Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

meb16

Üye
flash atmam lazım

boombasticlove

Üye
arkadaşlar Nokia C3 için s 40 Sms Zamanlayıcı varmı? AutoMsg programı haricinde ?

farukozer4444

farukozer4444

Üye
hayır şimdilik yok :)

adalente07

Üye
arkadaşlar bende sohbet kısmına girmiyor ayarladan telefon güncelemeye bastım güncelledi sonra sohbet kısmı girmemeye başladı ne yapmam lazım ??

absolute35

Üye
arkadaşlar bende sohbet kısmına girmiyor ayarladan telefon güncelemeye bastım güncelledi sonra sohbet kısmı girmemeye başladı ne yapmam lazım ??
fabrıka ayarlarına don duzelmesı gerekıyor

----------Eklendi @ 22:46:15 ---------- Yazıldı @ 21:22:14 ----------

sonunda ovıden guncellemeyı hallettım :)

meb16

Üye
8.63 flash dosyaları konusunda yardım eden olmamıştı, ben kendim hallettim burada da paylaşıyorum. orjinal dosyalardır. kendi uploadımdır. şifre koymadım. ihtiyacı olan kullansın..

059C5R2 RM-614 C3-00 V08.63 EURASIA-TK CTV TR GWHITE.rar (31.03 MB)

farukozer4444

farukozer4444

Üye
8.63 flash dosyaları konusunda yardım eden olmamıştı, ben kendim hallettim burada da paylaşıyorum. orjinal dosyalardır. kendi uploadımdır. şifre koymadım. ihtiyacı olan kullansın..

teşekkürler :)

Burak

Üye
yiğenimde bir c3 var ve wlan ile internete giremiyor sebebi ne olabilir ?

melaiqe

Üye
nokia c3 kullanıyorum internetten araştırdım bi türlü bulamadım benim sorunum
telefonun kendi facebook programından girdiğim zaman
mesaj ve bildirimlerimin gözükmemesi.
mecburen operadan girip bakıyorum.
sorunumun çaresi varmıdır.
telefonum yaşicakmı dersiniz.. :P:

Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
arkadaşlar telefonum wlan ile internete girmiyor ? neden olabilir acaba ?

Faulkner

Üye
arakdaslar turcell hattım var c3 0.facebook.com giremiyorum. neden olabilir.

serseri6092

serseri6092

Üye
arkadaşlar teli 6 aydır kullanıyırum vodafeoneye geçtim yeni ver nete giremiyoru ayarları oludğu halde neden acaba ? saten otamatik yapıyor ayarları ama girmiyor

LaRrY1903

LaRrY1903

Üye

kardeşim bişey sorucam benim sorunum telefonumun versiyonu 4.60 olduğu halde telefon ayarlarında güncelleme gözükmüyor ama nokia ovi suitte bağladığım zaman bilgisayardan güncelleme var deyip güncelle dediğim zaman yedekliyor ondan sonra güncelleme esnasında devamlı cihazınızla bağlantı kaybedildi diye bir hata veriyo cihaz kurtarma yazısı çıkıyor çok şükür cihaza bişey olmadı ama bi şekilde güncelleme yapamıyorum ne telefondan ne pc den bu senin paylaştığın güncellememi acaba çok bilgim olmadığı için bu konuda yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...

----------Eklendi @ 20:36:09 ---------- Yazıldı @ 19:52:30 ----------

arakdaslar turcell hattım var c3 0.facebook.com giremiyorum. neden olabilir.

kardeşim 0.facebook a telefonunun menüsünden müzik e gir ordan müziğime bas daha sonra seçeneklerden indirmelere gir ordanda adrese gite girip adrese 0.facebook yaz olay bitmiştir artık facebooktasın :oke::oke:

adalente07

Üye
arkadaşlar ben bunları yaptım güncelleştirdim ->Ayarlar
->Telefon
->Tel.güncelleştirmlr
->telefn.yazılımı indir sohbete messenger girmemeye başladı neyde olabilir yardımcı olursanız sevinirim

ByTaco

ByTaco

Üye
hocam bnde yenı aldım c3 ama söle bi sorunum war 0.facebook.com a giryemırom opera mini direk olarak basına www. koyuyo yani oluyo haliyle girmiyo ne yapmalıyım ? Mail adresim Ta_Co @ windowslive . com

grjonny

Üye
Pazar günü aldım herkese tavsiye ederim çok kullanışlı

farukozer4444

farukozer4444

Üye
hocam bnde yenı aldım c3 ama söle bi sorunum war 0.facebook.com a giryemırom opera mini direk olarak basına www. koyuyo yani oluyo haliyle girmiyo ne yapmalıyım ? Mail adresim Ta_Co @ windowslive . com

müzik çalar > seçenekler > indirmeler> adrese git > 0.facebook.com sonra da web servislerine ekle :ehe:d:

cigad

Üye
Şuanda webde en ucuz buradan bakabilirsiniz:

Şuanki fiyati 270 tl

omer11995

omer11995

Üye
arkadaşlar benim vodafone da zero.facebook a girmiyor müzik çalar indirmeler adrese git yapıyorum hepsini silip yazıyorum ama yine olmuyor servis kullanılmamaktadır diyor http denedim rttp denedim olmadı kontorum yok ondan mı yoksa paket verıden mı acıll yardım ltfn

42güven

42güven

Üye
ben bişi sorcam ben dün c3 aldım ama şu 4 yönlü tuşunun sağ tarafına basınca çıtırtı geliio ne yapmalıyım

Üst Alt