evet arkadasim biliyorum N8 anna yi ilk turkceye cevirende benim aynen o sekilde yapmistim.tesekkurler tavsiyen icintr dil dosyalarıyla oluyor evet. Yalnız nfe arıza veriyor repack ederken cooker dan yaptım ben.

ovidende deneme yapayim deneyeyim duzenlemelerle size sunulucak
yarına ivo için düzenlerim 3.1'di değil mi?bende ivo fw yüklü ona ait qt çözümü var mı?
fakat birazdan yenisini indir Qt sorununu hallettim.ayni sekilde flash atarsin.çok saolasın kardeşim bundan snra bnde yardımcıyım sana elimden ne geldikçe sana yardımcı olmaya çalışacağım kolay gelsin sana ellerine sağlık .)
Konu QT sorunu olmayan CFW ilk mesajda yayinlandi herkese hayirli olsun.eline koluna gözlerine sağlık hocam tşk ederiz .bekliyoruz son güncellemeyi .
kuralım bakalım emeği geçenlere teşşekkür.
yanlz bir önceki sürümde ovi maps ingilizceyi türkçe yapan yama çalışmıyordu
Arkadaslar artik biraz dinlenmeye cekiliyorum.
Arkadaslarimdan ricam konumu yanliz birakmayin.
Ben geriden seyrediyorum.burdayim sorulara cevap veririm.
Vallaha dun sabahtan simdiye kadar uyumadim.
Sorunu duzeltmeyi kafaya takmistim.Ve sonunda mutlu son.

evet arkadaş bende az önce yazmıştım inşallah bunda o sorun yoktur.
----------Eklendi @ 00:14:04 ---------- Yazıldı @ 00:13:22 ----------
iki dk sonra onuda deneyeceğim inşaallah çalışır
abicim öncelikle teşekürler harika bi fw olmuş .ama kendini bukadar uykusuz brakma (sağlığın için). sağlığın (Allahın emaneti); tüm tell erden ve tüm fw lerden daha önemlidir . kendi fw ni bozma.Arkadaslar artik biraz dinlenmeye cekiliyorum.Arkadaslarimdan ricam konumu yanliz birakmayin.Ben geriden seyrediyorum.burdayim sorulara cevap veririm.Vallaha dun sabahtan simdiye kadar uyumadim.Sorunu duzeltmeyi kafaya takmistim.Ve sonunda mutlu son.![]()
bazi programlarin uyumluluk hatalarindan calismamaktadir.nokia Panorama bunlardan biri.bende sürekli sizin yaptığınız güncellemeleri takip ediyor ve uyguluyorum,öncelliklen ellerinize sağlık
Qt hangi versiyon kurabiliriz yardımcı olsanız ve bu belle ile birlikte artık Nokia Panorama ve şuana kadar sorunlu olan uygulamamlar çalışacakmı ???