))
İşlemci : AMD Phenom II N620
İşlemci Hızı : 2,8 GHz, Düzey 2, 2 MB
Bellek : 4 GB
Sabit Disk : 320 GB

Turan

Turan

Üye
bendeki modelde gta4 sorun olmuyor. makine kaldırıyor.ama senin alacagını bilmem :islik

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
şimdi bu laptop işlemcisi yüzünden mi oyun kaldırmaz?. peki işlemcisini değiştiremez miyim ? yani daha iyi işlemci takamaz mıyım ?

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
hem işlemci hem ekran kartı ama daha modelini bile bilmiyoruz ekran kartının :D

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Bu Laptop Nasıl ? Hp G62den iyi mi ?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
kaçırma derim fiyat oldukça uygun

yani oyun konusunda hp g62 den iyi mi ?

----------Eklendi @ 19:34:59 ---------- Yazıldı @ 19:29:16 ----------

bunlar da var.nasıl ?

----------Eklendi @ 19:35:28 ---------- Yazıldı @ 19:34:59 ----------

bu arada yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.

futbol123

futbol123

Üye
yani oyun konusunda hp g62 den iyi mi ?

----------Eklendi @ 19:34:59 ---------- Yazıldı @ 19:29:16 ----------

bunlar da var.nasıl ?

----------Eklendi @ 19:35:28 ---------- Yazıldı @ 19:34:59 ----------

bu arada yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.
daha pahalı ve berbat işlemci ve ekran kartı var.
zaten teknosadaki hp g62 modeli 450tl küsür kaçırma bu fiyAta laptop mu var Allah aşkına hem 4gb ram hem 64bit harici ekran kartı hem çift çekirdekli işlemci kaçırma her an tükenebilir.Çogu oyunu düşük-orta seviyede açar

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
daha pahalı ve berbat işlemci ve ekran kartı var.
zaten teknosadaki hp g62 modeli 450tl küsür kaçırma bu fiyAta laptop mu var Allah aşkına hem 4gb ram hem 64bit harici ekran kartı hem çift çekirdekli işlemci kaçırma her an tükenebilir.Çogu oyunu düşük-orta seviyede açar

çok teşekkürler de masaüstünün satılmasını bekliyorum kaç gündür alıcı çıkmadı. sinir oldum.

----------Eklendi @ 22:54:59 ---------- Yazıldı @ 22:52:09 ----------

gittigidiyor.com a verdim. bide maxicepte konu açtım. ama halaa alıcı çıkmadı. :angry:

----------Eklendi @ 23:55:00 ---------- Yazıldı @ 22:54:59 ----------

bir şey sorucam bu fiyatlar sadece internet için değildir dimi ? yani teknosa mağazasına da gitsem aynı fiyat ?

futbol123

futbol123

Üye
çok teşekkürler de masaüstünün satılmasını bekliyorum kaç gündür alıcı çıkmadı. sinir oldum.

----------Eklendi @ 22:54:59 ---------- Yazıldı @ 22:52:09 ----------

gittigidiyor.com a verdim. bide maxicepte konu açtım. ama halaa alıcı çıkmadı. :angry:

----------Eklendi @ 23:55:00 ---------- Yazıldı @ 22:54:59 ----------

bir şey sorucam bu fiyatlar sadece internet için değildir dimi ? yani teknosa mağazasına da gitsem aynı fiyat ?
sahibinden.com a ver orda satılır 1 hafta içinde falan.
teeknosa.com a özel fiyatlar sanırım

Üst Alt