öyle bir şey olması mümkün mü yaaya abi bu telin servisinde veya baska biyerde yazılımını s60 a yükseltmek mümkünmü
???? 
öyle bir şey olması mümkün mü yaa????
hem o s60 yazılım falan değil işletm sistemii..
öyle bir şey mümkün değil kısacası![]()
" s60 yazılım falan değil işletm sistemii... "
dedin ya abicim!! ;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linke gir Yazılım ve Uygulamalar başlığını bul ve altını oku...
ayrıca; daha doğru bi şekilde cevap verebilirdin...
telefonun fabrika ayarlarını geri yüklersen o gidiyor.. bende de olmuştuarkadaşlar ben ntvhabere uyeyım. gelen videolar açmıyor ekran beyaz oluyor sadece ses var? bi de internetten oyun indiriyorum üstünde anahtar var açılıyor diyor ondan sonra hemen kapanıyor diyor.lütfen yardım...
orada söylenen yazılımla bizm kullandığımız yazılım farklı.. onlar platform , işletm sistemi anlamında kullanmışlar. bizm kullandığımız "yazılım" sürekli değiştirdiğimiz yazılım..
ve bir de ben yalnış bir şekilde cvp vermedm. yani öyle olduğunu düşünmüyorm. kimseye de öyle konuşmam zaten...
sen bana sölüyordun da şu an senin yaptığın da hoş değil..ben normal şeyler yazdm. ama sen ters cvp veriosn..çoluk çocukla uğraşıyoruz malatyalı değilmisiniz hepiniz aynısınız...
garantiye gönderin bencec300 kullanıyorum iki gün önce 7.20 ye yükselttim hiç bir uygulamayı açmıyor şöyle bir hata veriyor Class not found java/lang/class not found exception topluluklarda çalışmıyor ne yapabilirim telefonda hiç bir uygulama çalışmıyor yardım lütfen arkadaşlar
telin yazılımınıda güncelledim ama olmuyor