Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Hulya00

Üye
Ben de c3 kullanıyorum abimin arkadaşı da kullanıyormuş o tele flash player indirmiş bırakın video izlemeyi faceden oyun bile oynuyormuş opera vb programlardan
abinin arkadasi hangi flash playeri indirmis ogrenebilir misin lutfen.Ben cok denedim ama olmadi yardimci olurmusun?

REGer

Üye
abinin arkadaşı seni yemiş :D

• Beğen
Tepkiler: halit_k ve maxirabit

Hulya00

Üye
benimde bildigim ona uygun flash player yok ama bolta benzer ama bolttan daha iyi bisey olabilir diye dusundum.

Archonn

Archonn

Üye
Kimi .mp4 uzantılı video çalışırken kimisi çalışmıyor.nedenini bilen?

maxirabit

maxirabit

Üye
Merhaba ben 2 ay önce turkcell'den kampanyalı c3 aldım. telefon aylık facebook m.facebook aboneliğim olmasına rağmen facebook'a girmiyordu kime götürdüysem çözüm bulamadı.her girdiğimde aboneliğim olmasına rağmen kontör gidiyordu. bugün vodafone'nun genç avatntaj kampanyasıyla verdiği tweet ve face hakkını kullanacaktım ki , yine aynı sorun hiç bir şekilde girmiyor ve sorunun çözümü için operamini.com/help'e gidin diyor ama internete yönlendiriyor. sorun face ve tweet aboneliklerine ne turkcell nede vodafone da girmemesi, kontör olunca giriyor ama

Wifi'ye bağlanamıyanlar dikkatlice okuyun!
Telefonu güncelleştirip wifi üzerinden messenger'ı açılmayanlar yada tarayıcıyı açamaynlar için;
oparatörünüzden herhangi bir tane internet paketi alın güncelleme istiyenleri internet paketinden güncelleyin.
Sonra wifii'den girmek istiyorsanız yada int. paketinden girmek istiyorsanız,hangisinden isterseniz giriş yapabiliyorsunuz.

REGer

Üye
mp4 ün kodekleriyle alakalı bir durum var. Çözümü malesef yok.

REGer

Üye
arkadaşlar telefonun kullanım kılavuzunda wifi yaklaşık 5 dak. kullanılmadığında kapatılır yazıyor. Yalnız bunu çözmenin bir yolu yok mu? Örneğin twitter dayım 10 dak. sonra yenile dediğimde bağlanmıyor, yani wifiye bağlı ama net yok. Wifiye yeniden bağlanınca düzeliyor. Bir çözümü var mıdır?

Roaw

Roaw

Üye
Birkaç sorum olacak indirdiğimiz oyunların ismini nasıl değiştiricez mesela diye reklamlı yazıyor ismi?
Oyunlardaki anahtar simgesini nasıl kaldırıyoruz?

Bu iki sorumu yanıtlarsanız teşekkürler.. :)

Archonn

Archonn

Üye
Birkaç sorum olacak indirdiğimiz oyunların ismini nasıl değiştiricez mesela diye reklamlı yazıyor ismi?Oyunlardaki anahtar simgesini nasıl kaldırıyoruz?Bu iki sorumu yanıtlarsanız teşekkürler.. :)
jar dosyasını winrar ile açıp manifest.ms dosyasını not defteri ile düzenleyin.midlet name kısmında uygulama ismini göreceksinlz,dilediğiniz gibi düzenleyin.

REGer

Üye
arkadaşlar telefonun kullanım kılavuzunda wifi yaklaşık 5 dak. kullanılmadığında kapatılır yazıyor. Yalnız bunu çözmenin bir yolu yok mu? Örneğin twitter dayım 10 dak. sonra yenile dediğimde bağlanmıyor, yani wifiye bağlı ama net yok. Wifiye yeniden bağlanınca düzeliyor. Bir çözümü var mıdır?

halit_k

Üye
Ben youtube giriyorum ama videoyu seyredemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Roaw

Roaw

Üye
3D En iyi oynanacak oyun hangisidir?
ve Bağlanmada bağlanıyor yazıyor operada ama uzun sürüyor sonra modeme bağlantıyı kesip tekrar bağlanınca oluyor bazende olmuyor nedeni bilen varmı?

fatihsultanakın

fatihsultanakın

Üye
300 kullanıyorum iki gün önce 7.20 ye yükselttim hiç bir uygulamayı açmıyor şöyle bir hata veriyor Class not found java/lang/class not found exception topluluklarda çalışmıyor ne yapabilirim telefonda hiç bir uygulama çalışmıyor yardım lütfen arkadaşlar aynı sorun bende de var ayrıcamsnde yazdıklarım karşı tarafa gidior bana yazılanlar gelmior yardım edin nolur :D telin yazılımınıda güncelledim ama olmuyor
telefonu kapatıp tekrar açınca düzeliyo

black-nobilityR

Üye
geçen gün telefonu kapattığımda 1sn falan beyaz ışık yanıp sönüyor sadece bu sorun bende mi var?birde kamerası ilk aldığmdan beri 2-3 belirgin noktalar var sorun ekranda değil sadece kamerada yapıyor fotoğraf çekiminde sorun yok ta video da zoom yapınca noktalar videoyada işleniyor.fotoğraflara pcden bakınca sorun yok videolara bakınca o noktalar görünüyor.acaba sorun kamerada mı yoksa arka kapaktaki mercekte mi?bu garanti kapsamına girer mi?ve son olarak orjinal kasa ne kadar garanti kapsamına girer mi ben kvk'da yaptırmak istiyorum :)

cansu.

Üye
ben ovi mağazadan birçok uygulama indirdim ama nereye indiğini söylemiyor, sadece 'ebuddy indirildi' yazıyor mesela. nasıl bulabilirim indirilenleri? bir diğer sorum da imsn indirdim giremiyorum, ebuddy den de girilmiyor. facebook chat'e de giremiyorum yardımcı olur musunuz lütfen...

Archonn

Archonn

Üye
ben ovi mağazadan birçok uygulama indirdim ama nereye indiğini söylemiyor, sadece 'ebuddy indirildi' yazıyor mesela. nasıl bulabilirim indirilenleri? bir diğer sorum da imsn indirdim giremiyorum, ebuddy den de girilmiyor. facebook chat'e de giremiyorum yardımcı olur musunuz lütfen...
Uygulamalar>Ekstra>Koleksiyon dizininde indirilen dosyaları bulabilirsiniz.Mesajlar>Sohbet'e girip güncel sohbet uygulamasını indirin.Telefonun kendine ait sohbet uygulaması saydıklarınızdan daha iyidir sanıyorum, hem minimize de edilebiliyor:)Facebook chat pro uygulaması mevcut,ovi mağazadan indirebilirsiniz.

ytghan21

Üye
Ya Allah rızası İçin beyLer 1 ay once aldım kullanıyordm fazla memnun deilim donmalar oluyor mesela Operadan bir dosya ındrdm İndiirior sONra Oyunlar açılıyor diyor kalıyor oyle tlefnu açıp Kapatınca düzeliYor Ve en onemlisi Evekranına sohbeti koyunca beklıyor yazıyor deli oclam alla h rızası için biri art ık yardım etsn bıktrdı bu telefn benı :(

----------Eklendi @ 07:40:16 ---------- Yazıldı @ 07:37:47 ----------

Ayrıca telefonum nokia c3 oraya yanlıs yazılmıs nokia c3 telefonummmmm.

----------Eklendi @ 07:49:39 ---------- Yazıldı @ 07:40:16 ----------

Sizlerden beklentilerım çok hadi kütfen yardım edın deli oldm dun ya :((((

ytghan21

Üye
Nolur yarıdm edın ya yardım eden yokmu ??

cetindag

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır C3 kullanıyorum. bir özelliği olmadıgı ıcın memnun degılım mesela nokia 6600 telefonlarında Menu tusuna basılı tuttugumuzda acık uygulamaları gosterıyor C3 de bunun gibi özellık var mı ?

Üst Alt