fabrıka ayarlarına don duzelmesı gerekıyorarkadaşlar bende sohbet kısmına girmiyor ayarladan telefon güncelemeye bastım güncelledi sonra sohbet kısmı girmemeye başladı ne yapmam lazım ??

8.63 flash dosyaları konusunda yardım eden olmamıştı, ben kendim hallettim burada da paylaşıyorum. orjinal dosyalardır. kendi uploadımdır. şifre koymadım. ihtiyacı olan kullansın..
059C5R2 RM-614 C3-00 V08.63 EURASIA-TK CTV TR GWHITE.rar (31.03 MB)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kardeşim bişey sorucam benim sorunum telefonumun versiyonu 4.60 olduğu halde telefon ayarlarında güncelleme gözükmüyor ama nokia ovi suitte bağladığım zaman bilgisayardan güncelleme var deyip güncelle dediğim zaman yedekliyor ondan sonra güncelleme esnasında devamlı cihazınızla bağlantı kaybedildi diye bir hata veriyo cihaz kurtarma yazısı çıkıyor çok şükür cihaza bişey olmadı ama bi şekilde güncelleme yapamıyorum ne telefondan ne pc den bu senin paylaştığın güncellememi acaba çok bilgim olmadığı için bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...8.63 flash dosyaları konusunda yardım eden olmamıştı, ben kendim hallettim burada da paylaşıyorum. orjinal dosyalardır. kendi uploadımdır. şifre koymadım. ihtiyacı olan kullansın..
059C5R2 RM-614 C3-00 V08.63 EURASIA-TK CTV TR GWHITE.rar (31.03 MB)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arakdaslar turcell hattım var c3 0.facebook.com giremiyorum. neden olabilir.

hocam bnde yenı aldım c3 ama söle bi sorunum war 0.facebook.com a giryemırom opera mini direk olarak basına www. koyuyo yaniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızoluyo haliyle girmiyo ne yapmalıyım ? Mail adresim Ta_Co @ windowslive . com